24
-
#24 Ő nem a Robocop újabb kiadása? -
#23 De legalább nem az a szerencsétlen kapja meg a szerepet aki a Doomban volt a főgonosz a végén. :)
Mert ő még arc nélkül is béna színész. -
playmore #22 Legvalósághűbb az lenne ha leveszi a sisakot aztán nincsen feje! 8D -
#21 Ja, és eredeti hang az dukálna ha nem (vagy csak a végén egy rövid időre) veszi a sisakot! -
#20 Chief egy kiborg, amolyan biorobot. Van arca, mert az első rész végén is levette a sisakot, csak ügyesen úgy mozogott a kamera, hogy ne lássuk az arcát.
Nekem nagyon nem tetszene, ha Denzel játszaná, egy kopasz , hófehér bőrű (még sosem érte napfény) , elkínzott arcú (amolyan Willis a Die Hard-ból ) karakter képe lebeg lelki szemeim előtt!
EZT a filmet nem szabad elrontani!!!!!!!!!!!!!!! -
LiveMan #19 Uwe Boll bekaphatja! -
zero977 #18 Mi az a Halo ??? :-) -
Venom1986 #17 "a kiadók rádöbbentek, hogy nem érdemes bárkinek odaadni klasszikus gammájuk jogait" - Mi lesz akkor Uwe Boll-al??? -
Venom1986 #16 Istenem,mennyi *Uzi rasszista hajlamú Áll*t,lófrál még a világban!LOL -
SonicBoom #15 Denzel csak a mester szakács lesz, aki kaját ad chief-nek... -
asdasdasd #14 Ha leveszi a sisakot megfullad. Mint Vader... -
haxoror #13 Senki nem ócsárolt semmit, a Half Life-ban a játékos volt Gordon Freeman, a Halo-ba viszont sokkal könyebb volt "ott lenni" mert a sisak mögé bármit lehetett képzelni. -
haxoror #12 A Master Chief az utolsó élő Spartan, az emberiség legjobb katonája szal egy feltuningolt ember -
vg #11 Ember! Milyen jogon ocsmárolod te a Half Life játékot? -
fv #10 Gratula Peter Jacksonnak, hogy egy arctalan hőst egy oscar-díjas színésszel akar eljátszatni - tízszeres (hanem százszoros gázsiért). Tudja megfogni a pénzt az öreg. -
#9 Azért nem vette le Master Chief a sisakot sosem, mert robot. :D
Ilyen egyszerű. :) -
#8 Szerintem nem veheti le.
Ez a játék attól lett sikeres hogy arra a kis időre szinte azthiszed hogy te érted készült a játék, a szerep a tiéd.A HL-t is azzal cseszték el hogy megmutatták hogy egy SZTK szemüvegkeretes, bajszos doki a játékos karaktere.Ha nem ismered a karakter arcát egy játékban akkor akarat nélkül is jobban beleéled magad.
Már amúgy az is elég ok lenne az embereknek ahhoz hogy meglincseljék Peter Jackson-t hogyha nem az eredeti hangja lenne.
De tényleg...szerintem nem veheti le a sisakot.Úgy meg már mindegy is.Csak akkor kell az eredeti hang is. -
neoG #7 Játszottam vele,de mondjuk arra tök nem figyeltem, hogy milyen hangja van...vhogy nem érdekelt...!Amúgy sorry, csak ahogy írtad picit rasszistának tünt a megnyilvánulásod.Most megyek homokot szórok a fejemre, és kivonulok a legközelebbi sivatagba -
#6 Denzel papa már 52 éves. Nem valami fiatalabb színészt kellene választani? Nem játszottam a Halo egyik részével sem, de ami láttam videókat és képeket, az alapján elég pörgös a dolog. És talán nem egy 50-esre kellene bízni a főszerepet. :( -
haxoror #5 Ő egy igazi híró aki megvédi az emberiséget a genya űrlényektől meg ilyesmi!
Majdnem akkora hős mint Csák Norisz! (persze nem AKKORA hős, de majdnem :)
-
haxoror #4 pfff
Ha játszottál volna a Halo-val akkor tudnád hogy a Master Chief fehér, elég a hangját figyelni szal kurvára kilógna a lóláb a feka szöveggel!
És azért ne vegye le a sisakját mert a Master Chief arca olyan mint Colombo hadnagy felesége, sohasem látta még senki hogy hogyan néz ki, ez rá van bízva a játékos képzeletére!
A fehér csukját meg nem a szekrényben tartom hanem az előszobában van a kabátok mellett -
#3 kiazamájsztercsíf? :) -
neoG #2 Ha mégis leveszi és meglátod a "fekete" bőrét akkor mi lesz?Előkotrod a szekrény aljából a fehér csukjádat???Amúgy D.W. papa cool arc!bár ebben az esetben szerintem nem jönnének át szinészi képességei -
haxoror #1 Jobban örültem volna egy fehérnek de felőlem akár eszkimó is lehet HA NEM VESZIK LE RÓLA SOHA A SISAKOT ÉS SOHA NEM MUTATJÁK MEG AZ ARCÁT!!!