35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
nem rossz!szép szekered van:D -
Érdekes sárgán a sárvédőn a DAF felirat :D -
Kit érdekel? -.-'
Majd megálsz.... -
Elindultam...
-
Nem feltétlenül rád gondolok itt .. -
Ésmost velem akarsz kitolni mert Istenizé felidegesített? -
BDF-et sem hittétek el hogy megvan, pedig .. úgyhogy mostmár vessetek magatokra ..
-
Felőlem is xD ne fáraszd magad mert még kell idő kiverni a Bonanza gecit x Q -
Nem kötekedni akarok de szerintem megvan rocconak az 1.6 csak ekkor éppen a 2.1 játszott mert polog nem sürün használja ezt a parkoló kamionfestést meg polog sokkal szebben rakja le a kamcsikat mármint nincsenek a földbe beleépülve a kerekek!De azis lehet hogy Rocco modolta meg magának a mapot na mindegy én nem szólok bele!:) Te Rocco azért egy kérésem lenne egyszer tennél fel egy olyan képet mikor látszik hogy angliába vagy ellenkező sáv ellenkező oldalán táblák stb előre is köszi!Legalább akkor mindenki elhinné és nem szerencsétlenkednének itt:)! -
Részemről itt lezárva, köszönöm gyerekes hozzászólásod ..
-
Te vagy a nagy buzi .. jah nemis lehetsz az hiszen impotens vagy és még polog nagy lengyel zászlójára se áll fel
-
Kenworth #14844 Ltomi!
Küldtem privit!!! -
Szerencsétlen, kondolom te közelről ismered Pologot, és neked is ferdén tette be.. a "szőrös kamiont" és most ezért bevagy sértődve ..
-
Én ILYENKOR tudlak sajnálni .. Ha jól emlékszem te verted itt magad h a te mappodban csak HIGHPOLY-s map objectek vannak!
Jah és Polog nem tenné soha ferdén a kamiont a parkolóba!szal szopaccs kiskancsókám
-
Ilyenkior sajnállak -.-
Remélem látod kikészitette a képet, és , hogy a balfelső sarokban milyen festése van a kamionnak ..
-
Nemte..Rocco -
Én?Mitcsináltam?:S -
polish map 0.4 -
Na most lebuktál te gyíík
-
Hát én úgy tudom hogy ő azon tolja..Csak azért mondtam :D -
Ok, bocs!
-
Nem akarok kötekedni de szerintem ez nem az Eu 1.6 a parkoló kamionok festése miatt de ha tévednek Rocco erősítsd meg:)! -
Nem kell ennyiszer megkérdezni..Láttuk hogy írtál majd valaki ad linket ha van neki. -
Gyönyörű a Merci!
-
Tudtok nekem hasonló Mercit mint ami a ROCCO-nak van? 
-
Szép képek, szép Merci!
Jól néz ki, mondjuk látom, hogy eléggé izmos géped van.
-
Válasz erre gombot plZ használgassad .. -
kokosz #14828 Hol? -
Tudok adni egy linket hogy az új Merci Actros hol tölthető le?
Kösz! -
Eu 1.6 , nem tölthető. -
kokosz #14825 Szia!Ez melyik map?Es toltheto?Kossz -
imihungary #14824 Lécci adjatok már linket, ahonnan tudok leszedni ADR vagy
silo tartályt!
Legjobban a Van den Bosch féle rövid 3tengelyes pót érdekelne
-
Kosz. Nekem az a baj, hogy 2-3 kamionnal tobbet nem tudok betenni, mert csak egymast csereleik. Pl, hogy bent legyen a REnault Premium, Volvo, Merci, vagy a Renault Magnum... Na ez lehetetlen nalam, mert ezek kozul mindig csak az egyik van. S nem tudom mit tehetnek!!!? -
·.· Ennyi estére .. -
Kenworth #14821 LTomi!
Két kérdés!
- Van olyan hogy megszakad az uttest, mint régen a Hard Truckba, mit tudok csinálni ellene?
- Hogyan tudom eltüntetni az "üvegfalat"?
-
ja van olyan de tök szar.
Kifagy töle a játék minden 10 perc után.... -
Kaptam egy vmi lengyel oldalon olyansmit, hogy eutruckpack, meg eutrailer pack. instalalni kell es akkor allitolag az oszes kamiont meg potot lecsereli europaira. Valaki ismeri ezt, ill kiprobalta mar? Es mukodik-e? -
IvecoPeter #14818 Sorry rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam hogy minél jobban hasonlítson az eredetire. -
Arányos legyen a modell ?
-
Tudtok adni egy linket normális torrentel ami a játékot tölti le?