35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Még nincs teljessen kész!amúgy köszi mindenkinek... -
jonéz ki -
Szép csak elől kihagytál sok helyet -
Céges pótkocsi...jó nem??? -
Szép a volvo! -
IMG
Most áltam rá a rámpára -
Nem zoli sajna nem én vok az a kis gömböc és mondjuk szívesen állnék a gép mellet (vezetém is ) :) de mondom nekem naon tetszik ez a kamion USA ban járkálnak amugy meg németeknél szokott fel vonulás lenni de haverom már látott ilyet élőben ! Az apja kinnt él amerikában és egyszer kinn karácsonyozott és akkor ment el előttük az autóőályán ! van onnan is fotó csak azt sajna nem találtam meg !Azé átnézem a cd-im ! -
dzoli93 #21441 na itt annyit elárulok h /documentumsetting/fel6nálónév/18 wos haulin és ott van egy cfg file.ott az uset_g consol sor 0án van azt átírod egyre.és felülírod.belépsz a játékba és megnyomod a 0ás gombot.vagyis nekem arra van beálítva.és ott szerkezthetsz.szerintem jobb ha magadtól tapasztalod ki.én is részben úgy csináltam:) -
dzoli93 #21440 lol tevagy az a kisgömböc a képen?:)na mind1 jó neked h áltál olyan kamion mellet.király képeket toltál fel:).kipróbáltam az euro truckot.mit ne mondjak szentem aki még nem próbálta ki az siessen:D de a map szerkesztésssel baj van mert a /model/building fileokat nem töllti be rendes méretbe.kb a személyautónál is kisebbek:)és olyan vékony mint a stoptábla:D am lehetne egy kis fasza hun mappot összehozni:) én már non kiismertem a wos pálya szerkesztőjét.ez szinte ugyan az csak más cuccok vannak benne:) -
Ez télleg dögösen néz ki! -
Na csáó emberek követtem a dolgokat de rég nem írtam !
Am kedvet kaptam ehez -->szerintetek ? elvileg valameik freightliner kamion azt még nemtudtam meg h meik. Valaki tudna csinálni egy ilyen Vontatót és kivilágított pótot ? nekem megtetszett remélem lessz vállalkozó szellem ! (többi kép )---->
(bocsi a nagy képekért netről vannak linkelve ) -
valaki leirná nekem hogy tok mappot szerkeszteni????ha igen naon megköszön ném am aki tud az sztem vegyen fel msn-re ott könyebb elmagyarázni elöre is köszi mindeki segítségét aki segít 

-
zsoca0710 #21436 köszike -
7950Gt -
8800 Gts -
zsoca0710 #21433 akinek full maxon megy minden játék és a haulin is az irja már le hogy milyen videokártyája van!köszönöm mert most akarok vga-t venni csak beszoptam a hd3850 nel ment vele minden fulon csak a haulint nem támogatta ??????????tehát milyen vga????? -
IMG
Kivettem a 45 percet -
Én nem tom mert én nem jártam abba a topikba képeket már láttam a American Long haulból de nekem jobban teccik a haulin -
Elnézést előre is a buta lámer kérdésért, de miben jobb (jobb-e) a Haulin, mint a American Long Haul? (jobban pörög ez a topik, több a hozzászólás, ilyesmire alapozom a kérdést) -
értem.
köszie^^ -
Dragoon le kell tölteni hozzá az 1.6 patchot -
srácok!
ne haragudjatok a kérdésért, biztos volt már, de nem tuidom hogy keressek itt a toopikban rá.
láttam néhányotok kamionján h mindenféle szar van a fülkében díszítésként.
azokat letöltöttétek valahonnan, vagy azok is benne vannak a játékban? -
IMG -
EZIS MAGYAROSITÁS
-
Az a valaki kedves Schwarz barátunk volt -
azt a dobozt konténernek hívják -
mit kell ezen nézni? -
http://images.netbag.hu/20080812/19542986520.png -
Img -
CseNo #21392 A pótot sehonnan, a Rába pedig fent van a csehur.extra.hu-n. -
Eszt a pótot honnan lehet letölteni meg ezt a kamiont???
-
Tökíí #21390 Szép!:)
Szegény Niko kicsit mereven ül. :D -
Én már rég nem haulinozok.... -
elütöttél egy őzet?mert olyan mintha ki lenne törve a lámpád:D -
CseNo #21386 Nem :) -
király gép!nem lehet lerakni a dobozt? -
CseNo #21383
-
Mert a képfeltöltőből nem enged!!!
Használd EEEEEEZZZZZZZZZZZZZTTTTTTTTTT nagyon egyszerű kezelni! és láss csodát: -
Az oldal szlovák , és nem nagyon szereti a magyar e-mail címeket, próbáld meg egy gmailossal nekem úgy sikerült.
-
(Souhlasím s témito podmínkami)-erre kattints azon a weboldalon.ott van legalul!a regelésnél.
szerintetek ? elvileg valameik freightliner kamion azt még nemtudtam meg h meik. Valaki tudna csinálni egy ilyen Vontatót és kivilágított pótot ? nekem megtetszett remélem lessz vállalkozó szellem ! (többi kép )---->