59
-
#19 utáld csak.
a 0-ból lett 13%-a.
a Microfos-nak meg lecsökkent.
ennyi ember nem véletlenül vált.
3. gépre telepítem tovább a Thunderbird és Firefox beállításaimat a Mozilla Backup-al, hiba nélkül, csont nélkül megy, minden levél éles, semmi gond.
van akinek ezt számit.
ennyi a történet.
-
Tibmanus #18 Kipróbiztam, de kifagyott az add-ons beállításoknál :-) sebaj legalább megtapasztalhattam csodás restore képességeit és mindent onnan folytathattam ahol abbahagytam. -
quentit #17 Az sg.hu jót kamuzott, persze, hogy nincs, linket sem tettek csak az BETA1 RC1-re, a final BETA1-re nem. -
quentit #16 "Az új szoftver bétaverziójának megjelenését egy RC-verzió előzte meg."
Tévedés, még most sem jelent meg a BETA 1! -
#15 Ez még csak a béta RC-je, az előző ff-oknál is így csinálták: ha jó a béta RC-je, akkor kiadják bétának. Tehát ha úgy vesszük, 'már minőségi' bétát kapunk. -
#14 milyen újításokat lehet tudni az IE7-ről? -
Emmegki #13 Nem értem, miért kell minden egyes %-nak külön hírt csinálni, ha kijön egy új verzió akkor oké. Majd kijön az IE7, és jönnek a "Tovább csökkent a Firefox piaci részesedése" hírek.
Én maradok az Opera9-nél ;) -
besetamas #12 No mindegy, én örülök neki, mert így legalább gyorsabban fog fejlődni. És a legtöbb alternatív program ötletesebb az eredetinél. Lásd linux :P
Brrr IE... -
moonman #11 "Amúgy meg a te dolgod, hogy eddig fizettél-e külön a füles böngészésért meg az adblock-ért (biztos van ingyenes is IE-hez... nem néztem)."
IE alapú böngészőről hallottál már? Maxthon (MyIE2), Avant Browser jóval a Firefox előtt tudta a füles böngészést és az Adblock-ot (Maxthonnál pl. Adhunter a neve). Ja és persze az említettek mindig is ingyenesek voltak.
Itt érdemes esetleg körülnézni:
Böngészők -
Indigo #10 "ez is egy vélemény, de nem mondanám mérvadónak :d"
Vicces ember vagy te. Már hogy lenne EGY ember szava mérvadó? Csak a saját véleményemet írtam le... És a tied sem mérvadó, ill a táblázatban közölt százalékok sem mérvadóak a tekintetben, hogy mennyire jó/biztonságos egy böngésző... -
#9 ez is egy vélemény, de nem mondanám mérvadónak :d
amugy még egy újítást észerevettem FF 2.0-ben, a kiterjesztések, témák menüpont egy kalap alá került Add-on néven, tovább egyszerüsítve a userek dolgát, de gondolom az újdonságok sora még messze nőni fog -
Indigo #8 Én is utálom a FF-ot. Perpill az Opera a legjobb, a leginkább felhasználóbarát. -
irkab1rka #7 1, feketelista teljesen jó.
2, az rc csak akkor van a béta után, ha volt béta :), és SAS: rc1 után nem kell, hogy jöjjön az rc2, vagy rc3 vagy rc18 :))) Amúgy meg a te dolgod, hogy eddig fizettél-e külön a füles böngészésért meg az adblock-ért (biztos van ingyenes is IE-hez... nem néztem). Én kódolás miatt rühelltem az IE-t. -
#6 Igen, alt: beta1, beta2, RC1, RC2, RTM -
Caro #5 Itt is feketelista?
Elég böszme módszer.
:(
Egyébként az RC az a beta után van nem? Release Candidate. -
#4 épp most jött ki a Firefox 2.0 beta 1, megnéztem és még igéretesebb mint az 1.5 :)
Hajrá FF!! -
#3 Énis útálom. Főleg a hypeolását. -
#2 Utalom a Firefoxot (na most lesz megkövezés... :D:P) -
roliika #1 Nagyon helyes! :) Sokkal gyosabb és biztonságosabb mint az IE. :)