A nagy vesztes (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Mindjárt elsírom magam... <#shakehead>
A kultúra virágzása a 21. században!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem. Fogyni lehet edzõteremben, otthon, kutyafuttatás közben vagy akár bicajon.
Ez a mûsor nem a fogyásról fog szólni, hanem Alexandra és Norbi párbajáról...

Szégyen gyalázat, hogy ez az ország vevõ az ilyenfajta mûsorokra.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

desigo
Nah kiváncsi leszek rá.

(nem vagyok dagi <#ravasz1>)
Doomista
ebben lehet csalni.
alapbül 40 kilo vagy ugye.aztán hogy vérebnek látszak berakok a polo mögé egy pránát,verseny végén kiveszemés oláká fogytaam ûhhûhhûhûhû

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

szerintem az a vicces, hogy még mindig akad valaki, aki nem hiszi, hogy számít a szavazás (miért ne.)

itt meg legalább a cél is nemes, lehet fogyni. ha sikerül szórakoztatónak megcsinálni, mint amerikában (itthon a jó reality formátumok is mind csõdöt vallottak eddig az inkompetens készítõk miatt), akkor érdekes mûsor lesz annak, aki nézi. (köztük pár divatembernek, aki szidja majd és persze nézni az adásokat😊
TothLaci
Én úgyse nézek TV-t, fõleg az RTL Klub-ot nem nézem, ebbõl csak az fog zavarrni, hogy a környezetembe megint ilyen sz*rságokról lesz szó...
izgalmas lehet, pont a magyar népnek való

Ch_Slater
Viasat 3 - Bár

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Várj, nem ott kezdõdött... Ki a tégla, Bázis, Bár, bár ezek még nem szavazósak voltak (vagy igen?), aztán jöttek az emelt díjas sms-es mizéria, aztán persze a "hallgatózóvonal"-akkal tovább is fejlesztették a rókabõr-lenyúzó technológiát. A csúcs nálam a Megasztár és a Szombat esti láz volt, úgy látszik, velünk sokasdszor is el lehet hitetni, hogy számít valamit a szavazatunk.

Pigo
Stól'Buci csak autót vezet,azt is amikor részeg...

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

DJ Skyline
remélem Stól' Buci fogja vezetni,és lezárja majd a szavazást a megszokott kézmozdulattal

lpmaskmancick
ez egy nagy baromság,nekem a valóvilág meg a bigbrother is sok volt,amúgy eddig se naon néztem a RTL-t meg a TV2-t,még egy értelmes mûsor.....faszlámáknak

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Nekem meg belõle. De a tahóságsókból is...

grat, iqvihar rulz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cSuwwi
nyílván nem a kilók száma számít, hanem a mûsor elõtti és utáni súlyuk aránya, így nyerhet a 60 kilós is (bár az mit fog leadni?)

shit happens

valoszinuleg nem lesz 60 kilos resztvevo 😊

Palinko
ja.ez tiszta majomság.egy 300 kg-s ember bizti többet lead majd,mint egy 60 kg-s 😄
Egy valamit még kifelejtettem a reality producere Kovács Kristóf.

Akos 001
nekem már elegem van a válóságsókból....

(gyõzike nevezhetne)😮

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bazs1
ez de hülyeség

lehetne egy csapat, akit egy sebesz fogyaszt 😄

Új valóság show indul az RTL KLUB-on õsszel. Lényege hogy 12 ember 3 hónapra beköltözik egy házba és az lesz a nyertes aki több kilót lead. Két csapatra lesz osztva a társaság az egyiket Norbi , a másikat Béres Alexandra fogja vezetni ( a két fitness guru ).
Amerikai verzió neve: The biggest luzer.

Lehet izzítani a telefonokat és szavazni , vagy aki akar nevezzen!