35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
De, lehet tenni, ha fent van az 1.06-os patch. -
DangerFox #14232 hello, valószínűleg a videókarid miatt csinálja,,nálam is ez volt, legjobb megoldás ha lecseréled mert a driverfrissítés az szart sem ér -
SlaCker #14231 Vissza olvastam 1-2 oldalt és 1:Gollo naon tetszik a pótkocsi :))
2:láttam megy a hülyeségis :DD LTomit idézem "hátétépékettőspontperpervévévéponttrákjájfpontóvéhápontorg" hát igen no comment!! :DDD
Más: gruber trans hidd el itt aki tud segít,csak mikor sokadjára teszed fel ugyanazt a kérdést + még értetlenkedsz is akkor kicsit kiborul az ember!Hidd el nem tudjuk miért fagy ki prism 3d hibával!! nállam is csinálja de ojankor kiveszek valamit és kész!
Még lenne 1 hülye kérdésem.Mikor lesz Magyar térkép?(csak szimplán érdeklődés) :)) -
gruber trans #14230 na feltettem az eu tz packot. elinditom a mentést megyek-megyek egyszercsak prism3d leáll!de méééééér??
pedig frissitve van a videokártyám, +probáltam mindent állitgatni de ugyanugy kifagy!
aki tud az válaszoljon!
elöre is köszi
UI:aki nem tud segiteni csak leszolni az ne is irjon! -
haulinba asszem nem lehet lökháritot tenni a servisbe.de már régen játszottam -
most menő vagy mi? benyőgöd a google-t,nemhogy szánnál rá 1 percet,és leírnád,gratulálok..ez a legkönyebb..
belapeter: ahol tudod javítani a kamiont,ott lesz olyan menüpont h upgrade truck,vagy ilyesmi,most nincs fennt a gém,de ehez hasonló :) ha nemmegy írj... -
Srácok, asszem ez már sok visszavehetnétek egy kicsit már .. :> -
vagyis itt -
itt:-) -
írjatok
-
csátok !
lenne egy kérésem.
hol találok alkatrészeket,amiket fel tudok rakni a kamionra?
milyen oldalon?vagy hol keressem?
pl.:lökhárító,+lámpák fényszórók stb -
gruber trans #14222 te az életbe is ilyen vagy mindenkivel?-mert akkor jóóó sokan szerethetnek-LOOOOOOL-te poéngyáras-XD -
gruber trans #14221 hát 14 joval több vagyok de mind1!-ilyenekkel nem állok le vitatkozni!
volt egy problémám és megkérdeztem h tude segiteni.
és sztem érthetöen irtam le problémáim! -
csüGGedni -
elemedbe vagy ma
de ez így helyes MINEK CSÜGEDNI??????
14207#te se lehetsz több IQbetyár-kám -
Igya'' tejszín likőőrt xDD -
Segitsetek nem tudom feltelepiteni 1.06 patch mert mindig hibátalá? ezt irja ki(corruted instalition.reins form original).elöre is köszi.csá -
Hát egy felnött embernek lenne annyi esze hogy nem hülyeségből van a readme meg a faq!Még anyám is elolvassa ezeket a szarokat ha vmilyen oldalra megy:D!Pedig ő nem arrol hires...inkább a Fekete Özvegyről és a Pasziánszról!Szóval vedd a fáradságot és ha már másis vette a fáradtságot hogy csinált faq-t és readme-t légyszives olvasd el!Bár lehet ilyen kis IQ Harcosoknak ez nagy kérés de próbáld meg megéri;)!Ha más nem akkor némi visszaolvasás se árt!Jó az Újszülöttet megértem hogy nem olvassa el a faq-t de az más szoval légyszives!THX -
"org"?DX orgazmusod van vagymiaf?X D -
Rosszul írtad! Így a helyes: hátétépékettőspontperpervévévéponttrákjájfpontóvéhápontorg XD -
LOL XD -
Az xD -
még kezdő -
www.trucklife.ovh.org regelj rajta és töltögessél -
Ejjjh xD itt a traktoros gyerek is :D -
Neked?Láma vagyok?Nem-.-''.Lehet h 14 vagyok de nem vagyok olyan szar mint te.. -
gruber trans #14207 elgurult a gyogyszered?-nem vagyok 12 mint te 

-
háttépéékettőspontkétszerperjelvévévéponttráklájfpontovéhápontoerdzsi xD -
gruber trans #14205 az milyen oldal?
link vagy cim? -
töltsd le a truckliféröl!!!!!!!!! -
Jóvan .. neked a TZ Pack való xD a sok lowos szarral : / -
akkor ne rakd be -
gruber trans #14201 nyugodtan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ez jó erre készültél??XD 
-
gruber trans #14199 de csak akkor csinálja ezt ha berakomezt -
Vegyek jegyet a BANNamákra?x D -
NEEEEEEEE
és(tanulj meg olvasni) Beszereztem a játékot, feltelepítettem és prism3d hibaüzenettel kivág állandóan. Mi a teendő? - Ezekre a hibákra megoldás nagyon csekély, általában videókártya driver frissítéssel javítható. (talán)(esetleg a grafika beállító ablakban próbáld állítgatni a "shader Quality-t") Lehet a probléma az is hogy a játék nem támogatja nagy mértékben a Windows Service Pack2-őt.
-
Hát nagyon nem azt írja.. -
gruber trans #14195 ja de ott csak annyit irnak h rakjam be + irjam át a storage fájlt-és ha nem tudom olvassam el a readme-t!ami angol és ha leforditom szövegforditással akkor qrva nagy hülyeségeket ir 
de ha nehezetekre esik segiteni akkor bocs h megkérdeztem! -

ja és | Mielőtt kérdeznél, kattints ide! | (F.A.Q)