8
ATI Tray Tools szoba.
  • qtab986
    #8
    Ez a problémám.
    Meg ez a problémám.
  • SgtChris
    #7
    Értelmes hozzászólás volt! Gratulálok, hamár segíteni nem tudsz, akkor lámázz.. Igazad van. Hülye vagy fiam, leülhetsz egyes...
  • MaSzKa
    #6
    rendesen müködik csak te vagy hozzá kevés
  • repvez
    #5
    Tudna nekem valaki egy normális leirást, hogy hogyan lehet a tvoitot beállitani ebben a progiban? 1.3.6-os verziot használom, mert ugy olvastam az ujakbol kiszedték a tv-out vezérlést.
    A lényeg hogy most egy HD4850-es kártyám van és Svideoval van a hagyományos tvre kötve.Ha a progiba rámegyek az extended monitor opciora akkor megjelenik a monitor háttérképe fekete-fehérben ikonok és egér nélkül.És bármit állitgatok ezen nem változik semmi .Ha a settings menübe a displaysnél rányomok a tvout power on/off gombra akkor bezoldül a lámpa a clone modnál,de az applyra automatukusan kikapcsol csak ugy mint a propertisnél a ntsc beállitás mikor megváltoztatom palra.
    Légyszi segitsetek miért nem müxik rendeszen a tvout?
  • Anteris
    #4
    nem tudom ki futott már bele de van a ATT-nek egy érdekes bugja. A beállítások közt van egy olyan lehetőség, hogy gamma control szabályozás beállított billentyűkre ami marha jó, mert játékoknál, filmeknél mindenhol működik. Viszont ami zavaró, hogy ha pl. Youtube-on nézek teljes képernyősen egy videót akkor valamiért felül iródik ez az opció, nem lehet állítani a fényerőt csak ha újraindítom az ATT-t. Kár hogy ez benne maradt, amúgy jó kis cucc.
  • hispan2
    #3
    Már megtettem mindent, amit javasoltál. Egyébként itt nem a húzás mértéke volna a fontos, hanem maga a tény, hogy nem tudom módosítani a kártya beállításait ezzel a porogival.
  • Shadow_THH
    #2
    ja hát pedig x1600-ast azt kell is ám húzni :D plusz 1 fps az oblivionban vagy mi?

    szerintem szedj le új drivereket és a trayt installáld ujra utána!
    (mondjuk az én x700omhoz az ati-ról szedtem le a driver csomagját 120 mega volt és 3 kbyte/seccel jött, biztos nincs pénz szerverre)

    más ötletem nincs
  • hispan2
    #1
    Üdv mindenki! Még nem volt ATI Tray Tools szoba, ezért csinálam.
    Az apropóm az, hogy amíg X700-as kártyám volt, addig az említett program tudta azt húzni, de mitóta X1600XT-m van, ne3m hajlandó sem kimérni a szerinte legjobb beállításokat és azokat az adatokat sem jegyzi meg, amiket én adok neki. Volt már a kártyacsere óta Windows reinstall is, szóval ez sem lehet akadáj, sőt a probléma fenn áll Catalyst és Omega driverekkel is. Mi lehet az oka annak, hogy ezt a kártyát nem hajlandó húzni a program?

    Az ötleteket előre is köszi!

    (Az OP-okat kérem, ha nem jó fő témában van a szoba, ne kitörölják, csak tegyék át, bár jobb helyet én nem találtam neki.)