35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Áhh nem
Vigyázok én rá...Nyugi
-
Az autópálya-tábla szabványt használjuk, ez különben is szebb, szerintem. :D Dehát ízlések és pofonok. Lehet, hogy tudok majd csinálni rendes táblákat, és akkor ugye autópályán kék, sima úton pedig zöld. -
Hogy összekarcold?
-
bajusza #13209 alakul ez szépen, gratula! -
kokosz #13208 Tudtok valami ujj driver skint?
persze a 3dartpolon kivul -
Rocco zsirak az uj gépek!
Ide adhatnád 1 körre
-
Épp ezt akartam mondani :)) -
Az útbaigazító táblák akár zöldek is lehetnének, ha már magyar térkép. -
Milyen típusról van szó ? Mert pl Scania eggyes típusainál, csak átkell nevezned a DDS nevét, és bekell másolnod ! :D -
Én egyszerűen átméretezem. Ha Nem lesz tőle homályos. -
És tudnál benne segiteni ha megkérhetlek? -
pedig lehet .. -
Sztem sehogy:) -
Skin-t hogy tudok a PTTM-ből Haulinba rakni? -
Kiálltam a MOL-hoz pihenni Tatabánya határán, az új szerelvénnyel. Csinálok még neki egy normális skint, berakom a Skinny Driver-t az izzadt latin amcsi sofőr helyett, és voálá, kész! :D :P
-
Köszi, a segítség jól fog jönni! -
Ha majd eljutottatok Miskolc-ig akkor ott adhatok segitséget, hogy milyen cégek gyárak fordulnak elő ott.
Ha majd kértek a segitségemből akkor azt jelezzétek .
Ja és sok sikert a térképhez, sztem elég jó -
MAN man #13195 Csá ha valaki le tudná irni hogy hogy lehet telephelyet csinálni a játékba az vegyen má fel MSN-re!!!! Lécci
MSN: [email protected] -
Mi a valóságot mintázzuk le, annyi autópályát teszünk bele, amennyi valóban is van. Előbb az autópáylákat csináljuk, hogy meglegyenek az irányok, és utána a közutakat. -
Sztem meg az lenne jó ha mind2 lenne:) Mondjuk 5-ös és az M5ös ( csak példa..) -
kokosz #13192 Ne hragudjon meg senki de az ujj terkepbe nemlehetne kevesebb autopalya?Az autopalyan nagyon unalmas menegetni.Bocsanat ezzel nemakartam senkitsem magamra haragitani!!!!!!!!! -
VolvoMan #13191 Valaki keni vágja a zmodelert?az vegyen fel msn-re -
Új képekkel jelentkezünk a Térképről!
-
matiasrex92 #13189 hat tenyleg nem rossz.....meg kavefozo is van a hosszu ejszakakhoz:)) -
Valóbban szebben kilehetne jobban is de attól eltekintve Gyönyörűek:)!!Hmm és kapcsold be a fényszórót nehogy beléd jöjjenek ;) !
(Szerk: akkor a gyártó szebben megcsinálhattta volna xD) -
Sima gyári .. nem én festettem
-
Nem rossz, de a kamion skinjét jobban kilehetne dolgozni.
-
Megjöttek az új DAF-ok
-
Mindenről le lehet:) -
többrétegü képet kell csinálni.Elméletielg arról nem lehet leszedni :) -
LOÁL :D -
Jahj, ez fájt! Ide írd a log utolsó 2-3 sorát, hogy megnézhessük, hogy mi a baj!
-
Tes Parker #13180 Csövi!Amit leírtam az után nem lép ki,ha nem nekem kell ctrl+alt+del-el kilépni és semmi különöset nem ír.Most vagy én ronotok el valamit vagy valami más gond van.Eddig csak egy kamion ment be és azzal mentem is,de a többit nem lehet látni a játékban. 
-
looool... -
Más ráírta és leszedte: )) -
ja lol:/ szeretem az ilyet. Legközelebb photoshoppold tele a képeket hogy by Rocco vagy ilyesmi:D -
Csináltam kb 1 hónapja képeket, Volvo ,Merci, Renaultok vannak rajta (TCH)-s festéssel, és VolvoMan felfel töltögeti mindenhova úgy hogy ő csinálta pedig én :\ -
Írd le a prism3d.log fájl utolsó 2-3 sorát! -
Milyen képet lopkod? Mert nem látok semmit belinkelve :D -
Tes Parker #13173 Cső Srácok! Lenne egy olyan problémám,hogy feltelepítem a játékot,fel teszem az 1.06-os patchet,berakok egy kamiont a stroge file-t is megycsinálom úgy ahogy kell,de mikor tölt a gém akkor csak a játék logójáig tölt be és nem megy tovább,de az zene szól.Mi lehet a gond???Előre is köszi a választ.