35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Gabeszgabe
    Valaki segítsen már hogy melyik mapba van még ilyen szépen kidolgozott kamionok amik állnak parkolóba útszélén stb ha valaki tud segíten annak nagyon megköszöném!
  • bazsa06
    Grat! jó lesz ez!:) csak így tovább!
  • Volvo Fh12 460
    nah kész az elsö konvertálásom:D:P Még egy kis skinezési problémákkal küszködök azért csinog :S
  • bazsa06
    kicsit érthetőbben fejezd ki magad.
  • stefy0727
    Hali! egy kis segítséget szeretnék kérni. az miért van ha roakok be 1 truckot akkor a motorpack amit leszedtem külön akkor működik ha rakok mellé mégegyet akkor nem.?
  • süni96
    inkább hagyd a játékot hülye vagy ehhez.de am valamelyik mod hibás.
  • HEMAXXI
    Vki segitsen pls mindig kilép ez a szar hibával mit tegyek pedig csak egy scania meg egy eu map 2.3más nem ezt nem értem:(
  • CzUKi
    mi bajod van vele ?
  • CzUKi
    mert mérnem ?
  • Gabeszgabe
    jó kis gép nekem is ilyen van a cégnél és nagyon megvagyok vele elégedve
  • CzUKi
    a te géped se piskóta :D am tölthetö valahonnan vagyis csak a kerekei kellenének :D szerinted mien lenne azokkal a kerekekekkel amik a tieden vannak ?
  • krisztianp16
    Értem:)
  • gigamen
    jó ez a gép én is jártam ilyennel
  • CzUKi
    kössz :D még van javitani valo rajta de most nincs kedvem megcsinálni
  • krisztianp16
    Szerintem jó lett!:)
  • kRiSz2222
    nagyon szép grat
  • CzUKi
    új gépezet a cégnél mostanában ezzel megyek szerintetek mien ?
  • CzUKi
    gyönyörü gépezet
  • carloelsa
    Én is tervezem, csak ha vlki tud adni egy olyan progit ami a felvett avi anyagot, amit Frapssal készítettem eléggé le tudja kicsinyíteni. pl 4 giga kb 5 perc ből csináljon 50-150 mb-t és jó minőségben. volt neked ez a VirtualDub , de nem tudtam kezelni ezért búcsút intettem neki!
  • kRiSz2222
    lehet szembesávban autópályán 30-al mennek :D
  • kazai21
    Én tervezem,hogy felveszem vidire,hogy hogyan vezetek.:L
  • krisztianp16
    Sajnos nem,régeben halotam, hogy probálkoztak vele.De nem sokra jutotak vele...:S
  • Rubio #30391
    Szia!

Vitatkozni? Még ha úgy is tűnik néha, akkor sem szeretnék, de egyes dolgokról, magatartásról elmondom a véleményem, még akkor is, ha ez esetleg egyeseknek nem nagyon tetszik!

Én senkinek sem "nájszolok" (bár fogalmam sincs, hogy mit is jelent), de ha valami tetszik, akkor azt minden hátsó szándék nélkül írom le.

Én nem akarok "faszagyerek" lenni, mivel - bár nem tüntettem fel adatlapomon - már kinőttem abból a korosztályból, akit ez nagyon érdekel, és már abba a korcsoportba tartozom, hogy itt jó néhányuk fiam v. lányom lehetne, de engem ez sem érdekel különösképpen (gondolom mást sem). Ugyanakkor nem hagyhatom szó nélkül, ahogy itt egyesek a kezdőkkel viselkednek, és a névtelenség homályában mindent megengednek maguknak, és tehetik is, mert nincs ki rájuk szóljon, melynek okát most itt nem fejteném ki...
  • marko37
    szia Rubio egy tanács ne állj le vitatkozni segíts másoknak ha tudsz ha meg nem akkor csak nájszol meg de zsir meg de fasza és akkor te leszel a fasza gyerek
  • marko37
    megtaláltam köszi majd karácsony felé vissza nézek és újra fölteszem a kérdést
  • leho94
    ismerem , bár neten még nem toltam :D
  • krisztianp16
    Fasza!!!
  • MAN 19 422 4X4
    épp a multkor az unoka tesom egyik kollégája is bennealudt a pótos man gabonásba reggel mikor mentünk akkor főzte meg a zacskós tyúkhúslevest nagyon meredek látvány volt:d:d csak ugy irtam érdekeségképp arról jutott az eszembe hogy láttam gigament irta:"most már jöhet a vacsora"ja mellesleg gigamen nagyon szép az uj gépezet grat hozzá aztán balesetmentes közlekedést.
  • TóNyóóóóóóó
    szép és jó étv:D
  • gigamen
    A szállítmány lerakva,most már jöhet a vacsora

#30382-Inkább ne is mond szerintem felér egy roncsderbivel.Állandó szervízhívások,elhullot emberek
  • carloelsa
    Ha ismered a Test Drive Unlimitedet akkor nem kell ettől félni, ha nem akor elmondom: layerek vann a játékosok között.1 layerbe 8 fő jut (itt pl 14 lenne) nincs mindig tele.(vagyis nem mindig 8-an megyünk együtt)
    lehet a másikat lockolni vagyis ne vessz el tőle, meg lehet olyat is h aki mindenkinél lockolva van az isolatednél 1 layerbe marad, és nem lehet majd rájuk csatlakozni.Amúgy már szegény lámákat haggyad békén...
  • leho94
    az a baj , hogy akik itt a fórumban lámáskodnak .. hogy vezethetnek ? AS:?DS??:SDA:?ADSA
  • gigamen
    Áldott legyen a neve
  • HEMAXXI
    Hogy lehet azt megcsinálni hogy van pár kamionom és azokkhoz belső nézetet hogy lehet meg csinálni hogy pl.: a scania kinézethez scania belső legyen?
  • carloelsa
    Megkérem majd a tesómat, hogy írjon az scs-nek :D
    Vlmi jó kis szöveg...
  • sebokmark
    hy
    van olyan map amelyiken jár vonat???
    és át is lehet menni a sinen??
    ha van legyetek olyan kedvesek linket adni
  • Rubio #30377
    Szívesen!
  • gigamen
    Sajnos nem kivitelezhető de elég jó dolog lenne lehetne jó kis cégeket alapítani stb.Szerintem sokan akik ezzel játszanak erröl álmodnak de nem kivitelezhető szerintem.
  • carloelsa
    Tök jó lenne, ha HAMACHIN lehetne nyomni nem? :)
    Vlhogy vlki nem olvasta vagy tudta meg h lehet e vlmivel multizni? :S
    milyen lenne már :) mint TDU-ba layerekkel mennénk és ott tolnánk neki :O
    TS-en nyomnánk a rizsát és úgy tolnánk le a kilómétereket :O
    ohhhhh...
  • kazai21
    Áhh dugo volt a Sztrádán:S
    Nem érlek utol:(