35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • zeli
    írok -.-
    hmm, win reinstall után feltettem a Haulint, mert beszereztem, azt kibasz egy prism3 hibaüzivel.
    btw ezt melyik helyesíró követte el?
  • Schwarz
    Otthon sem esik az eső soha?
  • sostmeier
    helló szépen kérem hogy mondmeg
  • Doog
    Mos nehogy el kedjetek má veszekedni. :D
  • baaka
    HA szépen kéred akkor majd elmondjuk!!
  • sostmeier
    hello tudja vki hogy lehet-e csinálni céget a játoékba?? vagy vmi oldalt ahonan lehet letölteni autokat
  • Muthig
    Na akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer és pontosabban: meg lehet-e oldani a játékban (haulin), hogy soha ne essen az eső?
  • bumburnyakkk
    csá!csinálgatom a térképet a hauliunba elmentem és arra rá megyek hogy load game és nem toom meg nyitni ami8t elmentetem!!!!!!!!
    miért?Kössz a segitséget
  • Kenworth
    Valaki megtudja nekem mondani, hogy hol lehetne állitani a rendőrlámpák jelzéseinek időtartalmi hosszán? Mert ha pont sárgára vált a lámpa, mikor én a kereszteződés kezdeténél vagy, akkor a duplapóttal nem igazán férek át 35MPH sebességel, de ha fel akarok gyorsítani akkor se!

• leho94
    Most nem is esik..havazik (legalábbis nálunk):DDDD
  • Gollo
    Kérdezd meg a Tudakozó pluszt
    Mostantól új Szabály van:
    | Mielőtt kérdeznél, hívd fel a tudkazó pluszt! |
  • Gollo
    Pedig jólenne egy ilyen Honfoglalós xD!
    Martin már megirtuk HOGY MAPOLNI ÉS SKINELNI MI IS TUDUNK!! Csak modellező kéne!
    És ha modellezel nekünk egy Lánchidat vagy konvertálsz PTTM-ből Tescot vagy ilyesmi akkor bevagy véve:D!
  • LTomi
    Tudod, elég sok időmet (Gollo-nak is) elveszi a map, vannak vele fontosabb dolgok is, és nincsen 1 robotom sem, aki írogatna privát üziket helyettem.
  • rico1
    LTomi ha valamit el akartok dönteni válaszolj hogy nem, igen vagy még gondolkodsz, mert idegesítő, hogy nem válaszolsz privátban.
  • LTomi
    Át kell írni a road.def-ben az erre vonatkozó paramétereket, majd visszatömöríteni.
  • matiasrex92
    azt hol lehet megoldani h a 2x2 savos utakon gyorsabban menjenek a kocsik...mert eleg idegesito miko elozik egymast en meg nem tudok haladni..nem vmi szamot kell atallitani a config cfg-be?vki nem tudna segiteni..?
  • Muthig
    Az megoldható, hogy ne legyen eső?
  • benitez3
    császtok ! Van olyan oldal ahol van európai kamion csomag,a tz expressz truck 1.2-esen kivül ?
  • LTomi
    Még eldöntjük. Egyébként én nem Ltomi, hanem LTomi vagyok!!!
  • LTomi
    Nem, most menni fognak rendesen, csak 1 számot feljebb kellett venni, és 130 körül fognak menni.
  • tmartin
    Azt megtaláltam köszi!
  • levi1989
    milyen kormányt ajánlottok a játékhoz mert most akarok venni egyet, de sokan mondják hogy akkor össze-vissza megy a kamion.
  • Attila889
    én a képfeltöltési kérdésedre válaszoltam.........olvass vissza.A másikat meg Gollo meg Ltomi majd válaszol rá :P
  • norbi56
    de ugye nem olyan lassan fognak menni az autók mint a mostaniba ausztriába ahol 2x2 sávos?
  • pirosasz
    nemtudna valakicsinálni egy man tgx-et?
  • pirosasz
    az oké hogy letölthető de honna?
  • tmartin
    Ltomi te is válaszolj létszives az üzenetemre!
    13043-erre.
  • denesch
    Sziasztok!
    Beszereztem egy GENIUS SPEED WHEEL 3 kormanyt es nem birom a kormanyt es a pedalokat beallitani nem akarja ki irni a controllernel mikor kattintok hogy x,y tengely meg ijenek de mas jatekkal muxik a kormany.
    Mit csinaljak???
    segitsen valakI
    ELORE IS KOSZONOM
  • bajusza
    jó lesz.
  • LTomi
    Szanaszét kell bontogatni, de a fél életed rámenne.
  • benitez3
    Szisztok ! Lenne egy kérdésem ! Ha játék kifagy,az többségében kamion miatt van ugye ? pl: megyek a sztrádán !! Azt hogy tudom orvosolni ,hogy melyik kamion a hibás,ez most jelen esetben nálam a Tz 1.2-es truck csomag !!
  • Attila889
    ide tölthetsz fel képeket:
    Ingyenes,nem kell regisztálni,stb.....egyszerre egy képet tudsz csak!
  • matiasrex92
    hat ugy tudsz kepet feltolteni h peldaul felesz egy kepfeltolto oldalra(kepfeltolto.hu pl) es ott felteszed a kepet majd ide belinkeled...
  • tmartin
    Ltomi vagy Gollo!
    Segíthetek a map készítésébe? Skinezésbe meg ezekbe a dolgokba?
    Már skineztem elég sokat hogyha megmondjátok hogy kell képet feltölteni akkor meg is mutatom őket!
  • Bala10
    nem játszom a játékkal, de hajrá! és ne tántorítson el pár lámi titeket a munkától. :)
  • rossi24
    sziasztok valaki megtudná mondani hogyan lehet letölteni a megújult download.truckerfan-ról.

Előre is köszönöm.
  • TopGun
    Szia! Nagyon jok a kepek!
  • Yag
    Szépek. Ha kell segítség priviben elértek :)
  • baaka
    Nagyon jó!sok szerencsét és így tovább
  • LTomi
    Elkezdtük az új mapot. Itt az autópályákat 2X2 sávosra csináljuk, európai stílusú lekanyarodókkal, mint az ahogy igazából is van. Íme pár kép: