35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Fodorgyurma
    A kamion alá beraksz Megás kereket akkor jó lessz!!
  • Tökíí
    Bírja az ati-t, nekem is az van 2400 HD és semmi baja, fut maxon!:) De én nem ajánlom neked a telemodolást, sőt igazából truck packot se, egykét kamion egykét trailer és kész!
  • szacsa440
  • garam93
    Nah, kipróbáltam, feltettem a gépemre a haulint, elindítotam, és csak egy módban, ARB: Minimum-on megy. A többin a felénél kifagy. Ati Radeon 9600XT-m van. Kipróbáltam a bátyám gépén, nála rendesen megy. Ezekszerint az Atit nem bírja? Megpróbálom még azért a driverfrissítést.:)
  • lavoy22405
    Nekem is ez volt. sajnos én csak win reinstall-al tudtam megoldani.
  • sarki5
    sziasztok.Olyan problémám van hogy nem tudom a magyarositást feltelepiteni mert azt irja hogy már telepitve van és hogy elöbb távolitsam el.......de nincs is telepitve.....légyszives valaki segitsen nekem hogy mit csináljak:(jiába telepitem ujra a gamet ugyanazt irja ki.......kérlek szépen segitsetek.elöre is köszönöm
  • garam93
    Akkor majd holnap megpróbálom úgy, hogy felrakom az összes modot, amit leszedtem, és kipróbálom
    Úgy is működnie kéne, hogy ha kiveszek minden modot? Vagy akkor már hiányolná a cuccokat?
  • MANdriver
    lehet, hogy beleraktál a mod mappába valami mást és összeakad vele, nekem legalábbis akkor szokott ilyet csinálni,ha kiveszem, akkor meg működik rendesen
  • garam93
    Hali!
    Rég voltam már itt! Jó lett a fórum!:)
    Na szóval nekem olyan problémám van, hogy amikor tölti be a mentésemet, a sáv betöltődik a feléig, és kifagy. Ez azért van, mert vmi mod hiányzik belőle? Nem lehet megnézni vmi progival, hogy milyen modok voltak a mentéskor a játékban, mert a nézegetővel elég érthetetlen...?
    Ui.:Eddig mindig úgy csináltam, hogy beraktam a kamionokat, pótokat, mindenfélét, semmi baja nem volt, mindig betöltötte a mentést.Akkor most ez miért van?
    Előre is köszönöm!
  • ronaldo86
    behuztam a jatekba a magyar mapot es a potot hol lehet felvnni?ott a piros karika meg midnen de a pot sehol
  • szacsa440
  • Prémium driver
    Valaki tudna nekem segiteni hogy van az a billecncs Schmitz Cargobull másnéve mulde pótkocsik berakom és nincs a játékban
  • ronaldo86
    milyen fajta patchok leteznek adjatok vmi tanacsot pls..
  • kazai
    Valaki tud Ablak színező Patchot?
  • kazai
    Jahh...az már más....
  • szacsa440
    hát tudom azért nem irtam oda hogy az én skinem elég jol megcsinállta szerintem
  • kazai
    Ezt a Krisztián csinálta szoval a Premium Drivert dicsérjétek.....
  • Fodorgyurma
  • szacsa440
  • long vehicle
    nagyon köszönöm!
  • Fodorgyurma
    Mappoltad vagy a másik formában csináltad??
  • EYKE
    HALI!!!Lenne egy problémám csináltam egy modelt le is textúrázam és nem jelenik meg amit rá textúráztam...Mit csináljak vele???
  • kismaci
    http://db.truckerfan.de/comment.php?dlid=775
  • long vehicle
    hali valaki tud adni egy linket honnan tölcsek tandemot de olyan oldalról ahol látom a képett is róla előre is köszönöm
  • EYKE
    Szép lett a Scániád!
  • Fodorgyurma
    igen
  • Speedway
    és van ilyen trélerbe is?
  • Speedway
    köszönöm
    ez a pack akármilyen map-al működik??
  • Fodorgyurma
    Kamion pack
  • Speedway
    sziasztok
    új haulinos vagyok
    tudtok nekem ajánlani vmi jó modot?
    ami jó , meg van hozzá pót és kamion is
    előre i8s kössz
  • Fodorgyurma
  • varsanyi92
  • zsolt3230
    köszi szépen a segítséget, de 2óra vezetés után kaptam kemény 9000$-t, ez a pedal to the metalhoz képest elég szar lett...
  • Schwarz
    Ebben nincs ilyesmi.
  • zsolt3230
    thx, és gps nincs? h ne kelljen mindig kinézni a térképre?
  • marko37
    az uset g polic 0 :nincs rendör
    uset g fatigue 0:nincs alvás ásitása
    utánna elinditod a játékot megnyomod a 0 gombotami az esc alatt van és beirod
    cheat monez :kapsz 500000ezret
    cheat driver : kapsz sofört /alkalmazotta/
    na akkor ujra 228ad szor18wos haulin dokumentumok config cfg megnyitni total comanderrel ott átirni used g consol1 gyet uset gdeveloper1usetg police1 uset g fatigue1 gyet /mideggyiket nullára/kilépsz és mented a változásokat

z

• devid1414
    meglehet de én inkább wabis vok mert nyáron oolyan kamionnal mentem igaz nem vezetem de jo volt!
  • zsolt3230
    Szevasztok.

Most kezdtem el a játékot. és lenne pár kérdésem:
    A játékban fönt van egy csillag, és mellette a piros csík mindig fölmegy.
    Ez miért van? És van vmi speedlimit, gyorshajtás ellen?
    A másik hogy a gps-t nem lehet valahogy bekapcsolni? H nyíl mutassa az irányt?

Thx előre is
  • hungaro
    kár hogy be csődölt!szerintem lengyel ország legnagyobb cége volt...
  • devid1414
    melyi ricö