23
Legújabb REALITY
-
#23 Mindjárt elsírom magam...
A kultúra virágzása a 21. században! -
Vlala #22 Nem. Fogyni lehet edzőteremben, otthon, kutyafuttatás közben vagy akár bicajon.
Ez a műsor nem a fogyásról fog szólni, hanem Alexandra és Norbi párbajáról... -
jefferson83 #21 Szégyen gyalázat, hogy ez az ország vevő az ilyenfajta műsorokra. -
#20 Nah kiváncsi leszek rá.
(nem vagyok dagi ) -
#19 ebben lehet csalni.
alapbül 40 kilo vagy ugye.aztán hogy vérebnek látszak berakok a polo mögé egy pránát,verseny végén kiveszemés oláká fogytaam űhhűhhűhűhű -
winnie #18 szerintem az a vicces, hogy még mindig akad valaki, aki nem hiszi, hogy számít a szavazás (miért ne.)
itt meg legalább a cél is nemes, lehet fogyni. ha sikerül szórakoztatónak megcsinálni, mint amerikában (itthon a jó reality formátumok is mind csődöt vallottak eddig az inkompetens készítők miatt), akkor érdekes műsor lesz annak, aki nézi. (köztük pár divatembernek, aki szidja majd és persze nézni az adásokat:) -
#17 Én úgyse nézek TV-t, főleg az RTL Klub-ot nem nézem, ebből csak az fog zavarrni, hogy a környezetembe megint ilyen sz*rságokról lesz szó... -
Grenzjager #16 izgalmas lehet, pont a magyar népnek való -
#15 Viasat 3 - Bár -
Vlala #14 Várj, nem ott kezdődött... Ki a tégla, Bázis, Bár, bár ezek még nem szavazósak voltak (vagy igen?), aztán jöttek az emelt díjas sms-es mizéria, aztán persze a "hallgatózóvonal"-akkal tovább is fejlesztették a rókabőr-lenyúzó technológiát. A csúcs nálam a Megasztár és a Szombat esti láz volt, úgy látszik, velünk sokasdszor is el lehet hitetni, hogy számít valamit a szavazatunk. -
#13 Stól'Buci csak autót vezet,azt is amikor részeg... -
#12 remélem Stól' Buci fogja vezetni,és lezárja majd a szavazást a megszokott kézmozdulattal -
#11 ez egy nagy baromság,nekem a valóvilág meg a bigbrother is sok volt,amúgy eddig se naon néztem a RTL-t meg a TV2-t,még egy értelmes műsor.....faszlámáknak -
Vlala #10 Nekem meg belőle. De a tahóságsókból is... -
Thanatos #9 grat, iqvihar rulz :) -
#8 nyílván nem a kilók száma számít, hanem a műsor előtti és utáni súlyuk aránya, így nyerhet a 60 kilós is (bár az mit fog leadni?) -
Redvin #7 valoszinuleg nem lesz 60 kilos resztvevo :) -
#6 ja.ez tiszta majomság.egy 300 kg-s ember bizti többet lead majd,mint egy 60 kg-s :D -
abonyitomz #5 Egy valamit még kifelejtettem a reality producere Kovács Kristóf. -
#4 nekem már elegem van a válóságsókból....
(győzike nevezhetne):O -
#3 ez de hülyeség -
tomo #2 lehetne egy csapat, akit egy sebesz fogyaszt :D -
abonyitomz #1 Új valóság show indul az RTL KLUB-on ősszel. Lényege hogy 12 ember 3 hónapra beköltözik egy házba és az lesz a nyertes aki több kilót lead. Két csapatra lesz osztva a társaság az egyiket Norbi , a másikat Béres Alexandra fogja vezetni ( a két fitness guru ).
Amerikai verzió neve: The biggest luzer.
Lehet izzítani a telefonokat és szavazni , vagy aki akar nevezzen!