35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
egy tartályos kamiont ha tudna nekem valaki megköszönném -
ugyan onnan -
potyika16 #22519 Valaki küldjön 1 linket honan töltsem le az eu mapot pls mert amit letöltötem a városok fele X el van jellve és mindig befagy a játék x) -
Csak az scs fájlokat rakd be. -
Akkor nem szoltam. -
potyika16 #22516 Hali letöltötem a Scaniat meg a Reanultot de csak az scs fájlokat kell berakni vagy mindent a képet is megilyenek?
-
Sziasztok!!
A kamionomra hogyan kell rátenni a hozzávaló pótkocsit?? ....azt tudom,hogy meg kell venni,meg el kell vinni a parkolóba,de hogyan csatoljam rá??? ...vagy ez csak 'privát' kamionoknál lehetséges??? Segítsen valaki PLZ!!! -
azért mert 0 tömörítési aránnyal kell visszarakni!!!!!!!! -
Zonas #22513 azt tuom h program! -
mcu #22512 Tehát a problémám az, hogy csináltam egy skint, de vmiért így jelenik meg a kamion a Haulinban:
Nem tudja valaki miért?
Légyszives árulja el valaki!! Plz!! -
Géza93 #22511 a 2.2-est szerintem nekem az van -
Nincs mit Márkó -
jo lett!
köszönöm
-
potyika16 #22508 Köszike Még 1 kérdés Az eu maphoz az 1.5 betet vagy a 2.2 öt töltsem le??? -
innen majd ha jo lessz -
potyika16 #22505 Ja és honan tok letölteni a scaniat és Reanault magnumot pls HELp 

-
potyika16 #22504 Halika! Lenne egy olyan bakom hogy felraktam az eu mapot de vmi nem jo mert amikor belépek a játékba a városok felének a neve 1 X ez mért van.
És amior játszok eltünik az ut elölem és zuhanok a kamionnal a mélzbe x)
-
Kenworth #22503 Figyi, és van ennek a zmodelernek valami egyszerű kezelése ahoz hogy átkonvertáljam?
-
Ha a Zmodeler-re gondolsz,az egy program. -
Zonas #22501 ez melyik térkép??
-
Most néztem.49-en letöltötték a buszokat akkor vallaki légyszi könyüröljön megrajtam konvertálja átt nekem a pttm böl a haulinba Öket.
Meg van nekem is a Zmodeler,letöltöttem de nem tudom használni azért kérlek titteket hogy konvertáljátok átt.Köszönöm elöre is(ha átt konvertáljátok) -
Zmodeler.
De mi van, beragatt a billentyű? -.- -
Kenworth #22497 Ez a kérdés engem is érdekel!!!!!!!
-
41-en letöltötték az ikarus okat akkor ha ennyien letöltöttétek akkor vallaki legaláb az egyiket konvertálja átt nekem. -
én megtudnám csinálni neked -
ki tudná megcsinálni hogy ne csillogjon
-
38-AN letöltötték a buszokat akkor remélem átt is konvertálja vallaki
-
Hello,hogyha nem is konvertáljátok átt akkor legaláb légyszi írjátokle hogyan kell konvertálni.Z-Modeler ez a program megvan csak nem tudom hogy kell használni. -
potyika16 #22491 Hali köcce a leirást a maprol..
Vki tudja honnan tok letölteni Renaultot?
-
Ezek az új skineim
-
Valaki tudna csinálni HOPI-s skinnt naon meg köszöném -
Egyébként valaki tudna nekem szerezni renault magnum vagy man belteret???
Legyenszives valaki,HELP ME!!!!! :)
Linket küldjetek!! :) -
A letöltött rar fájlt kitömöríted TotalCmd-ben és abban vannak .scs fájlok! Azokat beletszed a 18WoSHaulin'/mod mappába és kész.
az EU mapnál pedig a komplett .zip fájlt másolod be ugyanabba a mappába. -
potyika16 #22484 Hali mindenkinek én tegnap töltötem le a a Haulint és lenne pár kérdésem :) 1 at hogy mikor játszok és elviszem az elsö fuvart egyböl a rendörök hogy vmi Kötelezö vizsgálat elmulasztásáért megbuntetnek és egyböl csödbe meek x) Ez miért van? mit tegyek ??
2 az hogy hogyan kell berakni az EU mapot ajátékba pls minélgyorsabban válaszoljno vki :) Köszönöm elöre is :)
-
az lenne a kérdésem h át irtam a : uset g_console "0" meg a uset g_developer "0" 1-re és el is mentetem belépeka játékba vissza ki és ugyan ugy vissza irodik magátol 0-ra mind2 ez mért? -
mcu #22482 Sziasztok!
Csináltam egy festést a Haulinba, de nem jelenik meg a kamionon, csak ilyen hülye lila színe lesz. Nem tudjátok mit rontottam el?
Valaki árulja el légyszi!!!! -
Ezzeket vallaki légyszi konvertálja átt nekem a pttm-böl a haulinba mert én nem értek hozá köszönöm elöre is! -
danyr #22480 Z-Modeler :) -
melyik programal konvertálsz át pttm-böl? -
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán le lett formázva a gépem,és letöltöttem újra a Haulin'-t. A 18WoS mappában nincs semmi,de létrehoztam egy 'mod' mappát!!
Ha abba beleteszem a modokat attól azok még működni fognak?