35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • belapeter
    nézd meg a servízbe
  • amilo
    Hali. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a kamionomnak ne a gyári belseje legyen hanem olyan mint amit belerakok??
  • szavulyzsolt
    sziasztok. Valaki tudna segíteni abban, hogy elárulja, hogy a BOX-típusú kamionhoz honnan lehet letölteni pótkocsit, vagy egyáltalán lehet-e. Vagy egyáltalán hogy kell egy ilyen kamionnal árút szállítani, mert ha hozzá kapcsolom a nagy pótot... hát az elég cikin néz ki.
  • RS
    Kamionom, friss tuningal...

• belapeter
    1.06
  • RS
    Szerintetek melyik a legjobb patch?
    1.02?
    1.03?
    1.06?
  • gubigergo
    de én visza olvastam és amikor a patchet rakom fel akor ilyet ir ki hogy corupte instalation ... továb azt kér valami cd-t ugye de akor milyen cd-t kér?????
  • joco22
    a itt a fórumban olvass vissza
  • imihungary
    Melyik oldalra menjek vissza???
  • baaka
    Ha vissza olvasnátok,leköteleznétek!
  • imihungary
    simán uninstallal, de én is leszedtem, és utána mikor megpróbáltam felrakni, azt írja ki, h már telepítve van :S
  • gubigergo
    a magyarositás hogyan lehet törölin???mert elvileg ugy lehet felraknin a patchet nem????
  • imihungary
    a lengyel sem yooo :(
    Vmi olyasmit ír h telepítsem újra az eredeti cd-t
    de honnan?
  • imihungary
    a lengyel patch az milyen?
  • imihungary
    Próbáltam az angollal, de nem engedi
    vmi cd-s hülyeséget ír!
  • dodo1014
    patch-eld a gamát és máris lesz ott más is!
  • imihungary
    Sziasztok!
    A szervizben nincs vmi nagy választék, csak ABs meg ilyen hülyeségek
    de semmi extra
  • Kenworth
    Erre gondoltam!!!

• Kenworth
    Ezt a HUD-ot bele tudom rakni a Haulinba?
  • norbi56
    google a barátod és ha megvan értelem szerűen a legújabb
  • benitez3
    sZIASZTOK ! lENNE EGY KÉRDÉSEM,2005-ÖS 128 MB-OS 9200 ATI RADEONOM VAN msi VIDEÓ KÁRTYA,MILYEN ÚJ DRIVERT TUDNÁTOK NEKEM AJÁNLANI,MERT AZ EREDETI DRIVERÉVEL AKAD A JÁTÉK tud valaki segÍteni ?????
  • kokosz
    Valaki tudja,hogy miert nem lehet lementeni a modositott mapot?Valami hulyeseget ir ki es kifagy.
  • SlaCker
    Kéne kicsi help! :)
    Van kicsi gondom:-az Eu map 2.0 zenéjét akarom az EU 2.1-be beletenni,de nem akarja elfogadni valaki segítsen már nekem!
  • laszlo176
    Kösz Schwarz,én is gondoltam erre + a polski térképek jóval nagyobbak mint a többi térképek.
  • Schwarz
    Gondolom azért szaggat, mert itt a városok jobban ki vannak dolgozva, mint az összes többi térképen.
  • laszlo176
    Van egy kérdésem,próbáljatok segiteni.A játék a polski map 0,3 és 0,4 esetében is szaggat, mintha lassitásban menne, de CSAK a városokban.A játék nincs tele pakolva(1 kamion+ 1 pót)Más térképek(eu map, brazil map,stb..)majdnem tökéletesen futnak,csak ez az egy MÉRGESIT.(Radeon x550)Mi lehet a baj,kérlek válaszoljatok.Kösz!
  • laszlo176
    Sziasztok.Itt van egy térkép, Mexikót próbáljátok ki.LINK
  • RS
    Scania R 620 Topline

• szavulyzsolt
    ugy emlekszem a haulint a harmadikat szedtem le, de szerintem azota, hogy en leszedtem, mar valtozott a soorend. Remelem szerencsvel jarsz (jartal)!
  • Kenworth
    Srácok!
    A duplapótos fuvarnál, tudok olyat csinálni hogy a második pótot én választom vagy csinálom, mondjuk mint régen a PTTM-be hogy a def filekat átirkálnI???
  • Schwarz
    Ha eleget tennél a rádbízott feladatnak, nem lenne ilyen a helyzet. 2 napi összes hsz egyben kitakarítása szvsz nem megoldás.
  • baaka

FRANCE
  • dodo1014
    Tess:
    http://www.eurotruck.tnb.pl
  • imihungary
    írjátok már meg ennek az euro truck site-nak a címét!
    Mert rákerestem de nem leltem meg!
    THX
  • koma2
    Te melyiket szedted a sok közül?
  • LTomi
    Euro Truck Site-ról.
  • imihungary
    Rocco!
    Ilyen pót kellene nekem!
    Honnan tom leszedni?
  • LTomi
    Újra van Trucklife! Csak az a baj, hogy a letöltéseknél nincsenek képek, gondolom a leállás miatt.
  • koma2
    Köszönöm szépen!
  • RaST
    Nem bánnám ha mától összeszedettebben viselkednétek. Ezentúl moderátorok is figyelemmel követik majd a témát. Aki nem tud megfelelő magatartást tanúsitani BAN.