35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Még jó, hogy az A, és nem az SZ után ütötted a szóközt. XD -
Akkor Visszamennye' véle a gyárba' ^.^ -
prototájp-.-' -
Rendszám?
-
Gerob #13116 Az első linken lévő igen. Olyan is jó, az is érdekel!
Ha valaki rendszeresen nézi a Kisváros részeit, akkor az ott szereplő MAN pótkocsis szerelvényből rájön, hogy én mire gondolok! -
Fa szállítóm:
-
Muthig #13114 Ezek tandem pótok, nem forgózsámolyos.
-
Gerob #13113 Pontosan Draco!
Valami ilyesmire gondoltam:
http://kamionszimulator.extra.hu/letoltesek/pttm/pot/m/tandem_mega.jpg
http://kamionszimulator.fw.hu/trelerek/index.htm - az oldal 1/3-a körül van az amire én gondolok! -
MBActros1848 #13112 Szerintem Gerob a vonorudas forgózsámolyos pótra gondol. Jól sejtem ? :D -
Először is,. nekünk ne mutogass lámát, másodszor akkor a híreknél töltsd le! -
horvathd #13110 hali!mekkor ez a játék mert én amit letöltöttem netről az 333Mb ennyi lenne csak?mert se install se semmi nincs !nemtudom h mi lehet a gond! -
Normál pótkocsi az milyen?? -
Gerob #13108 Sziasztok!
Először is gratula LTomiéknak az új térkép eddigi eredményeihez! Csak így tovább.
A másik. Szeretném kérdezni, hogy létezik-e/készült-e a haulinhoz normál pótkocsi??? Átnéztem a FAQ-ban lévő linkeket, ahonnan kiegészítőket lehet letölteni a játékhoz, de ott nem találtam ilyesmmit. Ha tudtok segítsetek légyszi!
Előre is köszi, üdv.: Gerob -
jól néz ki -
sostmeier #13104 Helló! Help me mér írja ki azt, hogy 404 error mikor a magyar map 1.2-őt akkarom le tölteni???
-
én tudok... -
Majd kitágítjuk
-
szűken a jóó(nekem teccik)és este dobom a Tesco-t..xD -
bajusza #13100 szuper képek, csak így tovább! -
Igen, majd próbálom javítani. :D Mondjuk az én modellezői tudásommal... De azért remélem hogy sikerül. :D -
nagyon szép,csak az utolsó elötti képen az a főút vonal jelzőtábla kicsit furcsa!!
-
Azajóha szük legyen már kis kihivás is :) -
Hát, azt nem én raktam úgy, de a teszteléskor sikerült átmenni póttal, csak jól le kellett lassítani, 20-ra.
-
Szép! -
Szép szép, nem fikázásból, csak kérdésből :D Nem lett szűk a második képen picit az a kanyar? XD Nyergess megás szerelvénnyel ott nehéz lesz elmenni, BDF Scaniaval még talán kicentizhető, de .. :) -
Eddig szép csak így tovább. 
:D -
Új képekkel jelentkezek a Térképről. Jól haladunk, és bugmentes a térkép, mivel sokkal alaposabban teszteljük.
-
Állítsátok már le magatokat! Mi a francot képzeltek magatokról? Egyikőtök sem különb a másiktól. -
-
benitez3 #13089 maradjál már kis taknyos hülye gyerek
-
Takarodj már a faszba..-.-' Ha tudnánk linkelnénk. -
benitez3 #13087 Na tudtok Tga xxl-t bele való interiorral"olyan oldalt " !!!!!!! Mert már a f..... kivan hogy nem találok sehol !!! -
Muthig #13086 Na sikerült megoldanom, hogy ne legyen eső (magamtól) úgyhogy egyétek meg! 
Na egész jól kezdem átvenni a fórum stílusát. -
Nemtudnál nemláma lenni? -
Ahhj, Istenem!!
Ott kell választani kategóriát, ahonnan le akarsz tölteni.
-
benitez3 #13083 http://www.eurotruck.tnb.pl/downloads.php ezen az oldalon regeltem,de hiába megyek a dowloadra,azt írjaki menjek a kategoriához ????????? -
benitez3 #13082 Szisasztok ! Segitsetek már ok,én egy m.a.n tga xxl-et keresek TGA INTERIORRAL !!! -
Én tudom kiaazz!!:P:D -
Elösször is, hagyd abba a parasztkodást -.-
Másrészt, én tudok egy letölhető autóról , ITT megtalálod ..
Harmadrészt , útban a parkoló felé :
És üzenem a képlopkodó, képeim feltöltő emberkének, hogy másszon fára
-
Te úristen na vajon hogykell?! Kérdezd meg a tudakozó pluszt!
Már alapból egy céggel kezdessz
És milyen autó kéne Toyota? tán Bmw? vagy Ferrari?! Mert tudtommal ez egy KAMIONSZIMULÁTOR és nem Autószimulátor... szal mennyél szépen játszani a Live for Speed -el