17
Freedom Fighter \'56
-
#17 jaj ez de sz****r -
jefferson83 #16 Köszi :) -
#15 Nem adja be a játékot sajna. Legalábbis nem vettem észre :)
Jó tanulást! :P -
jefferson83 #14 Nem lehet leszedni. Amikor én próbáltam akkor ilyen online változat volt csak. Az előzetes után nem adja be a játékot? Most nincs időm végigpróbálgatni, mert tanulok :( -
#13 tényleg elég jó!Valami demó-játékot nemlehet leszedni? Mert én azthittem ez az lesz... :)hol lehet a demót leszedni? Vagy demó nincs, csak ilyen előzetes? -
jefferson83 #12 Próbáld ki te is. Én játszottam nem rossz. Viszont azt kell nézni, hogy nem a játékélmény itt a lényeg (mert abban nem nagy),oktatási és ismeretterjesztési célnak viszont megfelel és ilyen formában talán több is megmarad az emberben (főleg kissebeknél). -
#11 ok, köszi!
Amúgy a demóval játszottál már? Jó? -
jefferson83 #10 Majd ha lesz a Tescoban szólok -
#9 ehh... hát, sajnálom, pedig azért szívesen megvettem volna, remélem azért elfog terjedni jobban... -
jefferson83 #8 Nagyon úgy néz ki, legalább is mást még én sem találtam :( -
#7 Ezt máshol nemlehet valahogy megszerezni? csak 30 dolcsiért rendelni? -
Shadow_THH #6 a grafika nagyon jó lett már vissza is irtam
a játék egyébként gány -
#5 Benne van a DopóKatya? :D -
#4 Elég érdekes kis cucc.. -
jefferson83 #3 Lauer Learning cég készítette. -
Nuki #2 wow =)
egész jól hangzik
nem is láttam sehol, melyik játékfejlesztő banda késziti ezt? -
jefferson83 #1 Üdv mindenkinek!
Épp most olvastam az újságban a játékról és kiváncsivá tett. Gondoltam megnézem az SG-s fórumát, de nem találtam. Szóval egy újabb jelentős történelmi eseményünk lett feldolgozva interaktív formában. Mindenkinek érdemes belekukkantani a demóba, ami sajnos eléggé le van korlátozva. Elsősorban a játék célja az esemény megismertetése az emberekkel, célközönségnek pedig a középiskolai diákokat tekintik.
További információra itt lelhettek: FF'56