Silent Heroes - a hősök köztünk vannak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem valaki segíteni,mégpedig abban,hogy a fenébe lehet megjavítani a rossz tankokat?Lánctalpakat már találtam,de nem tudom hogy hogy kell használni.Segítségeteket elõre is köszönöm!
a második pályán kilövöm az ágyúkat,utána jön a némat tiszt a kocsival,azt is kilövöm,és pár másodperc után kiírja hogy vége,mert valamit elrontottam.
tud valaki segíteni?
elõre is kösz
a második pályán kilövöm az ágyúkat,utána jön a némat tiszt a kocsival,azt is kilövöm,és pár másodperc után kiírja hogy vége,mert valamit elrontottam.
tud valaki segíteni?
elõre is kösz
tud valaki segíteni?
elõre is kösz
tud valaki segíteni?
elõre is kösz
Te nem debreceni vagy? 😊
Hi guys,
Just to keep you in the loop, we are working towards a release later this week and will naturally keep you posted on the exact date when we know for sure.
makett.tk
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Meg tudnátok mondani,h. milyen gépet igényel majd a játék?
Silent Heroes megjelenési dátum megerõsítve!
<2006-09-02 @ 20:21 - Forcecaster>2006-09-02 @ 20:21 - Forcecaster> (kommentek: 1)
A Paradox Interactive bejelentette a Silent Heroes címû játékának érkezési idejét.
A friss információk alapján a játék egészen pontosan szeptember 8-án válik elérhetõvé a Gamer's Gate rendszerén keresztül. Így már csak néhány nap és mindenki bevetheti magát a második világháború sûrûjébe.
makett.tk
Addig örüljetek, amíg a játékok a számozás szerinti második háborút dolgozzák fel. Csak a hármas számrendszer ér véget kettõnél...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ha hozza vagy meghaladná a SHOWW2 -õ szintjét akkor jó lesz!
a mai napig tolom a soldiers multiba és nagyon jóó
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nálam még mindig a Soldiers a legrealisztikusabb II. vh-s stratégia, a Panzersnek is simán odaver minden tekintetben.
makett.tk
makett.tk
gondolom szövetségesekkel lehet lenni ezért furcsa😛
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
lehet, hogy aki nem hozong, az csonben elvezi a jatekokat es szarik a forumokban frocsogo kis pocsokre, akik meg eletukben nem vettek meg egy jatekot sem?
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Szintén izgalmas téma lenne
/De itt mintha az egyik screenshot az elõzõ részbõl lenne <#fejvakaras>#fejvakaras> /
Ezek itt legalább Normandiáig eljutottak.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing