35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
köszi
-
mekora meretu a jatek?mert nekem 290mb! -
1.6 patch -
ezzel most arra célzol,hogy írjam ki egy cd-re,rakjam a meghajtóba,és ugy probáljam feltenni a patchet? -
18 wos haulin freaks?talan ez? -
Kenworth #18482 Srácok!
Elvesztettem egy címet ahol kamionok és pótok vannak, meg minden más! Annyit tudok, hogy 18wheel-el kezdődik és a HTR HUD 2008-t is onnan szedtem le!
Köszönöm
-
nekem is eszt irta ki!nekem a haverom toltote le es irta ki cd-re!mindig ugy probaltam hogy nem volt bent a CD!!en is sokszor le toltotem a patch ot!egyszer beraktam amielot ra mentem volna a telepitesre es mukodot! -
Corrupted instalation. Reinstal application from original CD.
És mindig ezt írja ki!:-( -
Gondolkodj mielőtt beszélsz: A Windows újratelepítés/telepítés előtt formázza a merevlemezt (gyengébbeknek: kiüríti teljesen), és települ. Csak akkor lesz több felhasználói fiókja, ha többet csinál. A rendszer pedig gyorsabb lesz, mivel még ha újratelepíti a régi programjait, a Windowsnak akkor sincsenek ott a merevlemezen felejtett felesleges fájlai, ezáltal gyorsul a gép. -
szivesen!
-
nem gond -
ja télleg csak nem kapcsoltam nah :D SCANIA köszi a linket! -
Pl az ienek ez lowliner és forgozsámolyos -
Renault magnumit a pontos cim! -
hehe,az meg mien potkocsi????hát nekem a potos kamionok be jönnek,a potokkal semmibajom csak néha 2 sávos uton ki billeg a másik oldalra... 

-
hát én nem tom de igen gáz volt
akkor el is vetettem az ötletet h ilyennel menjek
de a lowlineres forgozsámolyos potkocsik sem különbek,kanyarba leér mindenük
-
xD..gyönge volt a rud..
-
azt tom fater szerelvénye is olyan de enyire nem mint a játékban
volt oan hogy kiszakadt a forgozsámoly pedig egyenesen mentem,egy kicsit belengett felerösödött majd nem ált el pattogot a potkocsi eleje majd leszakadt a forgozsámoly
-
a TRUCKLIFE-rol le tod tolteni a kamional egyut! -
a valoságban is olyan a potos szerelvény,amikor egyenesen is mész megy jobbra balra... 
-
mit ir ki akkor amikor probajatok fol rakni a patch-ot?? -
igaz nekem amikor benne volt a játékban ez a szerelvény nem tetszett a potkocsi mozgása mert naon belengett a kanyarokban
-
ohh marko37 mennyi pénz.Kiraboltad a nemzeti bankot?
-
mckexi nekem is ez a bajom letöltötem azt a verziot amit te is registryböl mindent kitörölem stb de nekem sem jó uh nekem win ujrahuzás lesz -
és ez hogy tetszik? -
az 1.6-os -
meik patch pontosan? -
akárhogy probálom,nem megy fel sehogy a patch! a registryt is próbáltam,akkor schwarz verzióját is,letöltöttem még egy eggyet,azzal se megy!valaki még ötlet?(a win reinstallon kivűl) -
fiuk szerintetek a SKY MOD mit takar??? -
valaki valalna 1 konvertalast?elore is koszonom -
nekem is kéne egy név tábla csak nem tom hogy kell berakni -
valaki segitene modelezni? egy név tábla kellene,mert egy hete probálkozok de nem sikerül..lécci .. -
Sok értelmes ember jár ide...
Hova lettek a régi arcok ? -
FEL JÖSSZ MSN RE ÁTT KÜLDÖM 1 NAP ALATT ÁTT MEGY -
Hy!Valaki tudna egy linket adni hogy honnan lehet letölteni a haulint mert 1 szer adtak de nem jo!!Előre is kössz!!! -
RENAULT MAGNUM #18446 Valaki nem tud egy olyan progit amivel szerkezthetek énis kamiont a haulinhoz? -
Ezt valaki átkonvertálná?? -
RENAULT MAGNUM #18442 Szevasztok kamionos barátaim!Lenne egy olyan kérdésem hogy lehet a Mega buildingal bilenteni köszi elöre is -
Dokumentumok/18 wos haulin/mod mappába be huzod a kamion t jobb gomb ki bontás winrarral! ( ha nincs winrarod szejd le eggyet!) -
dudapók #18440 Meg tudná valaki mondani hogy hogyan kell a kamionokatbetenni a játékba?
Előre is köszönöm!