666
OT Tibia
-
#66 ugyanaz az ip 1/1 a pass és az acc probáld ki most fennvan másik mappel -
#65 köszönöm nem
esetleg, amit csináltok képeket, azt megnézem :) -
#64 bazze ittis waiting list... -
#63 várj, megróbáljam én is!?
-
#62 najo más mappel is kiprobáljuk. -
#61 basszus ez az életben nem fog beengedni saját szerveremre NF EBBE NINCS IS GM ACC waze -
#60 probálja vki más is 87.97.95.69 az ip 7.6os verzio -
#59 lol you are at place 1 on the waiting list -
#58 Welcome to Neverland
eddig mükszik most csinálok accot -
#57 LOL -
#56 igen nf átküldte csak vmi portok vagy mi a szarok miatt lehet h nemfog müködni..... -
#55 LOL :D nem kostoltál hanem Hostoltál XDXDXD -
#54 Kostoltál egy servert és megnézed hogy műxik-e?:) -
#53 ez most mi? -
#52 1065 monsters online
21 NPCs online xDxDxD
na most kiderül h tok e csatlakozni -
#51 ték -
#50 csak fast attack kifogyhatatlan bolts nemkell azgagyi. -
#49 ha nem tod megnyitni a portokat akkor bizony nem lesz :| -
#48 jaja az sztem is jó, Fast atack? unlimited bolts kell valameik szerintetek? -
#47 még 2800 kb és lehet lesz 1 magyar teszt ot-nk kapásbol -.- -
#46 max ugy h 5x legyen mindegyik runa
és 5x exp az nem sok de nemis kevés átlagban mindenki 40es lesz
na? :) -
#45 Amúúgy teljesen új lényeket és fegyvereket lehet kreálni(úgyértem olyat amit pl:én rajzolok meg:)) Vagy ha nem is rajzolok de szerzek. -
#44 Soul lesz, csak 100x runákat csinálsz majd, vagy ne legyen oylan? -
#43 LOL -
#42 nembaj legalább nemlesz soul (vagy akkor már volt ^.-) -
#41 xD simáán. Zak feljön Pk,Pk,Pk xD -
#40 lépj be msnre vagy vigyem el hozzátok? :| -
#39 Jaa és valaki tudna nekem linkelni egy mapeditort mer az enyim nem 7.6-hoz van:( -
#38 "de sztem shiwoékra ne számitsunk :(" ha meg igen akkor ip ban -
#37 leszek én bmeg csak küldd át azt a rohadt szervert -
#36 hülyeség... annyira mindenki tud angolul hogy megértse mit akarnak az NPC-k és átírni a szövegüket + idő pazarlás :|
amugy szvsz most a hoster fontosabb mint hogy milyen nyelven beszélnek az NPC-k -
#35 hát sztem jönne NF, Te, meg én..talán még Catti is :p de sztem shiwoékra ne számitsunk :( -
#34 hajrá ^^ -
#33 a magyar npckkel egyetértek :D -
#32 Húú látom folynak a témák:) Nah szóval összekéne dobni legelőször egy alap, teszt mapot egykét lényecskével meg cuccal, azt letesztelgetni. Aztán ha már belejöttünk csinálhatnánk egy saját világot mapeditorral(mindeki csinálna egy részt belőle aki ért hozzá, Pl: xxx-város, xxxx-ice lands stb. gondoltam arra is hogy lehetne magyar szöveggel az NPC-ket, vagyis magyarul beszélnének, de ha betéved egy külföldi akkor nem teccene neki:) De monjuk nem is lenne baj ha csak egy páran gémelnénk, no lagg, no noobs. -
#31 jah és ha azt akarjuk többen is jöjenek akkor kell a hosternek scinálni saját ipre 1 acc makert... :/ de aztis mglehet h csak irunk titkos accokat. -
#30 nemtom, én nem néztem meg és sztem nem is fogom..
én egy saját mmorpg játékra gyűjtöm az erőmet .P -
#29 semmiben, anak az oldalnak csak annyi a lényege hogy összegyüjti az ot-s dolgokat + segit abban hogy hogyan kezdj neki stb... -
#28 kedvence a lego..lol ;D egyébként téleg egyszerü használni a mapeditort :) -
#27 loál!4