35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kissrenato #24716 Sziasztok. Én most szedem le a játékot és szeretném kérdezni hogy holtalálok map-ot kamionokat potokat hozzá? És hogy lehet betenni a tndem scaniát a potkocsival együtt hogy használni is tudjam. Előre is köszi -
De ha nem igy van bocsi:) -
Ez nem olyan játék amit magyarországon megkapsz.Szoval szerintem senkitsem érdekel ezzen a környéken hogy belinkeled-e a játékot.Persze a GTA IV-nél más a helyzet vagy az ETS-nél:) -
Minek a változtatása? -
bátyo #24712 sziasztok
honanlehetletölteni aszt a változatát ahol nemkel fizetni??
elöreis kösz
-
Nem,a 'letöltések'menüben találod.És oda is írtam hogy csináld:)Ez kb negyed óra allat meg van.:) -
de ez nem torrent-es??? -
Tölcsdle nálam,a letöltés menüben megtalálod.A demoját utána letöltöd a kreket és full játék lesz.Igy gyorsabb(Én is ezt hasztnálom)Oldalam.Innen tölcsdle:) -
A Román mapp,mert nem dobki hiba üzenetel.:)
Válasz:'Fagyas Trans 'Üzenetére:Okés vigyázom,nem hajtok gyorsan:D
Válasz:'ervó'Üzenetére'Nem tudtam megnézetni egyöl a helyszinen kellet szervizelni.Mert az elsö felnik meggörbultek.Még a hütö is sérult:)
(Azért írtam igy mert nem kell 3hsz:)
-
miért nem tötöd le torrenten? -
Valaki irja kinekem a haulint és küldje el postán legyen szives kifizetem a többit ha valaki válaszolt!! 

-
Mercis Laci #24705 Tudna valaki segíteni konténeres pót letöltésében??ha linket adna v ki nagyon meg kjöszönném!!!!!!!!!! -
ez csak a skin vagy a volvo is a tiéd?a skinre érted a letöltést? vagy a volvo-ra?mert ilyen volvo már van nekem csak azért kérdezem -
Letöltés -
Nekem is ilyen fám van. :P -
F Zsolt #24701 ténleg nagyon jó:D tetszik nagyon benne még sose láttam kamionba karácsonyfát XD -
igy töltöltötem de szerintem akkor is pofás:D -
ervó #24699 Krisztián a kamionod valahol alul nagyon megsérült mert repedés lett az aszfaltba!:D Nézesd meg valahol!:D -
most már látom hogy töltötted.Jó kis kamion és tényleg jól néz ki benne a kis fa -
Bele modellezted v agy igy töltötted le a kamiont hogy benne volt?Mert le lehet töltenia karácsonyfát csak bele kell modellezni -
Jó az Actrosod Rences -
Az a kis karácsonyfa szerintem viszi a pálmát:D
-
köszi:D -
F Zsolt #24693 RENCES jó a mercid:D -
ervó #24692 Köszi!:D -
Jaj krisztián hát vigyázz!!!!
-
-
F Zsolt #24689 értem azért jól megcsináltad XD -
ervó #24688 Úgy, hogy letöltöttem a mex-usa-canada-mapv3.0-át és abba van olyan pótkocsi ami ha fel van akaszva akkor olyan mintha a 2 kérék menne a kamion után, és lelöktem a kamionról a láthatatlan pótkocsit aztán odatoltam az útszélére. Ja és mitán le van akasztva a pótkocsi csak azután látszanak az emberek!:D -
F Zsolt #24687 Zenész Krisztián mék mappon játszol? jól belel mentél az árokba:D És ervó hogy csináltál oda embereket?xd -
ervó #24686 Köszi!:D
A te történeted is király!:D -
Mercis Laci #24685 Csá!Azt szeretném kérni hogy valaki linkeljen be nekem 1 Man Tgx et a normálisabbak közül!Nagyon köszzz!!! -
Ma elégsokat vezetem,és sajnos lett egy baleset is:)Kb 80km\h-val mentem.Elötem is ment egy kamion,és hirtelen lefékezet én nem tudtam megálni félre huztam a kormányt és belementem az árokba.De nagy nehezkijöt.És mentem tovább.Még egy szünet is belefért:D -
Ez jó:D -
ervó #24682 Tüntetés volt az útszélén!
-
használd már a választ gombot!kösz -
Jól nézki a scániád Gigamen's -
Szép!!!!Király kis szerelvény!
-
kössz-kössz.még probálom alakitgatni szinte minden nap csinálok rajta valamit csak aztán nem tetszik és leszedem róla:D -
F Zsolt #24677 szép szerelvény nagyon jó a név is hogy zolán meg timi király jól megcsináltad grat:D