666
OT Tibia
  • Slipknot14
    HOOGY MEGMONTAM!!! tök jót gémeltünk: Cz, Cz uncsitesója meg én. Csomó GM trükköt tanultam:D Pl az egész mapot átalakítottam :D
  • Slipknot14
    Ha igen akkor ygere fel MSN-re és ott mondom mit csinálj:)
  • Slipknot14
    akkor kipróbáljuk?
  • Czdano
    egyébként: vok :D
  • Czdano
    igen de runescapeben nem csak ölni meg fishingelni tudsz..
  • Slipknot14
    nah Cz plslegyél:D
  • Slipknot14
    jaja már rájöttünk mi is :D
  • hiftu
    192.168.x.x címeket ne is írjatok ide, mert az belső ip, nem route-olodik. Olyan mint a 127.0.0.1. (saját géped). Max belső hálózaton láthatod.
  • Slipknot14
    Kipróbáltam a runescape-t szar az irányítás, túl kicsi a képernyő, ronda a világ Free-s ként fele annyi quest sincs mint member ként, szal semmi értelme.
  • Slipknot14
    LOOL mi jutott az eszembe, hogy mi mien hülyék voltunk:D Cz te simán tudsz hostolni, neked mivel nincs routered még portokat se kell nyitni. Szóval azér voltunk hülyék, mer amikor nálad próbáltuk akkor mindíg a Global IP:-re akartunk felcsatizni amit kiírt a kis abalk, DE észre vettem ho nálad is és nálam is ugyan az a Global IP. AAztán megtaláltam ezt a sort a config.lua-ban :D Szóval mi 1x nem próbáltunk normális IP-re csatizni. Annyi az egész hogy majd nézd meg mit ír neked a whatismyip.com és add meg priviba ha nem akarod ho mások is látják, de monjuk mit tudnának kezdeni vele XD Szal itt is adhatod. Aztán beleírom a config-lua-ba utána leküldöm azt az 1 fájl-t és másold be a tegnap letöltött könyvtárba(ne a data-ba hanem az exe mellé) És utána 100% ho tudunk csatizni!!
  • Slipknot14
    Amúgy azér nincs http://IP-oldalad mer nincs routeretek:)
  • Slipknot14
    Amúgy apám is pont ezt monta amit előtte Shiwo XD Lehet ho már rég tudnánka gémelni a serverememen XD
  • Czdano
    hmmhmm open-tibia.comon aztirják h igykell nyitni portokat.
  • Shiwo
    miért kéne hogy megjelenítsen ? nem egészen értem..http-nél Lvileg web-lapot kellene, hogy megjelenítsen..attól, hogy beirod az ip-d, még nem fog megjelenni semmi
  • Czdano
    és azt nemtod mérvan h saját ipmet beirom hhtp utána és mozzilla nem jelenit meg semit????
  • Czdano
    köszönjük :)
  • Shiwo
    khm..benéztem ide..hálózati tudomásaim szerint a 192.*.*.* ip-címek olyan belső ip-szerüségek, ami mindenkinek van, de mindenkinek a sajátja..enné pontosabban nem tom hogy magyarázhatnám L, de a lényeg, hogy olyan IP-re tudtommal CSAK akkor tud csatlakozni, ha fizikailag 1 hálózaton vagytok (gyakorlatilag ott ül melletted és 1 az 1be összevagytok kötve..)

gondokat sztem a tűzfal és a router (ha van) okozhat, amúgy az ip-címed, amit mások kívülről látnak, az a ..www.whatismyip.com-on megtekinthető..szvsz vagy arra csatlakozik valahogy, vagy sehogy..
  • Slipknot14
    Kéne találni valami hostert:(
  • Slipknot14
    nincs:D
  • Czdano
    még fennvan?
  • Slipknot14
    egy utsó próba: 192.168.1.1 ha ez se akkor télleg nem lesz.
  • Czdano
  • nf1
  • Slipknot14
    hát asszem a magyar OT-nek lőttek.
  • Slipknot14
    a kurva életbe, de szar:(:(:(
  • Czdano
    nem megy
  • Slipknot14
    192.168.1.8 -erre valaki próbáljon meg felcsatizni msot pls
  • Slipknot14
    nem, ugyan az mindíg
  • CattiBrie
    tegnap láttam egy gyereket, aminek a pólójára az volt írva, hogy "Slipknot" :)
  • CattiBrie
    minden nap más ip címet kapsz a szolgáltatótól?
  • Slipknot14
    Találtam egy tutorialt ami 100%-osan oylan mint ami nekem is van aszerint csináltam de semmi:'(
  • Slipknot14
    ho mim?:D
  • CattiBrie
    dinamikus ip kiosztásod van?
  • Sephirot T
    ma se fogunk OT-zni :(
  • Sephirot T
    nem :/
  • Slipknot14
    :'( nah majdm sot hátha
  • Czdano
    ehh :/