35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Balaka
    benne van szal-.-
  • LTomi
    Tudom már, mit felejtettem el. Na mindegy. Legközelebb ráírom a nevemet, mert nem szeretném valaki más üzenetében látni a képemet, valami más fórumon.
  • Balaka
    Szép szép:D
  • LTomi
    Egy újabb MAN teherautóval gyarapítottam a gépparkomat, ez is a Trucklife-ról van. :)

• leho94
    Bocs de a FAQ-ba nincs benne -.-
  • Muthig
    ha torrentezel, akkor innen tudod leszedni
  • Balaka
    F.A.Q
  • tellerlacika
    mégegyszer köszi!!
  • leho94
    Pfu ha visszaolvasol aszem megtalálod.
  • rico1
    Szép!
  • tellerlacika
    jah és bocs előre is hogy pofátlan vagyok de full verziót honnan lehet leszedni?
  • tellerlacika
    nagyon szépen köszönöm!!!
  • LTomi
    Telepítsd újra a Haulin'-t, de mielőtt feltennéd, töröld a registryből, de csak ha legalább minimálisan értesz hozzá, mert ha rossz dolgot törölsz ki, akár a Windows is meghalhat tőle.
  • leho94
    Már párszor le lett írva. Nemjó verziód van szedj le egy full verziósat ne feltört demot.
  • Yoda001
  • tellerlacika
    Hali mindenki! Az miért van, hogy az 1.06 Final patchnál ezt írja ki:"Corrupted instalation.Reinstall aplication from original CD." és ezt ki lehet küszöbölni vhogy hogy fel tudjam tenni az 1.06os patchet
  • LTomi
    Beszélgettem egyet a főnökkel az új szerelvényről. Portugáliából szerválta akamiont használtan, és még nem festette át, de hamarosan indul a fényezőműhelybe.

Rövid idő múlva már ott is voltam a célpontnál. Itt éppen a telephelyre hajtok be a kanyarodósávból.

Tehát a játékban az élsimítás tökéletesen működik, de valami miatt a képeknek rossz lett a minősége, a játékban ezerszer szebb.

A kamiont és a pótot is le lehet tölteni a Trucklife letöltési szekciójában bejelentkezés után. A kamionon eredetileg nincs ajtó, és a tuningműhelyben lehet vagy ajtókat rászerelni, vagy a főnökös verziót, és még sok mindent, de csak az 1.06-os patch-el. Ha a főnökös verziót hagyod fent, akkor menet közben elég elszántan kapaszkodik. XD 120-szal sem tudtam lerázni az M1-esen. XD
  • leho94
    LOL
  • Balaka
    Ha leírnánk egy linket,akkor azt kérdeznénk miért nem megy.Egyépként itt van minden jó dolog
  • RaST
    OMG
  • Schwarz
    Vagy csak lusták egy tetves linket berakni/feltolni valahova az anyagot. Rövidebb meg egyszerűbb azt benyögni egyeseknek, hogy privát.
  • Balaka
    én nem ismerek olyan szót hogy htx az thx te ész
  • Balaka
    Nincs még kiadva -.-'
  • pirosasz
    az uj magyar mapot amit most csinálnak.
  • MANdriver
    oké. köszi
  • LTomi
    Festést DXT Bmp-vel tudsz csinálni. A zászlók meg modellek, azokat elég nehéz csinálni, de van néhány kamion, amibe rakhatók ilyen fülke kiegészítők, de csak ha fent van az 1.06-os patch, és elé kevés ilyen van. Legtöbbször SheryO modelleibe.
  • LTomi
    Megvan, mondjuk nekem ngol, de ott van az Anti Aliasing. Mindjárt szebb a játék. :D
  • MANdriver
    hello,sziasztok! újonc haulinos vagyok, megtudnátok mondani hogyan lehet festést csinálni a kamionra, és zászlókat meg ilyesmiket a fülkébe ?
    előre is köszi
    TGA XXL
  • Truck Driver001
    Csodálatos 'a privik." Először tanulj meg nyelvileg helyesen fogalmazni,írni.
    Htx-.-
  • Balaka
    Nem kisirjuk.Cserélünk.És azért a letölthető dolog és senkinek sincs meg.
    Azért mert nem nézi a jobb oldalakt.Amugy 25% privát.Meg általában azok a jó highpoly modellek mostanság a privik.
  • Balaka
    Arra gondoltam.De ha gyengébb a gépe akkor elég 4x-is az is használ valamit:)
    @daf xf:ird át talán a definition fájlát.
  • daf xf
    Hello all!
    Valaki nemtud egy daf interiort?
    Mert ami nekem van az teljesen piros mindene.
  • Truck Driver001
    Csak én látom úgy,hogy itt elég sok ember,még a letölthető dolgokra is azt mondja,hogy privát?Vagy esetleg amit kisírtak a külföldiektől..Furák vagytok:/
  • leho94
    Hát mert régebben nemnvoltak még olyan modellek amik nem voltak kiadva ezért minden tölthető volt csak a sok lopkodás vagy nemtudom mi miatt mostmár egyre kevesebb modellt adnak ki,inkább csak egymás közt küldözgetik/cserélik..
  • karajev
    mert szerintem ebbe a fórumban minden le lett írva (nem azt mondo h olvassd vissza azt az X oldalt)ott van alul a kereső..pl. + FAQ...
  • denesch
    Sziasztok!
    En mar regen vagyok itt ezen a forumon es emlekszem mikor meg ez a forum arrol szolt hogy megosztjuk a tobbiekel azt amit evvel a jatekkal kapcsolatosan felfedeztunk es hogy probalunk segiteni azoknak aki ujonan csatlakoznak. Mara ez mar nagymertekben valtozott ami egy kicsit zavaro szamomra. Persze tisztelet a kivetelenk.
  • Gerob
    Persze-persze, szerintem mindenki ismeri a "Tiszetelet a kivételnek!" és az "Akinek nem inge ne vegye magára!" igazmondásokat!
  • Muthig
    Teljesen egyetértek, de azért van egy-két jó arc is!
  • Gerob
    Köszönöm a segítséget, sikerült letöltenem amit szerettem volna!!!
    Nem akarok magyarázkodni, de szerintem közülünk egyikőnk sem perfekt a lengyel nyelv ismeretéből, elsősorban ezért is balf*szkodtam itt.

Amúgy elvileg régi motoros vagyok már, PTTM-el rengeteget játszottam (és folyamatosan olvasom a 18 WoS fórumokat), úgyhogy ismerem az emberek hozzáállását akkor ha valaki segítséggel fordul az aktív fórumozók felé!
  • Gollo
    az a Anisotropic Szűrő az nem az élsimítás ;)! Nekem Nvida 7600 GT van jobboldalt lenn a tálcán kis ikonja ottvan azon jobbklilk élsimitás ->16X és ennyi ;)! Egyébként angolul Anti Aliasing néven van:)!