24
  • Bendy
    Ő nem a Robocop újabb kiadása?
  • mesor
    De legalább nem az a szerencsétlen kapja meg a szerepet aki a Doomban volt a főgonosz a végén. :)

Mert ő még arc nélkül is béna színész.
  • playmore
    Legvalósághűbb az lenne ha leveszi a sisakot aztán nincsen feje! 8D
  • Lenny
    Ja, és eredeti hang az dukálna ha nem (vagy csak a végén egy rövid időre) veszi a sisakot!
  • Lenny
    Chief egy kiborg, amolyan biorobot. Van arca, mert az első rész végén is levette a sisakot, csak ügyesen úgy mozogott a kamera, hogy ne lássuk az arcát.
    Nekem nagyon nem tetszene, ha Denzel játszaná, egy kopasz , hófehér bőrű (még sosem érte napfény) , elkínzott arcú (amolyan Willis a Die Hard-ból ) karakter képe lebeg lelki szemeim előtt!

EZT a filmet nem szabad elrontani!!!!!!!!!!!!!!!
  • LiveMan
    Uwe Boll bekaphatja!
  • zero977
    Mi az a Halo ??? :-)
  • Venom1986
    "a kiadók rádöbbentek, hogy nem érdemes bárkinek odaadni klasszikus gammájuk jogait" - Mi lesz akkor Uwe Boll-al???
  • Venom1986
    Istenem,mennyi *Uzi rasszista hajlamú Áll*t,lófrál még a világban!LOL
  • SonicBoom
    Denzel csak a mester szakács lesz, aki kaját ad chief-nek...
  • asdasdasd
    Ha leveszi a sisakot megfullad. Mint Vader...
  • haxoror
    Senki nem ócsárolt semmit, a Half Life-ban a játékos volt Gordon Freeman, a Halo-ba viszont sokkal könyebb volt "ott lenni" mert a sisak mögé bármit lehetett képzelni.
  • haxoror
    A Master Chief az utolsó élő Spartan, az emberiség legjobb katonája szal egy feltuningolt ember
  • vg
    Ember! Milyen jogon ocsmárolod te a Half Life játékot?
  • fv
    Gratula Peter Jacksonnak, hogy egy arctalan hőst egy oscar-díjas színésszel akar eljátszatni - tízszeres (hanem százszoros gázsiért). Tudja megfogni a pénzt az öreg.
  • Esrohnoil
    Azért nem vette le Master Chief a sisakot sosem, mert robot. :D
    Ilyen egyszerű. :)
  • JCSR Apache
    Szerintem nem veheti le.

Ez a játék attól lett sikeres hogy arra a kis időre szinte azthiszed hogy te érted készült a játék, a szerep a tiéd.A HL-t is azzal cseszték el hogy megmutatták hogy egy SZTK szemüvegkeretes, bajszos doki a játékos karaktere.Ha nem ismered a karakter arcát egy játékban akkor akarat nélkül is jobban beleéled magad.

Már amúgy az is elég ok lenne az embereknek ahhoz hogy meglincseljék Peter Jackson-t hogyha nem az eredeti hangja lenne.

De tényleg...szerintem nem veheti le a sisakot.Úgy meg már mindegy is.Csak akkor kell az eredeti hang is.
  • neoG
    Játszottam vele,de mondjuk arra tök nem figyeltem, hogy milyen hangja van...vhogy nem érdekelt...!Amúgy sorry, csak ahogy írtad picit rasszistának tünt a megnyilvánulásod.Most megyek homokot szórok a fejemre, és kivonulok a legközelebbi sivatagba
  • Csudri #6
    Denzel papa már 52 éves. Nem valami fiatalabb színészt kellene választani? Nem játszottam a Halo egyik részével sem, de ami láttam videókat és képeket, az alapján elég pörgös a dolog. És talán nem egy 50-esre kellene bízni a főszerepet. :(
  • haxoror
    Ő egy igazi híró aki megvédi az emberiséget a genya űrlényektől meg ilyesmi!
    Majdnem akkora hős mint Csák Norisz! (persze nem AKKORA hős, de majdnem :)

• haxoror
    pfff

Ha játszottál volna a Halo-val akkor tudnád hogy a Master Chief fehér, elég a hangját figyelni szal kurvára kilógna a lóláb a feka szöveggel!

És azért ne vegye le a sisakját mert a Master Chief arca olyan mint Colombo hadnagy felesége, sohasem látta még senki hogy hogyan néz ki, ez rá van bízva a játékos képzeletére!

A fehér csukját meg nem a szekrényben tartom hanem az előszobában van a kabátok mellett
  • Sanyix
    kiazamájsztercsíf? :)
  • neoG
    Ha mégis leveszi és meglátod a "fekete" bőrét akkor mi lesz?Előkotrod a szekrény aljából a fehér csukjádat???Amúgy D.W. papa cool arc!bár ebben az esetben szerintem nem jönnének át szinészi képességei
  • haxoror
    Jobban örültem volna egy fehérnek de felőlem akár eszkimó is lehet HA NEM VESZIK LE RÓLA SOHA A SISAKOT ÉS SOHA NEM MUTATJÁK MEG AZ ARCÁT!!!