35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kössz hogy nem felejtettél el!! -
-
Kamiont vagy a pót-ot csinálod ? xD -
Kenworth #15542 Melóhelyemről irtam 
Köszi a programnevet
-
vftsforever #15541 Rakd fel a 6.2-es drivert, hátha... Nem mindig a legújabb a jobb, neked is elég régi a kártyád -
vftsforever #15540 Kidobott az ágy?
Amúgy frapses vesszük fel:)
-
Kenworth #15539 Milyen veszitek fel videora a játékot?
Én is szeretnék csinálni ilyet.
köszönöm
-
miért?
-
álj a falhoz-.-' -
Még mindig nemtudja senkise akkor hogy miért léphet ki Prism3d hiábal a játékból nekem ha a legfrisebb karidriver van feltéve...és nincseb benne semilyen kiegészités a mod mappába(pl: truck,stb...stb...)és fent van az 1.06-os patch.Kérem segítsen valaki...mert ez így nem jó :( -
és az enyémre? -
Üdv, jóestét!
Kérdésedre a válasz : Nincs .. -
örülnének neki sokan de elméletileg nem és nincs is benne multi -
Hali Érdeklődni szeretnék hogy a Haulinban van-e ?Multiplayer mod?Vagy lehet-e beleépíteni?
Mert sztem mindenki örülnek egy Multiplayer-es fuvarozós játéknak!
Köszi előre is!
csáó
-
nem! a zmodelert mint programot -
Zmodellerrel?
Bár én ehez hülye vagyok! -
Sziasztok! Valaki tudna adin egy linket regisztrált zmodelerhez amivel Haulinhoz lehetne szerkeszteni? mert egy cimbimmel megpróbálnánk magyarosítani -
Me' ha' van neki humora xDD
#15516 : Tudod n00b-okkal nemszokás foglalkozni ! Másnap .. talán azért mert valaki "üzletel" is a cuccokkal ! :/ -
mert amikor letöltöd (gondolom a Sheryo3d féle r620-as ról van szó) azokat a scs. fájlokat zippelned kell (nem tudom milyen tömörítö progit használsz)!
-
Már írtam privit! -
SlaCker #15524 Rs köszi a segítséged!!
Valaki tudna segíteni #15466???
Mert Rs elfelejtett!! -
ne itt a kép.:
-
Valaki ajánl vagy ad egy jó kamiont ? 

-
-
a legeslegfrisebb kártyafrissités van rajta -
Ez van...
-
Kössz a felvilágosítást Butha.
-
Jah meg van egy kamionom amit siker beraktam, csinaltam rá új festést de csak rózsaszín a kamion (vagyis nem látszik a színe) :( ez miért van ? -
Na köszönöm volvo már nem kell ! -
Valaki tudna egy VOLVO FH16 ot ????? Nagyon kéne ! köszönöm! -
Magyaritást nem tok, am kössz a segitséget ha nemis tudtál sokat, és fuvart odamész a kapuhoz a cégbejárathoz a kerek forgo izéhez XD ott enter és kiválasztod mit, hova . -
vftsforever #15488 Én nem vágom mi lehet a baj, cask azért szóltam, mer nem értettem hogy mit kérdezel először. Viszont bajom nekem is van, hogy lehet fuvart keresni a legelején, sehol nem találok:( És magyarítás van-e a játékhoz? -
De várjál az ne mnagyon lehet, mert az összessel ezt csinálja ! -
Orvosolni nemlehetne ? Vagy valaki tud működő fh-16 ja ? -
vftsforever #15485 Gondolom nem tudja betölteni és megakad. -
BOCS a hibákért, csak siettem , na akkor, miért nem megy a játék ha berakok egy kamiont ? Akkor az scs és a többi ien logó után a haulinos logónál a zene megy és igy megakad. Ez mért van és mivel lehetne orvosolni ? Mert amugy a dijcos combo scania val megy ? Segithetnétek !Szeretnék egy volvo fh 16 ot berakni de akkor csinalja ezt és más kamionnal is ! -
ROCCO, azért segítesz? Vagy valaki?
1 db kérés: Aki tud az adott pályára (Romanian + EU Map) tudna csinálni egy telephelyet a cégemnek.
Aki tudna segíteni azt előre megköszönném.
+Ha valaki ért a kamion belselye alakításában az szóljon. (mármint amit kívülről látunk belsőt) -
vftsforever #15482 Azért, mert nem használsz vesszőt se sem, és nem lehet érteni amit mondassz. -
Sziasz tok elég kezdő vok ! segítsetek nem találtam sehol se választ 

ezért a kérdésem a kezdő kép a 18 wos haulinnál fagy ki a játk ha belerakok kamiont csak a Dijco-s combo val megy ez mért van ?
-
kitt2000 #15480 .Kiváncsi lennék hogy hogy kell szerzödésel játszani mi a menete?Hogy kell céget alapitani?A magyar mapánál a kamiont és a tréjeleket majd nekűnk kell majd beteni vagy majd bene lesz.A készűlt videon lévö zenne bene lesz esetleg?