35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
mi az itruck teljes címe ? -
Császtok!!!!
Valaki tud-e olyan packot amiben tele van eus kamionokkla és póttókal lécci segítsettek.EZER KÖSSZI GABESZ -
az itruckon 6 db mercit raktak fel
-
http://sulyokg.hu/download.php?view.176 itt a link farkas de ehez regelni kell -
huhh most nemt alálok énsem linket
ha valaki tudna linkeljen már be egyet
-
farkas az 1.6 csak teljes verzioval müködik
ha demo verzio akkor nem nekem demo van és nem müködik én is most töltöm le a teljeset mert adtak egy linket minygárt keresek linket a patch-ez -
császtok hagykérdezem a kiégészités mékhez jó 18.Wheels.Of.Steel.Haulin-FASiSO ehez vagy a 18 Wheels Of Steel - Haulin.
-
Azt az 1.6-os patch-et betudnád linkelni , vagy merre keressem? -
ahoz kell az 1.6 os patch hogy tudj tunningolni.Am meg a szerelömühelyben ha fent vana patch -
Nem az amcsikra gondoltam.Pl: egy Scania-t vagy Volvo-t. -
Zodiakus #17901 Én most jelenleg az EU map 2.8-al játszom, és egész jó kis map. Azt akarom tőletek kérdezni, hogy a Romania map jobb-e ennél, vagy nem? -
hi!az amcsi kamionokat tutom szerint nem lehet tunningolni! -
Szevasztok!Lehet , hogy most
-nak néztek , de még csak ismerkedem a gémmel.Azt szeretném tudni , hogy a játékban a kamcsi kinézetét lehet tuningolni (a festésen kívül)?Pl: lámpák , kürtök , spoilerek , kengururács , szélvédőre maztricák , névtáblastb.Vagy ilyeneket hogyan lehet csinálni?Köszi!
CB:Farkas -
ez mindenkinek így van, nem tom van e rá valami orvosság, de nekem így a legjobb kormánnyal -
cheatman #17897 Szevasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nektem sem igazi az irányítás kormánnyal? Ez annyit takar, h kb mind a két irányba 90fokot fordul a kormány. ha gyorsabban megyek pl 70kmh vagy többel és pl egy bal kanyarban akkor fordítom a kormányt kb 30-40 fokig(fordul) és ha ettől tovább fordítom elkezd egyenesen menni aztán ha teljesen elforítom megint "irányba áll" a vezető fülkében lehet látni h forog a kormány. Nem lehetne ezt valahogyan orvosolni? Előre is köszönöm. Az összes 18 WoS- nál így működik
-
jo map en is evel jacok mar 2 honapja!!! 
-
ez nem tűnik rossznak majd h magyaro is hozzá lesz csatolva az lessz a jó:D -
bajusza #17894 a megszokott helyről: www.3dartpol.da.ru -
landwir #17893 Honnan lehet letölteni a mapot? -
hmmm ez igen, aki teheti és van kedve próbálja ki a Romania Map 1.7, és mindenféleképp egy Constanta-Marseille fuvart, szerintem ez 3szor is hosszab út mint a hagyományos haulin pályán, Miami-Vencouver fuvar. próbáljátok ki:P
Egy kis érdekesség: épp Marseille előtt járok:P
-
lehet kódozni máshogy is nekem se engedi megoldottam máshogy :P -
szerintem csak egy kép -
LOL aztakurva télleg lehet ilyeneket nézni? vagy csak 1 kép van a tv-n?:D -
Sziasztok!
Lenne még egy kérésem nem tud valaki egy versenyautó szállító pótot?
Előre is kössz -
Zodiakus #17887 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék .tobj kiterjesztésű fájlai mit tartalmaznak, és mivel lehet őket megnyitni?
Előre is kösz! -
meg csinaltam ezt de ugy se mukodik!!nem tom mi lehet a baj -
vki tudna nekem interiort cserélni? -
uset g_console "0"-át át írod uset g_console "1" -re, uset g_developer "0"-át át írod uset g_developer "1"-re.
Elmented, majd elindítod a játékot.
A játékba beérve a "0"-ás gombal előhívhatod a consolet (nem numerikus gombokon), ahova a következőt kell beírnod:
cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival -
hi!valaki tud segiteni h hogyan lehet csitelni??mert at irtam a "0"at "1" re de amikor belepek a jatekba akkor nem csinal semmit 
!leci segitsetek!!!!
-
Itt le van írva az SA:MP beállítás ! -
értem azért kössz -
Csak nehogy másé legyen :/ -
Tudnék én simán, de nem tom letextúrázni. 
-
akkor pl lámpákat nem tudsz késziteni ugye?meg szélességjelzöt? -
Csak textúrázni nem tom... -
RS te tudsz modellezni? -
Nah itt az uj festés de rem még nem végleges köszönet lord sunyinak -
ott van az is ami neked nem teszet!!!!meg a masik is "Download Trucks"ba az elso -
innen www.woshaulinwos.blog.cz -
és elmondod h honnan tudom letölteni azt a másik tgx-et?