35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Nem adott ki. -
sziasztok!
Régen voltam már itt és azt szeretném megtudni hogy kiadott már LTOMI egy olyan magyar mapot amely ilyen nagyon kidolgozott? -
valaki 1 jó mapot linkelne?,csak ne EUmap legyen -
Configban kell átirni a police-t "0"-ra a fáradság kikapcsolásához pedig a fatigue-t kell átirni"0"ra -
meki1 #27349 sziasztok! A büntetést hogyan lehet kivenni?meg a fáradságot. -
carloelsa #27348 LTOMI nagyon király lesz a map nagyon nagyon nagy siker lesz. örülök hogyy vannak ilyen emberek :D
Nagyon ügyes vagy!!!
Így tovább :) -
melyik mapon nyomod bilencses kolléga??: 

-
Csodálkoztam is hogy egy olyan jó gép után egy ilyen kis fapadosra ültél át
De ezt nem rosszindulatból mondtam.
-
Műhelybe van most. -
Hova tünt a szép Volvo?
-
megálltam (:
hajnali indulás.
és egy nappali kép.
-
meki1 #27342 köszönöm szépen!Megtaláltam regisztráltam remélem mostmár sikerül letölteni is! -
Hellósztok!
Tegnap előtt arra figyeltem fel, hogy nemtudok fényképezni.
Sem az F10-el sem a print screen-es meg oldással.
Valaki nemtudja a mi lehet a gond oka? -
EU dolgok -
Nem indexel és nem is tudja kinek van elsöbbsége csak meg mint egy 
-
egyébként a magyarok fele nem indexel a körforgalomnál :S tisztelet a kivételnek -
meki1 #27337 Szia!Segitsé már egy kicsit.Honnan tudok ilyen kamcsikat meg potokat szerezni.Europa szabványosat.Legyetek szivesek segiteni!!Köszönöm -
király! jobb körforgalom nem is kell :) csak majd legyen jól betáblázva :) és az a szántóföldes növényes rész nagyon szép! grat, jó munkát hozzá ;)
és lehetne még néhány fát de csak elvétve az út mellé, meg lehetne teljesen erdős, hegyes, alagutas, kanyargós, szerpentines rész is pl: a mecseknél :) <- ez csak tipp volt :) -
Ezt töltsd le és talán jólesz a lámpád.
Lámpák -
Ime 2 kép Szolnokról -
Mercis Laci #27333 Csá! Nem tudna valaki segíteni hogy mit csináljak.felkapcsolom a lámpát az L-el de nem világít:S Valaki segítsen!!!Köszz -
Hellósztok!
Tegnap előtt arra figyeltem fel, hogy nemtudok fényképezni.
Sem az F10-el sem a print screen-es meg oldással.
Valaki nemtudja a gondot? -
Hello! ! !
Nagyon szép!
Csak így tovább!
sok sikert! -
Majd benne lesz Veszprém is, ha eljutok odáig, de ez a 4 városos béta nem azon a környéken lesz. Egyébként hamarosan várható egy trailer, csak még be kell fejeznem a körforgalmat, kicsit építeni az 57-es úthoz és egy Mohács-Pécs videó készülhet is. -
Szép lesz naon az enyém még nincs ilyen szép és alapos csak az elsö mapom lesz még :D :P -
Nagyon franyesz lessz -
Szépen halatsz.jó lesz!
Volvo Fh12 460:Jó lesz a tiedis!
nekem a térképen meg az ut keresztezödésekel van baj...
De majd vallamikor még probálkozom:)
-
szerintem is nagyon király lesz... és már alig várom h kész legyen ennek a bétája is:P -
ja amugy jó lesz;) -
Nagyon fasza lesz!
remélem nem sokára elkészülsz vele és fuvarozhatunk drága kis hazánkba!:D
-
csak annyit szeretnék hogy valahogy veszprém egy darabját nem lehetne belerakni?ha lehetne olyat kérni:P -
faszán néz ki!
-
[center]Ma is haladtam a térképpel, itt van 2 kép.
Az első képen rögtön a Mohács mellett lévő körforgalmat láthatjátok, kb. 50%-os állapotában. A jó hír az, hogy az indexelést kiéve az AI autók is teljesen szabályosan használják, viszont még rengeteg munka van vele.
A második képen pedig egy újítást láthattok. A szántóföldekre kis növényeket tettem és a saját tesztjeim alapján nagyon feldobják az egészet, mert nem csak a pusztát látod magad körül.
#27317: Itt nem fog kidobni, javítottam azt a hibát.
Véleményeket, kérdéseket, kéréseket, ötleteket írjatok bátran! :D -
letöltöd kicsomagolod és az SCS fájt be rakod a modmapába www.eurotracksimulator.mindenkilapja.hu inen tudsz letölteni pótot és kaiont is -
Letötöd és lesz egy winrar file azt kicsomagolod és ami a kicsomagolt mappábn lesz azokat a fájlokat berakod a játék mod mappájába amit a saját dokumentumod nevü mappában találsz a 18 wheels haulin mappában. -
Mercis Laci #27318 Köszönöm Gigamen!!!!! -
Oké várom.Jó munkát kívánok:)
LTomi úgye ezt nemfogja kiirni az inditásnál hogy prims3d mert nálam az elözö résznél (magyarmap) mindig irta nekem.
-
meki1 #27316 sziasztok! Amit letöltök kamiont,azt hogyan kell berakni ugy hogy müködjön?Meg annyi hogy potot honnan tudok letölteni.köszönettel meki -
Nagyon fasza lessz a map qva jó :D -
Köszönöm.:D