1359
-
#37 ez nem lenézés volt! ;) -
#36 mint pl én ^^ -
#35 ja tényleg jó lenne lehetne egy ilyen kis képet... mert igazából mindenki csak a gépép írja az aláírásába vagy valami okosságot... -
#34 ELőfordul.. de lehet h jó h nincs lehetőség betenni képet! Minden beteg Tokio Hotelt meg Bob Marleyt tenne be
De meglenne az 'elit' (kb 20 fő), aki ki tudna ilyen normális aláírásokat tenni. -
blackgamer #33 sokaknak a nicklogója is olyan gány, hogy büntetőpontot érdemelne -
#32 Persze ez egy nagyon light minta!!!!!
Csak a vizuális megjelenítés miatt készült!!!! -
#31 Pedig Joe nem rossz ötlet. Anno kb.1/2 éve én is javasoltam az SG-nek, hogy próba képp engedélyezze itt. Igaz adott mérettel, ne szedje szét a fórumot.
Inkább ez, mint az idétlen avatorok mindenhol!:D -
#30 kéne a halálnak...az összes phpbb fórum szét van cseszve ezekkel a vackokkal...lehet, hogy pofásan néz ki némelyik, de egy ilyen pörgős fórumon nincs helyük egyszerűen (ahogy a userbaroknak se, ott a profil, elég ha oda beteszi, aki nagyon gizdulgatni akar...) -
Shadow_THH #29 ez gyönyörüszép honnan van -
#28 igen :) -
#27 Javitva:
Bocsi
Most jó?? -
#26 -
#25 imageshack-os sárga béka, mert tiltva van arról az oldalról a hotlink -
#24 Ezt nem teljesen értettem -
#23 :o -
#22 béka -
CUCLI #21 régebben énis csináltam 1et. megkeresem mingyá :) -
#20 Elég profik az itt megtalálható alkotók és képeik, valamint az oldalon találhatóak tutorialok is.
Külön kiemelném szívem választottját:)
-
#19 szépnek szépek,de ennyire nem vagyok kreatív!:) -
#18 +Fav
Holnap probálok énis csinálni ilyet! -
#17 ezek nagyon szépek
+fav -
blackgamer #16 itt volt valami verseny, nem tudom lett-e belőle valami
-
blackgamer #15 ugye a signature (aláírás) szó rövidítése a sig -
#14 Nem koppintás... nem próbálkozás... csak szerintem ezek sokkal szebbek... -
blackgamer #13 -
Shadow_THH #12 nincs csak ha többet raksz a sigedbe akkor mindnek ugyanakkorának kell lennie értelemszerüen -
Shadow_THH #11 ha valaki még idetalál akkor felőlem csinálhatunk egy-kettőt
persze ez a topig inkább egy gyönge próbálkozás lekoppintani a bannercsik kovácsok népszerüségét :P -
#10 Ezeknél nincsen szabvány méret? -
blackgamer #9 tényleg jók, külföldi blogokon főleg sok van, szivesen készítenék, de ehhez nagy fotós progi tudás kell, ami nálam hiányos -
Shadow_THH #8 simán photoshop vagy psp az a vicces hogy ezeket közel sem olyan nehéz megcsinálni mint amilyen jól néznek ki -
#7 Adobe Photoshop (+néha jól jön Cinema 4d is) -
#6 Igen, jó lenne ha lenne, csak akkor sok maki ilyen nagy, és csúnya képeket tenne be, és az néha tök visszataszító is tud lenni...
Plusz pár darab a rend kedvéért.
-
#5 de milyen progival csináljam?? -
SeLFisCH #4 ütősek , fleg az alsó
többre értekelem ezeket , mint a userbarokat. ott szedsz egy képet , edit/fill/stroke , aztán jobb oldal visitorrarl beírsz vmit , fnetre egy félkör , opacity és fill40re és kész.
ehhez pl. kell kis kreativitás
+fav -
Shadow_THH #3 ja szépek de felmész bármilyen photoshoppal foglalkozó phpbb fórumra és dögivel találsz ilyeneket tutorral együtt
kár hogy az sg-n nem lehet semmit beszurni az üzeneted mellé -
#2 Pár profi sig:
-
#1 Igen nagy tábora van manapság az ún. userbaroknak. Azonban nem olyan sokan ismerik a 'sig'-eket, melyek ugyanazt a funkciót töltik be, de méretileg, stílusilag különbség van a kettő között. Pl:
SIG:
Userbar:
Én ugyan kedvelem mindkettőt, mégis inkább a sig-ek felé húz inkább a szívem. Akinek vannak szép sigjei linkelje be nyugodtan, vagy ha kedve támadt készíteni, és még nem tudja, hogyan kéne, az itt talál rá egy alap tutorialt.