35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Gollo
    Most miattad éhes lettem te kis fúú xD!
    Bocsi Rocco nemtudtam^^ ! Csak ez most úgy jött xD!
  • SlaCker
    Megy a szájkarate keményen :DDDDDDD
  • V43 1105
    Én szövegem >.>
  • istenostora03
    neszójjá' bele-.-''
    Gollo mostmár áljunk le xDD
  • gyemant04
    oviharcosok...
  • Gollo
    Foggyále
  • istenostora03
    Ha rólad teszek be képet szebb vagy?xD
    Inkább megy a "Linuxkádhoz" xD
  • Gollo
    WoW kise néztem volna belőled hogy ilyen hülyén nézel ki...!Na mind1
    Tatabánya,Győr,Móvár,Hegyeshalom,Fél pest, Fuvarozás...!
  • istenostora03
    "én azt tudom mit csinálok...!" semmit?
  • Gollo
    Te meg vagy olyan hülye hogy hiszel a pletykáknak hátt hidd azt higgy amit akarsz én azt tudom mit csinálok...!
  • Gollo
    Ki a rákos pont pont pont mondta azt neked hogy a Hun map nélkül nemmegy a haulin?Tökre nem erre akartam kilyukadni és nemis kérem senkitől hogy játszon rajta...!
  • cxcm
    Oké , ennek örülök akkor majd meglátjuk sok szerencsét neked;)

#13856 : Egy nem vagyok 10 éves de a te írásaidból hamarabb kiveszem azt a 10 éves szintet.Kettő nekem nem kell feszületet mutogatnod én nem is értem hogy mit gondolsz az előző előtti kommentetdben "mehetsz szépen játtszani a Matchbox-aiddal!" .. ebben most ugy érted h a hun mapod nélkül nem él senki? (mert ebből vmi ilyesmit vettem ki) és én még nem hallotam rola h a mapod nélkül nem megy a Haulin... :\
  • istenostora03
    már bocs de te pletykák szerint nem is csináltál semmit..
    Grat LTominak ezért
  • pirosasz
    Szerintem igaza van Gollonak.és befejezhetnétek ezt a vitatkozást.majd kiadják ha amikor kiadják.
  • LTomi
    Már levették, de néhányan gyorsan leszedtük.

cxcm: A Térképet újrakezdtük már jó ideje, pont a bugok miatt, és megnyugtathatlak, hogy ebben nem lesznek láthatatlan falak.
  • Gollo
    Jaj ne ugráljámár Béta az béta teis akkora egy ... vagy nemtetszik? csináld meg magadnak azt fordujj fő vele!Én még csak megse próbálok semmit nektek csinálni hogy nektek egyszerűen semmisejó...!Ember próbáld valami jót csinálni és nem sikerült teljesen jól mert akkor nem értettünk annyira a mapoláshoz és egyszerűen hihetetlen hogy ekkora kis 10 évesnek semmi nemtetszik jó beismerem hogy télleg szarlet a falak miatt de ha már egyszer próbáltuk és BÉTA nem igy kell hozzáálni de mivel tiis igy áltatok hozzá ezért elmehettek a ... tudjátok mikor csinálok én nektek akármitis majd Tomika szépen csinálgatja és halgatja a szidásaitokat dehogy engem nemfog érdekelni az tuti ^^!
  • cxcm
    Én komolyan nem kötözködésképp , de nekem semmit élvezet nincs abban hogy megyek és egy két helyen neki megyek egy láthatatlan falnak..ha ezzel vagya nagyra magaddal ahelyett h itt kötözködsz emberekkel azt javitgathanád , avagy addig nem adnátok ki mig ilyen élethű effektek figyelnek a mapon ^^
  • leho94
    Sztem igen..
  • Kisvigyori
    ezt lehet már tőlteni?
  • Gollo
    Kimondta neked hogy kiadom te gyíkarc? :/ Ilyen ... miatt szarom le az egész hun mapot aztán mehetsz szépen játtszani a Matchbox-aiddal!
  • SlaCker
    Már megvan sikerült :))
  • SlaCker
    Jó csak valamit még be kell írni valahova hogy a konzol előjöjjön :) Azt nem tom hogy mit és hova.
  • leho94
    Már van 1.8 is ..
  • allock #13849
    konzolba be kell írni hogy edit + páylanév asszem
  • cxcm
    hehe:) .. amugy nem 1.7?
  • istenostora03
    azis ilyen maszek lesz?x D .. devárom :/
  • SlaCker
    hogyis kell mappot csinálni???
    Nem tom már mit kell hova írni.Meg nem találok honlapot ahol le lenne írva.
    Help!! :)
  • Gollo
    EU 1.8 amiből LTomival most csinálunk 1.9-et Angliát és magyart hozzáépítjük...!
  • Kenworth
    Ez melyik map?

• SlaCker
    Igen ijesmire gondoltam.Te akkor értetted mire gondolok. :))
  • SlaCker
    jó de ha bemész a városba és van 3 cég,akkor nem tudod mikor merre kell meni.Ezért gondoltam azt hogy csinálhatnátok ijen útbaigazító táblákat.
  • Gollo
    De télleg igaza van midenhol vannak kisebb nagyobb táblák hogy merre van egy cég sztem jóötlet belerakhatnánk az EU 1.9-be is angolba meg majd ha áátalakítjuk akkor a többibe is...!
  • LTomi
    A városok ki vannak írva, és ha már ott vagy a városban, akkor megtalálod.
  • SlaCker
    Gollo.Lenne egy ötletem ami kicsit feldobná a magyar térképet.Nem értek hozzá lehet,hogy hülyeséget mondok!Hogyha lehetséges akkor tegyetek már táblákat hogy mi merre található!Mert a haulinba emlékezzetek nincsen semmi tábla nem tod mejik cég merre van mindíg a térképet kell lesni.Szerintem a valóságban nem lesi állandóan a Gps-t a sofőr!
    Meg szerintem ezzel sokmindenki így van!
  • Gollo
    Anyám!!!FAQ
  • p910211
    Ezek külön modok amiken másik városok vannak?Meg azt hogy lehet megcsinálni hogy pl volvo kamionok legyenek csak???
  • leho94
    Hogyne -.-
  • V43 1105
    Töröld a ki a popsid, nyugodj le aztán várunk vissza !
  • leho94
  • Gollo
    Kimondta hogy történet irtam vmit mert már régirtam és hogy nelegyen off raktam képet nem kell egyből szövetkezni ellenem szánalmasak vagytok pff sok kis ovis, még járni se tudsz de már nagy a pofád -.-