35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • istenostora03
    Ha szembemész a forgalommal..
  • szacsa0508
    ajjaj itt baj van
  • DJKonya
    akkor csináld ezt --> Dokumentumo-18 wos haulin-save- kiválasztod melyik mentést akarod módosítani, nekem jelenen esetbe 1-a game.sii-t jeggyzetömbel- megkeresed ezt a sort: money_account: 4378041<----nekem ennyi pénzem van de neked más lessz ott, és beírsz egy tetszőleges számot, elmented, és voálá:P
  • kazai
    Renault magnum írd át újr a configet
  • rossi24
    Szevasztok

Valaki tudna nekem olyan linket adni ahol európai kamionok és pótok vannak egy csomagban.

Ha tudtok segíteni előre is köszönöm
  • RENAULT MAGNUM
    Szavasztok kolegák felraktam az 1.06 patchet de most meg nem működik a pénzkód.Hiába nyomom a 0-át akkor sem jön be.Eddig jó volt! Valaki segitsen ebben köszi előre is!
  • szacsa0508
  • ricsike002
    heló! Valaki nem tudná nekem valahogy átküldeni a játékban lévő mapát amiben a kamionok vannak meg a pótok és az extrák?
  • gigamen
  • LTomi
    Azt a pénzt mind szállítással szerezted? xD
  • marko37
    jo reggelt indul a nap
  • ricsike002
    szoval valaki itt azt monta hogy amit letöltötem kamionok azokat másolyam be a játék mod fájlba és enyi. én megtetem és kb 20 kamionbol megy 2 és a potokat meg a skineket ezeket ase tudom hova kell rakni. Nem értem és senki sem tugya megmondani hogy mit kell pontosan csinálni!!!
  • Schwarz
    Pucold ki a mod mappát teljesen. Ha úgy elindul, ok. Biztos ész nélkül másoltál be mindent és meggurnyadt a játék.
  • Schwarz
    Félórán belül 1x is elég lesz.
    ...
    Hogy mit pakoltál hova? Milyen mods fájlba???
  • ricsike002
    nem tudom hogy vane még valaki itt de nem tudná valaki átküldeni nekem a mods mapáját mer már elsem indul a játék nekem? Meghálálom csak valaki agya nekem oda ha nem túl nagy kérés. élöre is köszönöm nektek
  • ppatrick
    nyugodalmas jóéjt mindenkinek:)
  • DJKonya
    hát ezt eddig is tudtam, de most már van:D
  • gigamen
    akk nem tom mi lehet a baj elinditottam amit küldtél és utána ujrahuztam a játékot de nem jo:SÉs ezt amit küldél akkor inditsam el amikor már le van törölve a játlék vagy amikor még fennt van?
  • Schwarz
    Az én oldalamon levő letöltés is a valusoft oldalára mutat, szóval tökmindegy honnan indítod :-)
  • Schwarz
    Nemtudom, frissen feltettem a játékot, utána egyből a patchet, simán felment.
  • gigamen
    a patchet pedig as te oldaladrol töltöttem le meg letöltöttem a játékkészitöm oldalárol is de nem jo:Smeg most kitöröltem szinte mind1ik haulinos bejegyzészt de igysem jo:S
  • gigamen
    hát enm tom h mi van schwarz daemonbol kiszedtema játékot utána vezérlöpultbol töröltem aztán kitötöltem a haulin mapát amibena mod filek vanak ujraraktama játékot és most sem jo a patch sajnos:S
  • ricsike002
    sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy elkeztem pakolni fel az új kamionokat a mods fileba és egy idő után let benne egy:def,material,vehicle, ezek most mik???
  • gigamen
    köszönöm szépen rem müködöképes lesz mert én néztem a registryt és van it egy pár bejegyzáés ami haulin
  • hungaro
    ember nincs waberer's-nek scaniaja,sajnos:(
  • Schwarz
    Hát igazából nem értem ezt a dolgot. Ha leszedem a Haulint a vezérlőpult/programok törlése programmal, egy deka bejegyzés nem marad a registryben.
    Na de gyártottam egy .reget, amit beimportálva törli azt a kemény 2 bejegyzést a Haulinra vonatkozóan: unreghaulin1.reg

Jobb gomb/hivatkozás mentése más néven, ezután duplakatt a fájlon, igen gomb és kész. De szerintem nem ez a baja.
  • DJKonya
    na mostmár "Waberer's-ebebb" a vontatóm?

• gigamen
    hello schwarz felvettelek msn-re hogy át tud küldeni majd amit mondtál h megcsinálod a reg fájl.Ha ráérsz vagy van idöd vhogy juttasd már el nekem kérlek.elöre is köszönöm
  • Schwarz
    storage leírás kamion, pótkocsi berakásához
  • cheatman
    Szevasztak!Segítséget kérnék! A Romania 1.7 -es map van fent de nem világít az aszfaltra egyik kamionnak sem a fényszórója, de a felfestésekről meg a közlekedő járművekről visszaverődik. Ja és a Mexico map on sem jó! Segítsetek!
  • marko37
    MEX-USA-CANADA -MAP V2.5
  • szacsa0508
    marko37 az a kép milyen map-on van???,
  • LTomi
    Végre egy normális lámpával rendelkező Volvo. :D
  • RS
    Ez is szép, de a DAF szebb volt!
  • varsanyi92
  • Dylan96
    kosz
  • LTomi