59
  • Frank99
    utáld csak.
    a 0-ból lett 13%-a.
    a Microfos-nak meg lecsökkent.
    ennyi ember nem véletlenül vált.
    3. gépre telepítem tovább a Thunderbird és Firefox beállításaimat a Mozilla Backup-al, hiba nélkül, csont nélkül megy, minden levél éles, semmi gond.

van akinek ezt számit.
    ennyi a történet.

• Tibmanus
    Kipróbiztam, de kifagyott az add-ons beállításoknál :-) sebaj legalább megtapasztalhattam csodás restore képességeit és mindent onnan folytathattam ahol abbahagytam.
  • quentit
    Az sg.hu jót kamuzott, persze, hogy nincs, linket sem tettek csak az BETA1 RC1-re, a final BETA1-re nem.
  • quentit
    "Az új szoftver bétaverziójának megjelenését egy RC-verzió előzte meg."

Tévedés, még most sem jelent meg a BETA 1!
  • adamekp
    Ez még csak a béta RC-je, az előző ff-oknál is így csinálták: ha jó a béta RC-je, akkor kiadják bétának. Tehát ha úgy vesszük, 'már minőségi' bétát kapunk.
  • valamit
    milyen újításokat lehet tudni az IE7-ről?
  • Emmegki
    Nem értem, miért kell minden egyes %-nak külön hírt csinálni, ha kijön egy új verzió akkor oké. Majd kijön az IE7, és jönnek a "Tovább csökkent a Firefox piaci részesedése" hírek.

Én maradok az Opera9-nél ;)
  • besetamas
    No mindegy, én örülök neki, mert így legalább gyorsabban fog fejlődni. És a legtöbb alternatív program ötletesebb az eredetinél. Lásd linux :P
    Brrr IE...
  • moonman
    "Amúgy meg a te dolgod, hogy eddig fizettél-e külön a füles böngészésért meg az adblock-ért (biztos van ingyenes is IE-hez... nem néztem)."

IE alapú böngészőről hallottál már? Maxthon (MyIE2), Avant Browser jóval a Firefox előtt tudta a füles böngészést és az Adblock-ot (Maxthonnál pl. Adhunter a neve). Ja és persze az említettek mindig is ingyenesek voltak.

Itt érdemes esetleg körülnézni:
    Böngészők
  • Indigo
    "ez is egy vélemény, de nem mondanám mérvadónak :d"

Vicces ember vagy te. Már hogy lenne EGY ember szava mérvadó? Csak a saját véleményemet írtam le... És a tied sem mérvadó, ill a táblázatban közölt százalékok sem mérvadóak a tekintetben, hogy mennyire jó/biztonságos egy böngésző...
  • DjDano
    ez is egy vélemény, de nem mondanám mérvadónak :d

amugy még egy újítást észerevettem FF 2.0-ben, a kiterjesztések, témák menüpont egy kalap alá került Add-on néven, tovább egyszerüsítve a userek dolgát, de gondolom az újdonságok sora még messze nőni fog
  • Indigo
    Én is utálom a FF-ot. Perpill az Opera a legjobb, a leginkább felhasználóbarát.
  • irkab1rka
    1, feketelista teljesen jó.
    2, az rc csak akkor van a béta után, ha volt béta :), és SAS: rc1 után nem kell, hogy jöjjön az rc2, vagy rc3 vagy rc18 :))) Amúgy meg a te dolgod, hogy eddig fizettél-e külön a füles böngészésért meg az adblock-ért (biztos van ingyenes is IE-hez... nem néztem). Én kódolás miatt rühelltem az IE-t.
  • Extraboy
    Igen, alt: beta1, beta2, RC1, RC2, RTM
  • Caro
    Itt is feketelista?
    Elég böszme módszer.
    :(
    Egyébként az RC az a beta után van nem? Release Candidate.
  • DjDano
    épp most jött ki a Firefox 2.0 beta 1, megnéztem és még igéretesebb mint az 1.5 :)

Hajrá FF!!
  • Sanyix
    Énis útálom. Főleg a hypeolását.
  • Extraboy
    Utalom a Firefoxot (na most lesz megkövezés... :D:P)
  • roliika
    Nagyon helyes! :) Sokkal gyosabb és biztonságosabb mint az IE. :)