35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
DJszipu19 #22656 diszleksziás vagyok bocsi igyekszem néha véletlenul ki marad egy két betü bocsi neharagugyatok nem direkt csinálom BOCSI -
te most tényleg nem tudsz írni,vagy direkt szivatsz minket??? ...csak mert már kész kínszenvedés egyáltalán kitalálni,hogy mi a fa**t akarsz!!!?? Az "eszt"--az egyébként 'ezt'. És miután leírtad amit akartál,azután olvasd végig,hogy mit írtál,és akkor talán te is megtanulnáé normálisan írni....és az kamionok,nem pedig "kamilyonok".....Sok szerencsét,és részvétem a magyar tanárodnak xDD
-
DJszipu19 #22654 koszi a konzsol ban ir olyan hibát ami a térképben van azál mitcsinályak Mapa Polski 0.7 van meg a kamilyonok nak a scania620\vehicle\alv.mat esza hibát nem lehet ki javitani valahogy a térképben /singnsibl/altu.mat nak van 5féle program van bene és ezekre irja aszt hogy nem jelenithetomeg vagy hogy hibászak nicsinályak veluk foleg a térképrl pedig jo nagyo nem tudod hogyan lehet neoket megcsinálni valahogy -
csáó.valaki belinkelné a 18 wos freaks -t? köccönöm. -
wanted az apro betüt is olvasd el ott az msn cimem -
késön szárado és bemattulo a festék
-
nagyon nagyo köszönöm marko37 -
A ponyva le lett festve valami zománcfestékkel? :D -
Nagyon szépen köszönöm!!!!! -
erreis vessetek 1 pillantást -
hátulja kijavitva
-
VO Á LÁ
-
Unatkoztam ..
-
Ha a konzol meg a log alapján tudod melyik a hibás, akkor azt vedd ki belőle és nem fog fagyni. -
helo am valahonnan lehet tölteni a gépet?? -
folyt köv -
DJszipu19 #22639 koszönom és bocsi az riásomért pl:man tga 5percig mukodik utána rákatintok és ki lép a játékobol meg nem tudom hogyan kell letiltani a városban máskálo kamionokat altálába azoknak a festéseinél fagy meg aszirja a konzolba vagy a melyiknek a kamion neveket pirosal ir azokat törölyem ki szeited 7 gyérelép be alitolag a festések a szarok alitolag. nem tudom mitcsinályak probáltam amit motál midegyik jo csak a festékek szarok van amelyikre nicsis -
mit csináljak nagyon unatkoztam
-
nagyon szép a magnum -
Elöre is köszönöm akinek lenne rá szabad ideje! -
HA VALAKINEK VAN SZABAD IDEJE MEG KÉRNÉM H CSINÁLJON HOPI TRANSPORTOS SKINT SCANIA R420AS-RA
-
Kicsit legalább tanulj már meg magyarul könyörgöm. Kínszenvedés ezeket a hozzászólásokat elolvasni meg értelmezni.
A problémádra:
Valószínűleg beraktál valami modot amiben hibás fájl, vagy hivatkozás van. Megoldás: kipucolod a mod mappát teljesen, megnézed elindul-e, ha igen beraksz 1, azaz EGY modot, újra elindítod, ha indul megint beraksz EGYET... stb. Ha valamelyik után nem indul -> az a mod szar, nem kell berakni, vagy ki kell javítani a hibáját. -
Jó lett... -
Itt van kész van a Magnumra is a Szemerey Transportos skin!Ha kell valakinek akkor írjon privátba!
-
ITT van az általam szerkesztett Szemerey skin. (Letöltés) -
Szaisztok! Egy kicsit unatkoztam ezért elkészítettem ezt a Szemerey skin-t még javitok rajta de ha van valakinek egy szemerey-s pótról képe hátulról az szivesen megdobhana egy olyan képpet!köszi
-
Valaki tudna belinkeleni Magyar térképet?????kösz!!!! -
DJszipu19 #22627 eu-map 2.2 tolom -
Ti melyik térképen játszotok? Én most a Polski map 0.7-en. -
DJszipu19 #22625 ezer bocs nem néztem meg de mostmár látom remélem nekem is tud malyd valaki segiteni -
mcu #22624 ÉRTEM!!!!
A tömörített fájl tömörítési arányát mondtad, már értem kösssszzz!!
Kösz, kösz , kösz!!!
-
mcu #22623 Fodorgyurma
Bocsi, csak nem tűnt fel hogy a jobb alsó sarokba van írva, hogy kinek az üzenetére válaszolsz, az is elég kis betűkkel.
Bocsi ,de megint értetlen leszek. A 0 tömörítési arányt hol tudom beállítani a DXTBmp progiba? -
sztem te vagy érthetetlen!
mondtam hogy 0 tömörítési aránnyal kell visszarakni! -
Kössz! -
mcu #22620 Köszi hogy ilyen segítőkészek vagytok!!!!
-
Google harmadik találat -.- -
link?? -
Ez a Polski map 0.7 -
ez milyen map?? -
Alakul!