35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Hali!
Miért akad a játék mint az állat? Gépemnek el kéne bírnia simán (aláírásom).
-
LTomi!!
Valami Letöltés tehetnél az általad megadott linkre.A mottó! -
megvan -
Kamionra miért nem csináltad meg a festést? -
Visszavonom, nem a Román Map AI-jai. -
Szerintem ezek a Román mapból vannak.
#18786: Debug Camera, további tájékoztatás a FAQ-ban. -
ezt a nézetet hogyan lehet? -
Ami EBBE a videóban vannak AI-k, honnan lehet letölteni? -
ááá már elegem van bakker hogy fújódna fel aki ilyen car motort rakott a játék alá:@
prims3d

-
ITT! -
OFF: Ennél már csak a GPortálos lehet rosszabb. 
ON -
pirosasz #18781 hello. valaki betudá linkelni a truckerfan letöltés részlegét? -
Holnaptól kezdve, azt is aki elindítja és azt is aki folytatja a flémet, szó nélkül linkelem befele a modi topikba felkiáltójelért! -
Jól látod a helyzetet. Főleg ilyen .mlapos, tele helyesírási hibával, meg még zenél is, pfujj utálom az ilyeneket.... -
Mekkora az a felbontás, vazzeg?
Nyilván annál kisebb a kép, azért van a luk. Csinálsz új képet? Csak hogy nálad se legyen üres terület. :-))
-
Haverom faterja dolgozik ennél a cégnél 
-
cb nyomozó #18768 ezt a videót a cég csinálta reklámként!!!!! ném én csináltam ahogy a játékban megyek!!!! -
cb nyomozó #18767 Nézzétek meg a videót mert érdemes szerintem nagyon jó lett ott van a kép alján egy link
-
cb nyomozó #18766 HUNLAND TRADE KFT 
hunland trade kft videó
-
*"Muszálj" helyett "Muszály"-t akartam. :D -
Muszálj minden negyedik hozzászólásban reklámoznod? Schwarznak nem fog tetszeni. :D -
XDDDDDD -
sostmeier #18761 ahham de a man az jóbb -
Scania R420 BDF Tandem?:O -
sostmeier #18759 jovan na vhonan össz kell szedni a dolgokat
-
Leíráson jót röhögtem xDDD -
xDD Haulin leírásán jót röhögtem: "A 18 Wheels of Steel sorozat hatodik része, ahol ismét az utakon száguldva (khm) különféle izgalmas (khm) küldetéseket teljesíthetnünk. Fuvarozás és száguldozás (khm) mellett a különféle pénzügyi tevékenységre is nagy hangsúlyt (khmkhm) fektet a program, Szép grafika (félig khm), kiváló fizikai szimuláció (khmkhm), külső és belsőnézetek, illetve élethű hangeffektus jellemzi (khmkhmkhm)."
A "khm"-öket persze én tettem bele. :D -
beleletetem , ranul ezmiez lenne? -
ranul? :O te télleg nagyparaszt vagy.^ -
sostmeier #18750 És hol? mert az optionsba nem tudtam -
De ennél bekell állítani. -
sostmeier #18748 de a kormányt másik autos játékokon meg fel ísmeri! -
cargame #18747 Na ok megoldottam a mapos-kerdest de lecci valaki abban segitsen h az uj kamionokat hova rakjam be??? Vagyis bemasoltam a mods mappaba de miert nem lehet valasztani a jatekban??
kosz -
Talán a kormányt ismertesd meg a gépeddel
-
sostmeier #18745 Mértnem érzékeli a játék akormányt mikor jóbbra ill. balra forditom??? -
cargame #18744 Csao
Tudom h lama kerdes de a mappot hogy lehet kicserelni?? Mert nem igazan kapom azokat a fajlokat amiket felul kene irni. Elore is kosz es ki nem unja az lecci valaszoljon. -
sostmeier #18743 és tudna vki adni egy webcímet ahona lehet Eus-mappot leszedni?
-
sostmeier #18742 köszike -
bocs de ezen csak piszkosul röhögni tudok
-
a játék könyvtárába base.scs megnyitod, --->sound---->music---> aztán a kívánt zenét szerintem át kell konvertálni .ogg formátumba mer ha mp3 formába rakod be akkor a rádió meg se jeleníti, de ha tc-ben átírod mondjuk matyi és hagedűs.mp3-ról matyi és a hegedűs.ogg-ra akkor meg jelenik a játékon belül a rádióban de nem játsza le, úgyhogy szerintem konvertálni kell és jó lessz