666
OT Tibia
-
#546 HOOGY MEGMONTAM!!! tök jót gémeltünk: Cz, Cz uncsitesója meg én. Csomó GM trükköt tanultam:D Pl az egész mapot átalakítottam :D -
#545 Ha igen akkor ygere fel MSN-re és ott mondom mit csinálj:) -
#544 akkor kipróbáljuk? -
#543 egyébként: vok :D -
#542 igen de runescapeben nem csak ölni meg fishingelni tudsz.. -
#541 nah Cz plslegyél:D -
#540 jaja már rájöttünk mi is :D -
#539 192.168.x.x címeket ne is írjatok ide, mert az belső ip, nem route-olodik. Olyan mint a 127.0.0.1. (saját géped). Max belső hálózaton láthatod. -
#538 Kipróbáltam a runescape-t szar az irányítás, túl kicsi a képernyő, ronda a világ Free-s ként fele annyi quest sincs mint member ként, szal semmi értelme. -
#537 LOOL mi jutott az eszembe, hogy mi mien hülyék voltunk:D Cz te simán tudsz hostolni, neked mivel nincs routered még portokat se kell nyitni. Szóval azér voltunk hülyék, mer amikor nálad próbáltuk akkor mindíg a Global IP:-re akartunk felcsatizni amit kiírt a kis abalk, DE észre vettem ho nálad is és nálam is ugyan az a Global IP. AAztán megtaláltam ezt a sort a config.lua-ban :D Szóval mi 1x nem próbáltunk normális IP-re csatizni. Annyi az egész hogy majd nézd meg mit ír neked a whatismyip.com és add meg priviba ha nem akarod ho mások is látják, de monjuk mit tudnának kezdeni vele XD Szal itt is adhatod. Aztán beleírom a config-lua-ba utána leküldöm azt az 1 fájl-t és másold be a tegnap letöltött könyvtárba(ne a data-ba hanem az exe mellé) És utána 100% ho tudunk csatizni!! -
#536 Amúgy azér nincs http://IP-oldalad mer nincs routeretek:) -
#535 Amúgy apám is pont ezt monta amit előtte Shiwo XD Lehet ho már rég tudnánka gémelni a serverememen XD -
#534 hmmhmm open-tibia.comon aztirják h igykell nyitni portokat. -
#533 miért kéne hogy megjelenítsen ? nem egészen értem..http-nél Lvileg web-lapot kellene, hogy megjelenítsen..attól, hogy beirod az ip-d, még nem fog megjelenni semmi -
#532 és azt nemtod mérvan h saját ipmet beirom hhtp utána és mozzilla nem jelenit meg semit???? -
#531 köszönjük :) -
#530 khm..benéztem ide..hálózati tudomásaim szerint a 192.*.*.* ip-címek olyan belső ip-szerüségek, ami mindenkinek van, de mindenkinek a sajátja..enné pontosabban nem tom hogy magyarázhatnám L, de a lényeg, hogy olyan IP-re tudtommal CSAK akkor tud csatlakozni, ha fizikailag 1 hálózaton vagytok (gyakorlatilag ott ül melletted és 1 az 1be összevagytok kötve..)
gondokat sztem a tűzfal és a router (ha van) okozhat, amúgy az ip-címed, amit mások kívülről látnak, az a ..www.whatismyip.com-on megtekinthető..szvsz vagy arra csatlakozik valahogy, vagy sehogy.. -
#529 Kéne találni valami hostert:( -
#528 nincs:D -
#527 még fennvan? -
#526 egy utsó próba: 192.168.1.1 ha ez se akkor télleg nem lesz. -
#525 -
#524 -
#523 hát asszem a magyar OT-nek lőttek. -
#522 a kurva életbe, de szar:(:(:( -
#521 nem megy -
#520 192.168.1.8 -erre valaki próbáljon meg felcsatizni msot pls -
#519 nem, ugyan az mindíg -
#518 tegnap láttam egy gyereket, aminek a pólójára az volt írva, hogy "Slipknot" :) -
#517 minden nap más ip címet kapsz a szolgáltatótól? -
#516 Találtam egy tutorialt ami 100%-osan oylan mint ami nekem is van aszerint csináltam de semmi:'( -
#515 ho mim?:D -
#514 dinamikus ip kiosztásod van? -
#513 ma se fogunk OT-zni :( -
#512 nem :/ -
#511 :'( nah majdm sot hátha -
#510 ehh :/ -
#509 lehet megváltozott az ip-d -
#508 pill teknikai probok -
#507 bazz mi a ...?:(:(:(