35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
tomi ne idegeskedj mindig is volt van és lessz is ijen nem tudsz "tudunk" ellene semmit tenni -
Azt én is tudom ,de hova töltsem fel a képet????,mert én a képfeltoltésre szokom feltolteni de oda meg nem engedi... -
zsoca0710 #21240 tud valaki modelezni kamionokat?
-
Az előző hsz.-emben az ilyen kérdésekre céloztam. :D
Egyébként ott van a kék "Kép beszúrása" feliratú gomb. -
Hellótok hogy lehet ide képet belinkelni??? -
Off: OMG, néhány hete nem jártam itt, most mégis benéztem (jövőben ilyen nem nagyon fog előfordulni), most meg csak nézek, hogy mennyire szétzüllött a topik. Régen színvonalas(abb) beszélgetésekről, szép képekről, stb.-ről szólt, most meg a lámák törzshelye lett, most csak értelmetlen, FAQ-ban megtalálható kérdéseket láttam. Kicsit szigorúbb moderálásra férne a topik, bár gondolom, hogy Schwarz ígyis kiteszi a lelkét. -
Diaby #21233 én annyit nem értek, hogy elvileg az első kamion nem alvófülkés és mégis tudok benne aludni, akkor az alvófülkés mire jó???
jah és pótot, hogy tudok betenni? -
1 gomb megtalálása nehéz?? -.- asszem 2 választható gomb van -
Diaby #21228 Sziasztok!
Megcsináltam az itt lévő dolgokat : http://sulyokg.hu/page.php?30 és amikor indítom el a játékot akkor megáll a 18 Wheels of Steel Haulin logónál és nem megy semerre, mi lehet a hiba? -
zsoca0710 #21227 de a szervizbe ott mejik menüpontban lehet vásárolni rá cuccot? -
kell az 1.6 os patch es utana meg tod ra venni a szervizbe!!!!!!! -
zsoca0710 #21225 honan tudok spoilert letölteni d20 as manhoz? -
Ezért írtam ide mert azon mostanában nem nagyon látlak.
Na mind1 úgy néz ki,hogy mostmár van helpem.
De azért kösszi.
-
Legközelebb egyértelműen fogalmazz, ha már nem a saját topikjában kérdezed. Bár azt most úgyse olvasom, amíg le nem nyugszanak... semmi kedvem esténként 700 hozzászólást átnyálazni, annak 70%-át törölni... -
tudom ,de én a E*S-t akarom forditgatni!!!!! -
"csá" nélkül is kész van a magyarítás már kb másfél éve. Weblapomról letölthető. -
Vedd meg, akkor nem lesz időkorlát. -
magyarosítást??
-
csá all
valaki mondja már el nekem hol lehet a szövegforditást megcsinálni?
-
ha felrakod akkor tod tuningolni a kamionokat -
zsoca0710 #21216 a patch mire való pl 1.06-os -
kismaci #21215 Shmitz cargobull -
Sziasztok! Azzal fordulnék hozzátok, hogy hogyan tudok kamionokat betenni?? Tudom olvassam el a FAQ-t:D, de lenne segítségre szükségem ezekhez:D Meg ha vlaki tudna nekem küldeni 1-2 kamiont póttal( eu-sra gondolnék ) azt megköszönném! Nem akartam nagyképünek tünni azzal, hogy idejövök aztán egyből követelőzök, de a seítséget megköszönném 
-
normomo #21210 sziasztok,valahogy be lehet állitani a g25ös logitech kormányom hogy szekvenciálisan menjen a sebválto?köszönöm előre is -
zsoca0710 #21209 schmitz cargobull bilentős potkocsija akinek van küldje el kérem msn en [email protected] -
Kenworth #21206 srácok Ti honnan töltöttétek le a Fraps-ot, mert nekem 30mp után leáll automatikusan!
Kérek linket ahonnan egy normálisat le lehet tölteni!
Köszönöm
-
Kenworth #21205 Nem megy!
Haulin dolgai jók a Long Haulba, de a Long Haul dolgai nem jók a Haulinba!
-
Itt, ahova kalapálod be a szöveget, van egy "kép beszúrása" nevű gomb, a "mehet" gombtól balra kettő, na azt kéne használni. -
zsoca0710 #21203 srácokképet hogyan tegyek fel ide elmaondaná valaki köszönöm -
Próbálkozz, elképzelhető, hogy van amelyik hiba nélkül fut, de lehet, hogy elszáll a prism3d, ha nem tetszik neki valami. -
némejik dolog eggyezik a long haullal
pl:xenonlámpa motor fék tuning a kamionok és a potok nekem nem jok a hauliné a long haulba -
Kenworth #21200 ezt tudom én is, de ha a long haulhoz van valami az ugyanigy kompatibilis haulinnal?
-
nem kapsz semmit. neked kell menni a cégekhez. -
Hali!
Ha hülyeséget kérdezek, bocsi előre is :D Szóval mikor új játékot kezdek, ott állok a garázsnál, akkor hol lehet feladatot kapni? -
De amit letöltesz a haulinba az megy a Long Haulba.
Nekem ment. -
Karmen #21195 elmondjátok hogy hogy lehet a haulin ba kamiont berakni lécci!!!
-
Ugy tudom át lehet konvertálni -
nem -
Kenworth #21192 Srácok, ha American Long Haul-hoz töltök le valami járgányt, akkor azt tudom alkalmazni a Haulinba is? -
Akkor át küldöd a Volvot?