35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • DJKonya
    nekem van egy de nem működik:D
  • 94mike
    valaki nem tud egy DAF CF-t?
  • kazai
    bajusza!! akor én is kics képernyőbe futassam????
  • Yoda001
    próbálj meg régebbi drivert videókártyá(k)nak, nem mindig a legújabb a legjobb
  • Goldhand88
    hát.. érdekes :S gépemen újra feldobtam a játékot és úgy csináltam ahogy te szal elöször a patch aztán a mod.. semmi változás.. talán annyi hogy a depóba és a városba nem akadt de ahogy kiérek az autópályára beakad.. Feldobtam laposomra is aminek kicsit kissebb a konfija mint az asztaligépemé.. de itt Hibátlanul fut :D

Asztali konf:
    Intel Pentium 2.8 Ghz, 2048 ram
    sapphire radeon hd3870 ultimate 512MB GDDR4, 256bit
    (jah és friss videókártya driver)

Laposomé:
    MSI VRX 601 Videókártya: 128Mb, Ram: 1024Mb ittis friss a driver.

kiérti :S
  • DJKonya
    nekem is hasonló volt:P csak nekem úgy volt hogy beraktam truck packot, trailer packot meg roman mapot, azt úgy raktam fel az 1.06 patch-et és mikor betöltötte a játékot nem volt semmi textúra semmi, csak elkezdett lefelé esni a kamion... azután újra raktam a játékot és először felraktam a patch-et és úgy raktam be a modokat, azóta semmi baja
  • Goldhand88
    Halihó! akadt egykis problémám a játékkal.. már mindent megprobáltam ami eszembe jutott és nemjöttbe egyiksem :S :( gondoltam bedobom nektek hátha valaki már találkozott a hibával.. szal játék fenn.. fenn az 1.06os patch.. elinditom a játékot de mocskosul szaggat.. a játék mappájába benn van a patch.scs fájl.. gondoltam h bemásolom a mod mappába hátha.. és jah.. elinditom a játékot szaggatás nélkül szépen fut..
    De.. de ha fel akarom tenni valamejik EU-s vagy Román mapot beállítom h mijen játékmódba akarok játszani, és elkezdi tölteni a játékot akkor a felénél megáll a töltés és kilép a játékból.. ha kiveszem a fentebb emlitett patch.scs fájlt a mod mappából megint akad de akkor indul a játék rendesen.. Esetleg valamijen ötlet?

jah és bocsánat h ilyen hosszúra sikeredett:$
  • Dylan96
    aki tud modelezni az fol venne msn re??
  • ppatrick
    nem is olyan könnyü
  • ppatrick
    1000 thx
  • Zodiakus
    Mi a programnak a neve, és honnan tölthető le?
  • bajusza
    ne teljeses képernyős módban futtatsd, mert akkor fagy ki. Ablakos módban működik jól.
  • ppatrick
    mitér fagy le állandoan a map szerkesztöm?
  • kazai
    de több kamionnál el játsza
  • LTomi
    Valószinűleg hibás a map, amin játszol, vagy egy betett kamion csinálja.
  • kazai
    Mért szarakszik a haulin amikor meg akarok venni egy kamiont akkor mindig le fagy
  • ppatrick
    na figyu amikor reggeltem az extrára olyan honlap cimet akartam h haulinhunmap na ugye bár az már foglalt volt és igy jött a haulinhunmap2008 szoval nem akartam lenyulni senkit!
    1000bocs.
  • LTomi
    Akkor teljesen véletlen, hogy az én és Audi Quattro honlapcvímének összevágása? :P
  • kazai
    *simulator
  • kazai
    Sztem nem mindeki a Rig'n'Roll-al fog jáccai 3 hónap aztánmegjelenik az euro truck simualtor
  • Zodiakus
    Szerintem csináld...legyen miből válogatni :)
  • ppatrick
    nem másoltam a honlapcimét csak ezt adtam meg ma állok neki...de ennyi biztatás után nics tul sok kedvem:D
  • LTomi
    És a honlapcímet miért kell másolni?
  • Zodiakus
    És hogy állasz eddig vele? Vagy még nem kezdted el?
  • ppatrick
    van benne valami, de ha fullosan valaha meglesz a hun map akkor a haulin-al is játszani fogok:)jah és azzal a beirással senkit se akartam bántani ne vegyétek a szivetekre.
  • DJKonya
    kíváncsi leszek érdemes lessz-e ennyi ideig csinálni a Rig'n'Roll-t
  • Zodiakus
    Azért én nem vennék mérget arra, hogy a Rig'n'Roll ősszel megjelenik. De az 1-2 év az tényleg nagyon sok, bár LTomi is már csinálja kb fél éve :S
  • AudiQuattro
    Ugysem lesz semmi belőle,jah és az enyémből is van koppintva....
  • 94mike
    1-2 év?? Összel meg jelenik a Rin 'n' rol ugy tudom.szov sztem senkise fog haulinozzni 1-2 év mulva,de sok szerencsét
  • ppatrick
    már régota ez van hogy le hun map meg minden...még sose láttam belöle semmit ezért kezdtem neki amugy meg nem ugy tervezem hogy 1-2 honap hanem hogyha kell több év mert az egész magyarország map-ot leakarom rakni...
  • landwir
    hy LTOMi nem tudnál egy olyan jármücsomagot csinálni amelyben csak dobozos gépek és potok [forgozsámolyos] vannak
  • LTomi
    Észak-Nyugat Magyarországgal lesz egy béta, de pontos dátumot még nem tudok mondani, azután pedig jön a teljes map. Tervezem a maphoz egy járműcsomag készítését, amiben kamionok és pótok lennének, ezek közül a legszebb modellek, magyar skinekkel. Ez külön lenne letölthető.
  • Zodiakus
    Kb mikorra várható az általad készített hunmap? És mit fog tartalmazni? Olyasmi lesz, mint a TIR mod volt a pttm-hez, tehát kamionok, pótok stb is újak lesznek benne, vagy csak a map lesz más?
  • LTomi
    Már van HunMap, és mért kell még a honlapcímet is koppintani? -.-
  • Fodorgyurma

"válasz erre" gomot használd!!!!
  • szacsa0508
    Pest alatt vagyok egy parkolóba
  • szacsa0508
    Romanian_Map_1.7
  • Fodorgyurma
    ez milyen map?
  • szacsa0508
    mára csucsu