35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
írok -.-
hmm, win reinstall után feltettem a Haulint, mert beszereztem, azt kibasz egy prism3 hibaüzivel.
btw ezt melyik helyesíró követte el?
-
Otthon sem esik az eső soha?
-
sostmeier #13074 helló szépen kérem hogy mondmeg
-
Mos nehogy el kedjetek má veszekedni. :D
-
HA szépen kéred akkor majd elmondjuk!! -
sostmeier #13071 hello tudja vki hogy lehet-e csinálni céget a játoékba?? vagy vmi oldalt ahonan lehet letölteni autokat
-
Muthig #13070 Na akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer és pontosabban: meg lehet-e oldani a játékban (haulin), hogy soha ne essen az eső? -
csá!csinálgatom a térképet a hauliunba elmentem és arra rá megyek hogy load game és nem toom meg nyitni ami8t elmentetem!!!!!!!!
miért?Kössz a segitséget -
Kenworth #13068 Valaki megtudja nekem mondani, hogy hol lehetne állitani a rendőrlámpák jelzéseinek időtartalmi hosszán? Mert ha pont sárgára vált a lámpa, mikor én a kereszteződés kezdeténél vagy, akkor a duplapóttal nem igazán férek át 35MPH sebességel, de ha fel akarok gyorsítani akkor se!
-
Most nem is esik..havazik (legalábbis nálunk):DDDD -
Kérdezd meg a Tudakozó pluszt 
Mostantól új Szabály van:
| Mielőtt kérdeznél, hívd fel a tudkazó pluszt! | -
Pedig jólenne egy ilyen Honfoglalós xD!
Martin már megirtuk HOGY MAPOLNI ÉS SKINELNI MI IS TUDUNK!! Csak modellező kéne!
És ha modellezel nekünk egy Lánchidat vagy konvertálsz PTTM-ből Tescot vagy ilyesmi akkor bevagy véve:D! -
Tudod, elég sok időmet (Gollo-nak is) elveszi a map, vannak vele fontosabb dolgok is, és nincsen 1 robotom sem, aki írogatna privát üziket helyettem. -
LTomi ha valamit el akartok dönteni válaszolj hogy nem, igen vagy még gondolkodsz, mert idegesítő, hogy nem válaszolsz privátban.
-
Át kell írni a road.def-ben az erre vonatkozó paramétereket, majd visszatömöríteni. -
matiasrex92 #13061 azt hol lehet megoldani h a 2x2 savos utakon gyorsabban menjenek a kocsik...mert eleg idegesito miko elozik egymast en meg nem tudok haladni..nem vmi szamot kell atallitani a config cfg-be?vki nem tudna segiteni..? -
Muthig #13060 Az megoldható, hogy ne legyen eső? -
benitez3 #13059 császtok ! Van olyan oldal ahol van európai kamion csomag,a tz expressz truck 1.2-esen kivül ? -
Még eldöntjük. Egyébként én nem Ltomi, hanem LTomi vagyok!!!
-
Nem, most menni fognak rendesen, csak 1 számot feljebb kellett venni, és 130 körül fognak menni. -
Azt megtaláltam köszi! -
levi1989 #13055 milyen kormányt ajánlottok a játékhoz mert most akarok venni egyet, de sokan mondják hogy akkor össze-vissza megy a kamion. -
én a képfeltöltési kérdésedre válaszoltam.........olvass vissza.A másikat meg Gollo meg Ltomi majd válaszol rá :P -
de ugye nem olyan lassan fognak menni az autók mint a mostaniba ausztriába ahol 2x2 sávos? -
pirosasz #13052 nemtudna valakicsinálni egy man tgx-et? -
pirosasz #13051 az oké hogy letölthető de honna? -
Ltomi te is válaszolj létszives az üzenetemre!
13043-erre. -
denesch #13049 Sziasztok!
Beszereztem egy GENIUS SPEED WHEEL 3 kormanyt es nem birom a kormanyt es a pedalokat beallitani nem akarja ki irni a controllernel mikor kattintok hogy x,y tengely meg ijenek de mas jatekkal muxik a kormany.
Mit csinaljak???
segitsen valakI
ELORE IS KOSZONOM -
bajusza #13048 jó lesz. -
Szanaszét kell bontogatni, de a fél életed rámenne. -
benitez3 #13046 Szisztok ! Lenne egy kérdésem ! Ha játék kifagy,az többségében kamion miatt van ugye ? pl: megyek a sztrádán !! Azt hogy tudom orvosolni ,hogy melyik kamion a hibás,ez most jelen esetben nálam a Tz 1.2-es truck csomag !! -
ide tölthetsz fel képeket:
Ingyenes,nem kell regisztálni,stb.....egyszerre egy képet tudsz csak! -
matiasrex92 #13044 hat ugy tudsz kepet feltolteni h peldaul felesz egy kepfeltolto oldalra(kepfeltolto.hu pl) es ott felteszed a kepet majd ide belinkeled... -
Ltomi vagy Gollo!
Segíthetek a map készítésébe? Skinezésbe meg ezekbe a dolgokba?
Már skineztem elég sokat hogyha megmondjátok hogy kell képet feltölteni akkor meg is mutatom őket! -
Bala10 #13042 nem játszom a játékkal, de hajrá! és ne tántorítson el pár lámi titeket a munkától. :) -
rossi24 #13041 sziasztok valaki megtudná mondani hogyan lehet letölteni a megújult download.truckerfan-ról.
Előre is köszönöm. -
Szia! Nagyon jok a kepek! -
Yag #13039 Szépek. Ha kell segítség priviben elértek :) -
Nagyon jó!sok szerencsét és így tovább -
Elkezdtük az új mapot. Itt az autópályákat 2X2 sávosra csináljuk, európai stílusú lekanyarodókkal, mint az ahogy igazából is van. Íme pár kép: