35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
egyé Vans-ot X D -
Aha, csak épp odaírja hogy ő csinálta , grat te noob :\ -
Örüljetek h felteszi..gondolom tetszik neki:D -
Nem rád gondoltam .. -
Nem én..: )) -
Szóval te lopkodsz?
-
Te miért lopkodod germanytransra mások képét?? -.-" -
VolvoMan #13165 BUMBURNYAKKK értesz a zmodelerhez? ha igen fegyél fel msn-re [email protected] -
csá tudtok nekem segiteni amikor csinálom a térképet elmentem és meg akarom nézni hogy hogy sikerült "run map"és nem jön be semmi ilyenkor szörke lessz a térkép semmi nem lessz helyete mit csináljak kössz?
-
őpüff neis próbálkozz felesleges
esteleg tudsz letölteni egy videót a konvertálásról www.eurotruck.tnb.pl honlapról ott downloads és a Tutorial menüpontba a legelső azthiszem és akkor már naggyából érteni fogsz hozzá!
De sztem inkább hagyd a fenébe ;)! -
Devil093 #13162 Sziasztok! valaki tud segiteni a zmodler használatában? mert olyan hülye vagyok házz mint a s*g és azt sem tudom hogy huzak meg egy k***szot vonalat
-
mert valószínüleg NEM másoltad be a fájlokat a mod mappába -
Javításon??-.-' Tökjó hogy irtuk hogy újjat csinálunk
-
videókártya drivert feltetted? (www.ati.com vagy www.nvidia.com nemtudom milyen VGA-d van) -
horvathd #13158 Feltelepítettem a DirectX -et! de igy sem indul!!!! -
rendszámot nem a gyárban teszik rá 
-
volfika #13156 Hello!
Nagyon jok a képek gondolom,hogy a javitáson gözerövel dolgoztok csak igy tovább már vagyunk néhányan akii nagyon várják köztük jo magam is! most már hiba mentesebb lesz a fuvarozás!!!!nagyon király már most! -
Még hányszor mondjuk el?-.-" Amugy zModeler de ne kérdezd h mert ha elmagyarázzák akkor már más is megtudja csinálni szval érted:))) -
haggyadmámagad-.-" -
Mivel konvertáljak? -
sztem a magyar mapba tehetnétek utcalámpákat de jó sokat
szinte mindedjik utcán -
ZModeller -
Devil093 #13146 Sziasztok! Mien progival lehet kamiont csinálni?
-
XD én azt hittem a Giovannit szidjátokXD
Bakker akkor tényleg olvassad az a faq-ut -
tegyél fel drivert a vgadhoz -
nagyon király, az útépítéses a kedvencem, meg a körfogók, sok körforgót bele
-
Bakker Nem látjátok hogy kezdő?Eddig PTTM-ezett.A F.A.Q-ban szerintem nincs is ilyen.
-
Gerob #13136 

FAQ-t elolvastad már?????
Ha naem, DirectX fel van-e telepítve a gépedre?????
Ha nem, akkor több mint valószínű, hogy ez lesz a megoldás! -
olvasd már el azta kurva FAQ-t!!!
-
Valaki nem tudja, hogy miért nincs ott semmi amikor megnyitom az elmentet térképet???
-
horvathd #13133 feltelepitettem a játékok! de nem indul el !nem tom h mit tegyek!!segitsetek!!elre is köszi!!! -
horvathd #13132 Megtudná mondani nekem vki h honnan tudok cracket letőlteni???
-
Mi az a mandatory check? El Pasonál mindíg megbüntet de nem látok semmit ahova be lehetne menni ellenőriztetni -
Leho: Senki sem kiváncsi az idiótábbnál idiótább megjegyzéseidre nap mint nap .. Ugyhogy ezt hanyagold .. -
shumika #13126 Sziasztok valaki nem tudja honnan lehet letölteni a game-t??
-
Gerob #13125 Légy előre látó! Vagy repessz, mint az állat és akkor átérsz, vagy minden ujjad legyen "fékkészenlétben", vagyis mihelyst sárgára vált a lámpa azonnal fék-retarder-kézifék hátha megtudsz még állni.......
Esetleg próbálj meg akkora ívben fordulni, hogy ne jöjjenek beléd. Ez is lehet egy megoldás. -
Kenworth #13124 Srácok! Én még mindig a rendőrlámpát szeretném átállitani, hogy ha srgára vált a lámpa akkor a dupla póttal átérjek és ne ütközzenek belém oldalról!
Segitsen nekem ebbe valaki!
-
kokosz #13123 Mikkel szorakoztok.de jo eszrevetell 

-
F@sz|állító XD
Ja, Komárom. -
xD Fa|sz|állító? xd
Jéé most nézem ez a magyar mapon van ott a hun zászló a háttérbe:O