35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • DJszipu19
    diszleksziás vagyok bocsi igyekszem néha véletlenul ki marad egy két betü bocsi neharagugyatok nem direkt csinálom BOCSI
  • belisz
    te most tényleg nem tudsz írni,vagy direkt szivatsz minket??? ...csak mert már kész kínszenvedés egyáltalán kitalálni,hogy mi a fa**t akarsz!!!?? Az "eszt"--az egyébként 'ezt'. És miután leírtad amit akartál,azután olvasd végig,hogy mit írtál,és akkor talán te is megtanulnáé normálisan írni....és az kamionok,nem pedig "kamilyonok".....Sok szerencsét,és részvétem a magyar tanárodnak xDD
  • DJszipu19
    koszi a konzsol ban ir olyan hibát ami a térképben van azál mitcsinályak Mapa Polski 0.7 van meg a kamilyonok nak a scania620\vehicle\alv.mat esza hibát nem lehet ki javitani valahogy a térképben /singnsibl/altu.mat nak van 5féle program van bene és ezekre irja aszt hogy nem jelenithetomeg vagy hogy hibászak nicsinályak veluk foleg a térképrl pedig jo nagyo nem tudod hogyan lehet neoket megcsinálni valahogy
  • 94mike
    csáó.valaki belinkelné a 18 wos freaks -t? köccönöm.
  • marko37
    wanted az apro betüt is olvasd el ott az msn cimem
  • marko37
    késön szárado és bemattulo a festék

• wanted06
    nagyon nagyo köszönöm marko37
  • RS
    A ponyva le lett festve valami zománcfestékkel? :D
  • belapeter
    Nagyon szépen köszönöm!!!!!
  • marko37
    erreis vessetek 1 pillantást
  • marko37
    hátulja kijavitva
  • marko37
    VO Á LÁ
  • V43 1105

Unatkoztam ..
  • Schwarz
    Ha a konzol meg a log alapján tudod melyik a hibás, akkor azt vedd ki belőle és nem fog fagyni.
  • devid1414
    helo am valahonnan lehet tölteni a gépet??
  • marko37
    folyt köv
  • DJszipu19
    koszönom és bocsi az riásomért pl:man tga 5percig mukodik utána rákatintok és ki lép a játékobol meg nem tudom hogyan kell letiltani a városban máskálo kamionokat altálába azoknak a festéseinél fagy meg aszirja a konzolba vagy a melyiknek a kamion neveket pirosal ir azokat törölyem ki szeited 7 gyérelép be alitolag a festések a szarok alitolag. nem tudom mitcsinályak probáltam amit motál midegyik jo csak a festékek szarok van amelyikre nicsis
  • marko37
    mit csináljak nagyon unatkoztam

• Garth22
    nagyon szép a magnum
  • wanted06
    Elöre is köszönöm akinek lenne rá szabad ideje!
  • wanted06
    HA VALAKINEK VAN SZABAD IDEJE MEG KÉRNÉM H CSINÁLJON HOPI TRANSPORTOS SKINT SCANIA R420AS-RA
  • Schwarz
    Kicsit legalább tanulj már meg magyarul könyörgöm. Kínszenvedés ezeket a hozzászólásokat elolvasni meg értelmezni.

A problémádra:
    Valószínűleg beraktál valami modot amiben hibás fájl, vagy hivatkozás van. Megoldás: kipucolod a mod mappát teljesen, megnézed elindul-e, ha igen beraksz 1, azaz EGY modot, újra elindítod, ha indul megint beraksz EGYET... stb. Ha valamelyik után nem indul -> az a mod szar, nem kell berakni, vagy ki kell javítani a hibáját.
  • kazai21
    Jó lett...
  • Prémium driver
    Itt van kész van a Magnumra is a Szemerey Transportos skin!Ha kell valakinek akkor írjon privátba!
  • RS
    ITT van az általam szerkesztett Szemerey skin. (Letöltés)
  • Prémium driver
    Szaisztok! Egy kicsit unatkoztam ezért elkészítettem ezt a Szemerey skin-t még javitok rajta de ha van valakinek egy szemerey-s pótról képe hátulról az szivesen megdobhana egy olyan képpet!köszi
  • Kovács Erix
    Valaki tudna belinkeleni Magyar térképet?????kösz!!!!
  • DJszipu19
    eu-map 2.2 tolom
  • belisz
    Ti melyik térképen játszotok? Én most a Polski map 0.7-en.
  • DJszipu19
    ezer bocs nem néztem meg de mostmár látom remélem nekem is tud malyd valaki segiteni
  • mcu
    ÉRTEM!!!!
    A tömörített fájl tömörítési arányát mondtad, már értem kösssszzz!!
    Kösz, kösz , kösz!!!
  • mcu
    Fodorgyurma
    Bocsi, csak nem tűnt fel hogy a jobb alsó sarokba van írva, hogy kinek az üzenetére válaszolsz, az is elég kis betűkkel.

Bocsi ,de megint értetlen leszek. A 0 tömörítési arányt hol tudom beállítani a DXTBmp progiba?
  • Fodorgyurma
    sztem te vagy érthetetlen!
    mondtam hogy 0 tömörítési aránnyal kell visszarakni!
  • Fodorgyurma
    Kössz!
  • mcu
    Köszi hogy ilyen segítőkészek vagytok!!!!
  • istenostora03
    Google harmadik találat -.-
  • Fodorgyurma
    link??
  • Prémium driver
    Ez a Polski map 0.7
  • Fodorgyurma
    ez milyen map??
  • Fodorgyurma
    Alakul!