35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Schwarz
    Ha az alapján nem tudod megcsinálni, akkor inkább mondj le a számítógépezésről.
  • Schwarz
    Két és fél megás képeket nem szeretjük, főleg, hogy nem Haulinos!
  • akos
    Előre is elnézést kérek mindenkitől, hogy unalmaskodok, de nagyon hálás lennék, ha valaki, aki segítőkész, elmondaná, hogy hogyan kell kamion belsőket berakni? Van egy MAN TGA-m, amihez TGA belsőt kellene berakni, de nem tudom,hogy kell. Nagyon megköszönném, ha valaki segítene.Még egyszer bocsi az unalmaskodásért.
  • gigamen
    http://files.filefront.com/MOD+Rainrar/;10607988;/fileinfo.html

adambatyam ez a MOD kikapcsolja az esöt
  • RS
    Csáó!
    Lenne egy problémám!
    Vettem egy kormányt (Logitech Forumla Vibration Feedback Wheel) és föltelepítettem, majd mikor a beállításoknál akarom beállítani a féket gázt akkor nem reagál semmit!
    Valaki tud megoldást?
    Kösz!
  • adambatyam
    Van benne egy "Instrukcja.txt" abban le van írva hogy hova kell pakolni.
    Pontosan így: Pliki "map" oraz "mapedits" nale¿y wkleiæ do C:\Documents and Settings\x\Moje dokumenty\18 WoS Haulin\mod
    Ha a lényegét lefordítjuk magyarra akkor így szól: Másold a "map" és a "mapedits" fájlokat a C:\Documents and Settings\x\My Documents\18 WoS Haulin\mod mappába.
  • Hyp3r
    de csak 1 zip fálj az egész európa mod és ha kicsomagolom, nincs benne telepítő:S szal ha vki tud segítsen
  • adambatyam
    Üdv!
    Szeretném kérdezni hogy az időjárást valahogy nem lehet változtatni? Mert nálam szinte mindig esik az eső, néha heteken keresztül, és a gépem nem nagyon bírja. (oké, tudom lecserélése folyamatban van)
    Nem lehetne kikapcsolni az időjárás változást?
    Előre is kössz!
  • ronso
    Fel kell telepiteni,az már igazán nem nehéz.
  • Hyp3r
    és az európa modot is jó lenne ha elmagyarázná vki h hogy kell berakni xD
  • Hyp3r
    jah csak senki em segít:D
  • devid1414
    http://files.filefront.com/EU+TZtruck+v12exe/;8345805;/fileinfo.html/1/1
    na erre rámész és letöltöd. Utána elinditod és interiorel együtt ott lesze a kamionon alvileg.
    http://files.filefront.com/TZ+EU+Trailer+mod+v10+BETA/;8567604;/fileinfo.html
    itt ugyanazt csinálod mint a kamionnál csak ez pot..
  • leho94
    De nemkell állandóan beírogatni..Ha 1x írod akkoris látjuk.
  • Hyp3r
    vki pls segítsen h mit csináljak... elolvastam a honlapot,de nem jutottam eredményre-.- nem adja be semeik kamiont:S
  • ronso
    Ja oké én kérek elnézést,mellénéztem,SORRY
    De ugy néz ki hogy a sok olvasás megtette hatását és 2 db kamiont sikerült beeszkábálnom,csak a gyári helyére tette be.de nem baj.
  • baaka
    Neked mi bajod van? Javasoltam valamit a számodra ami lehet egy megoldás és nagyon egyszerű!!

És ha figyelmesen olvasnál akkor rájönné hogy amít neked írtam az #19735.
    #19736 ez pedig nem neked írtam
  • Hyp3r
    nekem is jó lenne vki aki segítene mert én is vagy 10szer elolvastam azt a honlapot, de nem jutottam semmire... szal jó lenne ha vki segítene kicsit a kamionok berakásával kapcsolatban
  • baaka
    Nem itt kell offolni!!
  • baaka
    Az lenne a leg1szerűb ha beraknád az ETM -et és nem kell akkor anyit faszolnod a kamionokkal!!

ETM:Euro Truck Mod vagyis egy komplett kamion pack interiorokkal meg mindennek)
  • Yoda001
    attól függ mi az msn címed...ha elküldöd priviben, felveszlek, segítek
  • ronso
    Hát én ma reggel 7 tól olvasgattam a kamionok behelyezéséröl az oldalt,átirtam másoltam tömöritettem,de semmi nem történt.Tisztelettel kérném a kollégák segitségét,ha lenne valakinek 20 szabad perce,és elmondaná msn-n nekem ,hogyan kell.azt megköszönném.
  • volfika
  • Hyp3r
    Hy! az europa modot hogy tom feltenni? nem adtak hozzá semmi readme file-t pls vki segítsen
  • Aranyosi Balázs
    sziasztok?Horvath Rudolf potkocsit és a hozzá kapcsolodó kamion (SCANIA) azt hol tudom letöltenni?előre is köszi!
  • Fodorgyurma

2 pikcsőr!!

• Schwarz
    Olvasd el ezt.
  • Schwarz
    Majd lesz, ha egy kicsit ráérek. Tudod vizsgaidőszak volt, mellette dolgozom, nem egész nap a t*kömet vakarom, mint te. Állj le ezzel a követelőzős stílussal!
  • Schwarz
    Kacsa tud, én nem.
  • Hyp3r
    Valaki segítsen már h mit tok kezdeni ezzel... mit csináljak h működjenek a kamionok és a buszok, amiket letöltöttem
  • Yoda001
    eu 2.2 skinned
  • Hyp3r
    akkor feleslegesen töltögettem le a buszokat meg a kamionokat ha nem működik?:S
  • EYKE
    Ez melyik map?
  • Hyp3r
    Akkor én mit tok csinálni h megjelenjen a kamion esetleg busz amit beraktam?
  • ronso
    Valahogy ugy.Van is 2 db kamionom.az csak 1 dolog.De hol van a potkocsik amiket berakok.Vagy azt hogy lehet egyszerübben beletenni a gaméba,hogy meg is jelenjen.
  • baaka
    A storage file-os téma az az amikor "legtöbbször" egy szöveges dokumentumba leírják azt ,hogy storage-s cucc és ezt meg ezt kell hozzáírni.A te problémád az lesz hogy olyan kamiont raksz be ami lecseréli az eredeti de ha két olyat raksz be ami mind a kettő azt a egy amcsi kamiont cserélné le akkor csak egyet jelenít meg.
  • ronso
    Hello
    én most tettem fel a játékot a lengyel térképpel.Minden tök jó,csak a játékba a cuccok betételét na azt az istenért sem értem.töltök le cuccokat,gépeket és potokat de csak 1 max 2 jelenik meg.Elolvastam már vagy 20x azt a storage filéröl szólo oldalt,hogy át kell irni valamit de én nem tudom,vagy nem sikerül.potkocsim csak 1 jelent meg pl.
  • Yoda001
    egész jó kis longline-t találtam a boltban, megtetszett a festése, gondoltam megyek ezzel is pár kört:

nem nagy szám, de jobb mint egy sima skin xD
  • devid1414
    ismerni ismerem de mi van vele??????
  • Magnumrolcsi
    Nem tudom ismeritek-e ezt.
  • Yoda001
    igen, index... mint látod jobbra