35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
egy ket oldalt kene viszaolvasni!
-
sztem nem -
Ilyen kamcsi valójábol nem létezik mi ?
-
Hellósztok valaki nem tudná meg mondani a skin készitö progi nevét ??köszi elöre is -
Nekem érdekes sosem kellett segítség sem a skinelésben, sem a kamion berakásában, sem egyéb dolgokban.
Le írva a FAQ-ban az alap, de ha nem skikerül megérteni akkor használjátok a keresőt. A skinelés pedig a PTTM topik FAQ-jában található. Én már nem is néztem fel nagyon erre a topikra mielőtt Schwarz moderált volna. Remélem mostmár nyugi lesz, mert hiába olvasom vissza az eddigi üzeneteket 5 hsz-enként ugyan az megy. -
passat14 #20958 király kár hogy nem publikus -
CseNo #20957 (nem publikus kiegészítő..)
-
passat14 #20956 olvass vissza a forumba és keress linkeket és azokon az oldalakon biztos találsz 1 jót -
david9205 #20955 Hello!Légyszi segítsetek beleakarok rakni egy interiort egy kamionba és amikor átírom a kamion sii filejébe a interior.data-át az adott interior nevére akkor a játék be se adja minhta ott se lenne!Tud valaki segíteni hogy mi lehet a baj?? köszi előre is! -
klupyka #20954 vki tudna nekem tandem kamiont meg pótot adni?? -
No...
Úgylátom, a világon nincs annyi büntetőpont, ami nektek elég lenne
...
zsoca0710, Gados Alex és társai:
1. válasz gombot használni!
2. nem beírni 1 percenként!
3. nem beírni ugyanazt 5 percenként!
4. nem könyörögni (könyörögni menj a tempomba!)
...
Az ilyen "csá", "megyek aludni", "gyere msnre", "vegyél fel msnre"... stb. idióta, nem fórumba való hozzászólások törlődnek. Ezeket tessék privát üzenetben elintézni, vagy húzzatok vele irc-re! Mindenféle hozzászólást, amiben csak említitek a nyomorult msn-t törölni fogom. Bármilyen e-mail címet tartalmazó hozzászólást törlök.
...
Ma töröltem, ezentúl nem törlök, linkelek a modi topikba.
...
Aki be tudja kapcsolni a számítógépet, tud netezni, megtalálja ezt a nyomorult topikot, akkor annak van annyi intelligenciája, hogy vissza tudjon olvasni, tudjon keresni, és tudjon önállóan megoldani problémákat. Aki ezeket nem sajátítja el már 12 évesen ne számítson sok jóra az életében! -
zsoca0710 #20952 nagyon nehéz jo szerelvényt találni öreg neked már van nekem is csak némi hiányoságokal amit potolni kell -
Üdv
Amikor telepítem az 1.6 patch-ot akkor azt írja ki hogy corrupted installation! Van erre valami megoldás hogy ne írja ki? És ugye jól tudom hogy a legtöbb kiegészítőhöz az 1.6-os patch kell?
Ha tudtok segítsetek!
-
Hali!
Most próbálkozok kamiont betenni a játékba, de elakadtam.
Mi az a Storagefile.rar? Honnan tudom letölteni?
Előre is köszi. -
Ilyen tandemben még nincsen -
Hasonló szerelvényt tud valaki? -
Szar de legalább kép :D
-
Szóval ezt-e!!!
-
Jah ez egy videó bocs elnéztem! -
Ezt próbálta már valaki? Ezt -e! -
danyr #20896 a textúrázásnál próbálgasd enable-ra a materialokat z-modban -
passat14 #20895 nekem is ilyen volt -
Ez miért van??
Csináltam egy névtáblát:Create->Surface->Grid
És pedig megtesztúráztam:Surface->Mapping->Edit UV
Valaki lécci! -
Ja kome meg találtam a kamionkat qurva jók lettek -
Kéne nekem egy scmitzh Cargobull os pót !!!! -
david9205 #20878 Valaki nem tud olyan Mercedes tandemet amibem mercedes interior van mert én nem találtam eggyet se:S Próbáltam rakni bele de nem sikerült valaki nem tudna segíten??Köszi előre is! -
akos #20874 Üdv mindenkinek. Nekem kellene egy Schmitz Cargobull pótkocsi ( rolóponyvás) ha valaki tud, azt nagyon szépen megkérem, hogy segítsen.
Előre is köszi. -
bekell írni a storagefilbe de megne kérdezd még1szer vagy azt h mia storage-.-" alul kereső szvsz -
most ez miez? -
Gados Alex #20871 ja egyébként be let másolva mod ba és be léptem a játékba és nem volt jo mert nem adta be
-
passat14 #20870 valahogy ja,de ltomi a profi ebbe -
Gados Alex #20869 valaki segit hogy be tudjam rakni a kiegészitöt
-
lehet szerkeszteni pályát? Utak, Lámpák, szűksáv tórlódás, utjelfestés stb.:
-
Itt a nagyon pontos link!!xd -
zsoca0710 #20866 egy nagyon pontos linket szeretnék ahonnan man d20-ast le lehet tölteni -
passat14 #20865 ja vagy szar a map -
akkor talán a map nem teccik neki
-
rpeti5 #20863 de mondom h nem raktam bele semmilyen kamiont+potot se csak aaz eu map volt benne és akkor kiirta a hibát -
passat14 #20859 nem videokari fűggő-.- -
rpeti5 #20857 de nekem geforce van