Sig Central

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vip meg sigert 1be kene fizetni ugyan ennyit mint eddig <#smile>
mintályára?<#idiota>
Btw az is idióta aki képes a vipre áldozni, nemhogy még egy plussz sigre 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

na akkor.. 😄 kersz anyadtol vagy apadtol 😄
sweech
szerintem szar mer nincs pénzem vipre 😄

Akos 001
A kép tájolása: 1
Fájl módosításának dátuma és ideje: 2006:04:30 10:02:57
Képkészítõ eszköz gyártója: Canon
Képkészítõ berendezés modell: Canon PowerShot A95
Használt szoftver: Adobe Photoshop 7.0 CE
Záridõ: 0.004
F-érték: 5
Záridõ (APEX): 7.96875
Blende: 4.65625
Expozíció korrekció: 0
Legnagyobb blende: 2.96875
Fénymérés mód: 5
Vaku: 16
Lencsék fókusztávolsága: 7.8125
Vízszintes felbontás: 9159.01
Függõleges felbontás: 9169.81
Felbontás mértékegysége: 2
Érzékelés módja: 2
Utófeldolgozás: 0
Expozíció módja: 0
Fehéregyensúly: 1
Digitális zoom: 1
Témamód: 0

de válaszolni nem tudok....😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

k8bal
jó ötlet, de szerintem az akkor is nagy! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

kérnék választ a 29-re

http://www.lohere.net - a MagyarChan

szerintem is ok én is ezt mondtam

szerintem cool otlet 😊 !<#worship>
Crem
Ez kb. 300x75 méret! Szóval nem kicsi, viszont meg lett nézve nem vágja szét a topicokat. A kötött méret többek között ezért fontos!😊

Amit akkor is írtam (ez nem lesz népszerû SRY) NEM alap tartozéka lenne az SG regisztrálásnak. Inkább olyan hûség mintályára lehetne kapni. Ezzel azt is ki lehet zárni, hogy az újreg ne rögtön a homevideoból rakjon be képet!😉
Talán még az is járható lenne, hogy a VIP regisztálásnál inkább ezért fizet(ne) az ember!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

😊

REAL MADRID

Akos 001
ha beszereztem az adobe photoshop-ot,akkor indulhat a buli😄DD

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

jAsOn VoOrHeEs
Készítõ: fantom

Készítõ: Intelevend

Készítõ: thecomeup

Készítõ: overgames

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Crem
hát van 1-2 db az igaz!😄DDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

k8bal
ez túl nagy, de jó! 😊)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

akkora is jo lenne szerintem mint 3 darabb VIP nicklogo 1mas alatt

mint ez
kissebb vamenyivel
k8bal
akkorának kéne lennie mint 3sornak... értitek miért!

[NST]Cifu
Ilyen korlátozott mérettel még oké, de a lent látható hatalmas Sig-eket alapból felejteni kellene. Nem a Sig-ekrõl és az Userbarokról kell szólnia egy hsz.-nek - szerintem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

<#eljen>

REAL MADRID

<#eljen> jó topik + fav 😊

REAL MADRID

k8bal
ez nem lenézés volt! 😉

sweech
mint pl én ^^

k8bal
ja tényleg jó lenne lehetne egy ilyen kis képet... mert igazából mindenki csak a gépép írja az aláírásába vagy valami okosságot...

SiteDisagner
ELõfordul.. de lehet h jó h nincs lehetõség betenni képet! Minden beteg Tokio Hotelt meg Bob Marleyt tenne be<#idiota><#idiota>
De meglenne az 'elit' (kb 20 fõ), aki ki tudna ilyen normális aláírásokat tenni.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

sokaknak a nicklogója is olyan gány, hogy büntetõpontot érdemelne

Crem
Persze ez egy nagyon light minta!!!!!
Csak a vizuális megjelenítés miatt készült!!!!

Crem
Pedig Joe nem rossz ötlet. Anno kb.1/2 éve én is javasoltam az SG-nek, hogy próba képp engedélyezze itt. Igaz adott mérettel, ne szedje szét a fórumot.

Inkább ez, mint az idétlen avatorok mindenhol!😄

joebacsi
kéne a halálnak...az összes phpbb fórum szét van cseszve ezekkel a vackokkal...lehet, hogy pofásan néz ki némelyik, de egy ilyen pörgõs fórumon nincs helyük egyszerûen (ahogy a userbaroknak se, ott a profil, elég ha oda beteszi, aki nagyon gizdulgatni akar...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ez gyönyörüszép honnan van

sweech
igen 😊

SiteDisagner
Javitva:

Bocsi<#vomit><#vigyor5>
Most jó??

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

sweech

NEOreg3
imageshack-os sárga béka, mert tiltva van arról az oldalról a hotlink

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SiteDisagner
Ezt nem teljesen értettem <#nevetes1>

tomsolo
:o

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

sweech
béka

régebben énis csináltam 1et. megkeresem mingyá 😊

http://thenamelessphoto.com/

SiteDisagner
Elég profik az itt megtalálható alkotók és képeik, valamint az oldalon találhatóak tutorialok is.

Külön kiemelném szívem választottját😊

DJ Skyline
szépnek szépek,de ennyire nem vagyok kreatív!😊

Barney Tech
+Fav
Holnap probálok énis csinálni ilyet!

sweech
ezek nagyon szépek <#eljen>

+fav

itt volt valami verseny, nem tudom lett-e belõle valami

ugye a signature (aláírás) szó rövidítése a sig

SiteDisagner
Nem koppintás... nem próbálkozás... csak szerintem ezek sokkal szebbek...<#nezze>

<#ejnye1>

nincs csak ha többet raksz a sigedbe akkor mindnek ugyanakkorának kell lennie értelemszerüen

ha valaki még idetalál akkor felõlem csinálhatunk egy-kettõt

persze ez a topig inkább egy gyönge próbálkozás lekoppintani a bannercsik kovácsok népszerüségét 😛

desigo
Ezeknél nincsen szabvány méret?
tényleg jók, külföldi blogokon fõleg sok van, szivesen készítenék, de ehhez nagy fotós progi tudás kell, ami nálam hiányos

simán photoshop vagy psp az a vicces hogy ezeket közel sem olyan nehéz megcsinálni mint amilyen jól néznek ki