Érdekességek a Fantasztikus Négyes háza táján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekesen fûzték össze a valóságot a mesével.
A képregényt nem olvastam, csak a filmet láttam, az úgyahogy elment nálam, bár többet vártam tõle...
A képregényt nem olvastam, csak a filmet láttam, az úgyahogy elment nálam, bár többet vártam tõle...
Baxter Building meg is van csinálva 50 millából? Fúúú!
ezt az ezüstös szörfölõt igazán kihagyhatták volna ! Amíg maga a 4-es még valamilyen szinten hihetõ az átváltozása, addig az acélos szörfös már túl meseszerü.
Ezüst böngészõ?
Nem nagyon ismerem a képregény változatot, de az elsõ amolyan szórakoztató volt. Persze Jessica Alba miatt <#nyes>#nyes>.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sikerült olyan szarra csinálni az elsõ részt, hogy ha ez csak 10%-al lesz jobb, mint az, akkor én már "húúúú, woooow"-ozni fogok a meglepettségtõl.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A Lény annyira bénán néz ki, hogy fizikai fájdalmat okoz.
Addig míg nem jut a 100 millábol "Hulk" minõségre asszem kihagyom.
Addig míg nem jut a 100 millábol "Hulk" minõségre asszem kihagyom.
ja, aztán majd megint elviszi tõlünk a szexi nova csajszit:((
de soxor is néztem annak a borítóját kicsi koromban:)
de soxor is néztem annak a borítóját kicsi koromban:)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
kiváncsi vagyok a silver surfert magyarban hogy fordítják majd, maradnak-e a képregény konvencióknál.
Történet szempontjából persze az igazi katarzis meg az lenne, ha a végén megjelenne maga Galactus is :)
Történet szempontjából persze az igazi katarzis meg az lenne, ha a végén megjelenne maga Galactus is :)
béna hõsök, de a film az tetszett nekem :)
szerintem nem volt olyan rossz
szerintem nem volt olyan rossz
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...