35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Attila889
    hmmm akkor várjuk a mappot :)
  • Garth22
    gondolom ez a kép csak ízelítő volt,a megye a lényeg, ha nem tünt volna fel! egyébként meg először mindenki nézzen szét a saját házatáján ,aztán kezdjen el lehurrogni másokat !!!
  • RaST
    Amig nem tanulod meg rendesen belinkelni a képet, addig törlöm
  • CseNo
    Nem olvastam el, de jól gondoltam hogy az a gond... :D
  • leho94
    Tökmind1 mennyi idő csak jó legyen:)
  • Gollo
    De igen irtuk! Ha Magyar Térképpel Játszol akkor az 1.06 -os Patch kell hozzá!!!
    De mostmár teljesen fölösleges próbáltgatni meg minden egész egy nagy Bug újrakezdjük teljesen és lassaban haladunk de precízebb jobb munkával!szóval egyhamar nemlessz térkép:)!De igyekszünk!!!
  • CseNo
    Nekem még a főmenü sem jön be. Lehet az 1.03-as patch a baj?
  • Gollo
    Hátha nekem Nvidia 7600GT-vel akad akkor sztem nyugiba lehetsz:D!
  • benitez3
    Császtok ! az a rohadás prism 3 d állandóan kivág !!!! ATI radeon (MSI) 9200-as videó kártyám van,ehez valaki tud ajánlani egy jó drivert,ami orvosolná a bajomat ?? Kössz a segitséget ELŐRE IS !!
  • Muthig
    Miért mit akarsz te a rynart-nál? Egyszer azt hallottam, hogy az APEH felé már rendezték a tartozást, de pl. a tesconak nem ők fuvaroznak, meg nagyon nem látok rynartos autókat, szóval szerintem sok esélyed nincs...
  • Kharajev
    most tettem újra a gémet:D grafika fos a pót meg rajta maradt
  • LTomi
    Nah, mégis együtt csináljuk a mapot. ^^
  • Gollo
    Mégjóhogy azt irgérted újrakezded xD!
  • LTomi
    Gollo úgy döntött, hogy kilép a Magyar Térkép projektől, tehát majd engem keressetek ha van valami a mappal.
  • Gollo
    Szar az egész Térkép na nemtok mást mondani xD!
  • Attila889
    semmi nincs a mod mappába.....csak a magyar mapp :)
    És mégis hibát ír ki :P
  • Gollo
    nemis rólad beszéltem hanem magamról^^ meg a dárgalátos népről:)
  • Bodka12
    Szerintem a festés egész jó,a kerekeken kéne javítani meg a póton.
  • LTomi
    Én nem mondok ilyet.
  • Gollo
    Moslék xD! Nagyon Lowpolys!Vagy csak a graf kaki xD!
  • Gollo
    Még else kezdtük -.-'!
    Naés ha mégegyszer rinyálni mer valaki ez mér ilyen az mér olyan én esküszöm itthagyom ezt az egészet mert nemigaz próbálunk valami jót csinálni akkor már ez mér ilyen ez mér olyan...! A Béta az Béta! Szal EGGYETLEN Utolsó esély!Utánna engem nemfogtok érdekelni volt Térkép nincs Térkép!(Tisztelet a kivételnek)! Aztán ha Tominak van kedve csinálja egyedül!
  • leho94
    LoL..
  • tmartin
    létszi válaszoljatok az üzeneteimre Ltomi vagy Gollo
  • istenostora03
    de ocsmány
  • DangerFox
    nagyon király a gépezet
  • dmtuning
    KIRÁLYOK VAGYTOK!Én nagyon örülök hogy lesz "uj" magyar map és sok szerencsét hozá ha anyiban tudok segíteni hogy teszteljem aban szivesen segitek:)kb mikor lesz elérhetö teszt verzio?
  • tmartin
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=12996
  • Kharajev
    Új vasam...letölthető mielőtt megkérdezné vki:D[IMG] [/IMG]
  • benitez3
    Hy ! Most már vágom az egész béta helyzetet,csak nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel mivel egész nap vezetek,ezért nincs időm ilyenekre,csak láttam hogy fent van a magyar map,és letöltöttem ! csak ilyenkor este ülök a gép elé !! De amugy hidjétek el hogy másabb játszani a játékban a kamionnal,mint valóságból repeszteni a "magyar utakat",de ezt majd megtúdjátok ti is ha majd netalántán kamionoztok :)
  • tmartin
    Hogyha akarod megmutatom hogy miket skineztem csak mond el hogy lehet képet feltölteni!
  • tmartin
    LTomi segíthetek a skinezésben meg a magyar map készítésében?
  • Yoda001
    ja
  • Doog
    Értem sok szerencsét hozzá !!!
  • LTomi
    Most nem kell, mivel újrakezstük a Térképet, a régi bugjai már nem kellenek.
  • Doog
    Akkor ne is jelentsük a bug-okat ??? :P
  • LTomi
    Ma Golloval egy nagy döntést hoztunk. Mivel színvonalasabb, bugmentesebb, élethűbb, egyszóval jobb mapot szeretnénk készíteni, úgy döntöttünk, hogy a Magyar Térképet újra kezdjük. Ez mindenkire nézve jó, hiszen még amikor elkezdtük a térképet, még teljesen kezdők voltunk, de mostmár van elég rutinunk és tudásunk egy jobb térképhez. Az új térképet Budapestről fogluk kezdeni, és tényleg jól lesz megcsinálva a Notebookban is, mivel ki fog rajzolódni rendesen Magyarország, és az úthálózat, és természetesen a szomszédos országokról sem feledkezünk meg, tehát ebben is áltéphetitek majd a határt. (Ausztria, Szlovákia és Szlovénia felé ellenőrzés nélkül.) Az új térképbe még valóságosabb, részletesebb városokat is tervezünk, és reméljük, hogy sikerül helyi jellegzetességeket is bepakolni.
  • leho94
    Nekem ahol van parkoló néha ott se megy XD
  • Gollo
    Próbáltál már Bruck-ba vinni kocsit?XD hátt pl ott nincs parkoló xd
  • LTomi
    Nekem működik rendesen.
  • Gollo
    Ha a Magyar térképen van akkor az azért van mert 1-2 Városba még nem raktunk parkolót:)!