35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • fdavid91
    Ja és Rocco, köszi, hogy üdvözöltél!
  • fdavid91
    Bennem nyugott lehetsz... Nem fogok kritizálni senkit és szerintem itt mindenki jó dolgokat ír és jó képeket raktok be
  • leho94
    Nem az a bajom..Van sok uj aki idejön és normális is( XD ) de hetente majnem mindig jön valami ujreg aki azt se tudja mi az a fórum és csak veszekszik -.-
  • V43 1105
    Cseno, elkérhetném ezt a skint tőled?
  • V43 1105
    Üdv köreinkben ! :)
  • bajusza
    nagyon jó lett
  • fdavid91
    Jól néz ki !!!
    A HC-s skinnel a Turbo Star pedig kifejezetten élethű !!!
  • CseNo
    Reklámhordozó akció
  • fdavid91
    Sziasztok! Fél éve nézem ezt az oldalt, de még nem írtam 1 mondatot sem ide... Láttam, hogy teljesen jó dolgok vannak itt és minden nap fellépek, +nézni jó képeket, vagy esetleg a beszélgetéseiteket!

SCHWARZ már ismer az oldaláról, bár ott Fodi néven vagyok fent... Mindenkinek jó játékot továbbra is!
  • V43 1105
    Idézem önmagam : "Lehoval meg nefoglalkozz, mert most kajált és durci mer kiszáradt a zsiroskenyere =)" .. :)
  • RS
    Nem értem.
    Az talán jobb lenne ha nem jönnének új emberek ide, akik még nem is olyan bunkók mint eggyesek (nem céloztam senkire). Úgyhogyha ide találnak esetleg valami normális emberek akkor azokat nem kéne rögtön lefikázni!
  • V43 1105
    Mondtuk már hogy vedd át .. :(
  • Schwarz
    Álljatok már le a k**va életbe! Miért nem lehet normálisan fórumozni? Hogy a házigazda sz*rik az egészre csak egy dolog, attól még lehet normális kultúr ember módjára beszélgetni, nem?

Ha ez továbbra is így megy, tuti nem fogok itt filmet feltölteni, meg ilyen marhaságok.
  • Schwarz
    T.I.R.
    A következő két rész.
    05 - Esmeralda
    06 - Szahara

Ugyanott, mint korábban. Bejelentkezés után.
  • istenostora03
    Na már csak te hiányoztál xD
    Ádámtól mi félünk ám .. rettegésben tart .. rádküldi az 1.6-os EU Mapját xD na meg a "Pidbúú" kutyáit xD ja és bekapcsolja a Bonzájt xD
  • Bullet03
    Sziasztok! Akinek bármiféle gondja van kamion v egyébb dolog játékba való berakással, priviben küldje el az msn-címét és segítek!
    A többi kolega nyugalma érdekében (NEM CÉLZÁSKÉNT ÍROM!!!!!)
    Szívesen segítek!
    Üdv
  • normomo
    na te szörőstalpu yeti huzzál innen mint a vadliba
    Rocconak tudod mikor szoljá be
  • V43 1105
    Priviben, küldd el az msn-ed, többit ott megbeszéljük :)
  • Swy
    egy scs fájl volt az egész ls az iveco turbo start akartam betenni mint nnagy kedvencet:D. semmi más nem volt hozzá így hát ezt bedobtam a mod-ba de semmi nem történt.
  • V43 1105
    Milyen kamionról van szó? Van Storagefileod? Lehoval meg nefoglalkozz, mert most kajált és durci mer kiszáradt a zsiroskenyere =)
  • Swy
    az megvan.. de minnyá rájövök
  • leho94
    1.Ha tényleg olvasod a fórumot akkor nem kérdezel ekkora baromságot..
    2. Asszem ezen az oldalon levan írva hova kell betenni
    3. A mod mappába kell
  • Swy
    helló:D
    Jelen vagyok már egy ideje, de csak figyelek. Hogy oldjam a hangulatot vki segít berakni egy kamiont:D nekem nem akar sikeróülni. Tudom én is elküldeném magam a picsbe na de kivétel..
  • Krapo
    Na én nem azt mondom hogy ne gecizzen heló én csak annyit mondtam hogy téllegesen van itt elég sok scania és kell egy kis változatosság !! nem akarok balhét !!
  • leho94
    Minden ujrekk megtalálja ezt a topicot ?
  • daf xf
    naaaa újregek pihenjetek...
  • Fodorgyurma
    ha zavar akkor nem kell elolvasni!!
  • istenostora03
    Omg .. pont ezek beszélnek akik most is ujrekkel van néhány hónapja vannak itt nemakarom kimondani a neveket (belapeter,RS,Krapo .. és fodorgyurmával az élen )
  • RS
    Úgyszintén!
  • Krapo
    Csat. előttemszólóhoz !
  • Fodorgyurma
    ha nem tetszik nem kell megnézni vagy el lehet menni a fórumról!!!
  • V43 1105
    Elösször is, köszi a szines kommentet ha valami nem tetszik akkor meg eltakarodhatsz innét a picsába kisgyerek, lemerült a nintendo és jössz fikázni? Pöcsfej Hameg nem tetszik valami , kérdezd meg anyád hogy hol talált meg ;D
  • laszlo176
    Figyelj öcsibusz! Te nem unod magad folyton ismételni? Ezen a fórumon mindenki látta, hogy a "Dover térkép" neked megvan.
    Gondolom azt is mindenki felfogta, hogy privát és nem lehet sehonnan letölteni.
    Én már unom, hogy egy fél éve mutogatod,az is biztos, hogy már te se nyomod rajta, csak elöveszed "ki vagyok én alapon".
    Holnap "hideget fingasz" és úgy törlik a gépedböl a privát mappodat, mint a huzat.
    Úgyhogy dugd fel a seggedbe jó mélyen.
  • RS
    Valakinek van nagyméretű Szemerey logója?
    Vagy skine?
  • V43 1105
    :DD
  • CseNo
    Én is ám, csak már unom
  • V43 1105
    Fúúúú :( Scaniat szeressük ..
  • CseNo
    És jön a másik topikba a válasz...
    TurboStar respect
  • V43 1105
    Nem Dover map, EU 1.6 és privát ..
  • belapeter
    Honnan töltötted le a Dover mapot?(Ha eggyáltalán map)