666
OT Tibia
-
Széchényi #666 Sziasztok! hiperkarma vagyok OTFansról és OtLandről, OpenTibiával foglalkozom 2006 óta, érdekel ti mit csináltok, hogyan csináljátok. Ha van valami, írjatok üzit. -
#665 ő nem akárki hanem ceu :| -
#664 Szia, akárki vagy o.0 -
ceu #663 hello -
#662 Hát sztem a többiek nem örülnek neki de a lényeg az hogy letöltesz egy ip changert vhonnan (google) és www.otservlist.org -on kiválasztasz egy szervert, tibiát megnyitod a szerver ipjét a changerbe bemásolod..change ip..
Accountot a szerver honlapján tudsz legtöbbször csinálni -
#661 amugy ha mar enyire mondjatok h mien "jo" akkor mar en is kiprobalom:) na szal akkor hogyankéne mit?:) -
#660 mégsme... unalmas szar ez a ot -
#659 lol
mig nem lesz meg a datám + premim ot zok x.x -
#658 ^^ -
#657 ^^ -
#656 amúgy nincs serveretk, mer montam, ha van én elindítom azt jácchattok rajta. -
#655 nyugi csináloma budapest mapot ha megjött a kedvem hozzá :D -
#654 runescape...pff -
#653 Hát asszem lőttek a magyar OT-nek, mer Cz is és én is átszoktunk az Rs-re:D De ha adtok servert én elindítom azt felőlem futhat miközbe géemelek és fel-fel nézek. -
#652 ehh, de kell csinálni egy másoltatot az eredetiröl oszt kész! -
#651 Ejnye!
Akkor csak átrajzoltad a meglévőt? És mi van akkor, ha az hiányozni fog??
Szegény kis elveszett lényeim... -
#650 vagyisss hülyeségket írok már:D Azon nem dolgoztam ho különálló tárgyak, lények legyenek:D -
#649 Azon még nem dolgoztam ho láthatatlan legyen -
#648 annyi ezzel a baj, hogy nem láthatatlan lény tábadja meg hanem az átrajzolt lény eredeti változata XD Vagy nem láthatalan tárgya lesz hanem az átrajzolt-nak az eredetije:D -
#647 -
#646 Mi is ennek a programnak a várható felhasználói köre?
-Tibiát ismerő magyar felhasználók. (Jó közelítéssel.)
Tehát vagy nem fogja használni, ez magánügy, vagy meg lehet neki magyarázni, hogy az újabb sprite-k miatt kénytelen letölteni, különben megtámadhatja egy
láthatatlan lény. -
#645 :D -
#644 Nah ja de akkor is vannak ien hülyék, MSN-en is ho egy szaros txt-t nem fogad el mer aszonja ho nem akar vírust kapni :D
-
#643 .spr fájlban nem bíznak? Érdekes. Ha valamennyire is ismeri a Tibia-t, akkor tudja, hogy nem futtatható. Csak képek vannak benne. :) -
#642 :D -
#641 az a baj hogy ha akarunk ilyeneket a serverre akkor le kell az emberekkel tölteni a Tibia.spr filet és lehet ho nem bíznak meg benne:( -
#640 -
#639 Evil Squirell XDXD
-
#638 jah meg templom mögött lesz 1 temető ahol lenn fog respelni 1 ghost fönn meg 1 skeli..(nem durvulunk rögtön :D) -
#637 előre is köcc egyenlőre csak Pestet csinálom meg pár patkánnyal malaccal kutyával..utána jön majd Buda ahol már cycek is lesznek.. -
#636 Brutálabb a Demon-nál -
#635 FallenAngel a neve -
#634 elkezdek gyártani egy full új lényt XD -
#633 XDEz csak egy szar teszt item, hogy működik-e:)
-
#632 Nah ree:D (Barlangfürdőbe voltam/Miskolctapolcán:D) Persze ho tudok segíteni:) -
#631 lol aztis meglehet csinálni -
#630 zed majd tudsz segiteni ilyen questes npc-s részekben? -
#629 patkány skinnel ? -
#628 egyébként ha vki unatkozik fennvan az ot amit zed csinált 87.97.92.218 az ip...
acc 101010/1 -
#627 és herok járkálnának arra és lenne crown armor quest ott :D