44
http://www.there.com
  • Prince of Máté
    hol ott?
  • Fido4life
    Jah, így már értem :D
  • Gerbill
    Az időzónák miatt ott még csak reggel 5:30 óra van
  • Fido4life
    We close from 5am-6:30am PT every day for maintenance. :( Ahozz képest hogy fél három van.::D
  • shad0w
    áhh... pedig pont ki akartam próbálni :) na nembaj, várok...
  • Fido4life
    Pár perc múlva ismét 2 órás zárás várható..
  • Fido4life
    Ez egy, ahogy Sir Quno Jedi írta lógásterep. Van 5-6, hatalmas sziget (persze nem tudsz az összesen csavarogni, csak premiummal) és tulajdonképpen azt csinálsz amit akarsz.. Persze a lényeg az hogy barátokat szerezz, de attól függetlenül is rengetek dolgot lehet felfedezni, lehet versenyezni, stuntolni, pókerezni stb..stb..
  • ngcsnet
    szóval mi itt a lényeg? mit kell csinálni?
  • Fido4life
    Fent vagy most ?
  • Gerbill
    Nekem már három Buggy-m van, remélem nem lesz különösebb gond belőle:).Lehet eladni benne tárgyakat?
  • Rage47
    hali, mi a nevetek a játékban?
    nekem hunRage. szal vegyetek fel aztán majd találkozunk :)
  • Fido4life
    Nah nekem márműködik.. Ez a játék tele van félelemkeltő elemekkel :D
  • Gerbill
    Az info.there.com-on azt írják hogy most kivételesen 7:30-ig fog tartani a karbantartás
  • Gerbill
    Én azt a deszkát úgy vettem kölcsön hogy nem volt mellette senki, csak mikor megnéztem a invertoryban az volt kiírva hogy nem az enyém.
  • Gerbill
    Ja most látom hogy délelőtt 5:00-től délelőtt 6:30-ig van karbantartás. Az időzónák miatt itt ez az időpont délutánra esik. Amúgy engem az idegesít a legjobban hogy egy pályát nem mindig vagy csak sokára tölt be teljesen, és láthatatlan tárgyakba ütközök, vagy volt olyan hogy mentem előre és láttam lebegő virágot meg valami függönyt és mikor odamentem rájötttem hogy az egy ház, csak nem látszódtak a falai. Persze akkor vettem észre hogy ház amikor betévedtem, és alig bírtam belőle kijönni.
  • Fido4life
    Amúgy meg tiszta horrorisztikus dolgok is vannak ebben a game-ben.. Pl mivel érdekes módon a vízen lehet járni, messziről látok a vízen, egy ember formát, egyre közelebb megyek, de még mindig nem tudom mi az.. Mikor odaérek, kiderül hogy a Lochness, a szájában egy hallal..:D Úgy bepartam, hogy hátra nem nézve, futottam a partra, mint akit az ördög kerget :D
  • Fido4life
    Hát én is egyszer "kölcsönvettem" egy buggyt, a tulaj elkezdett anyázni, én meg hülye fejjel visszaadtam.. Az hogy mi lett volna a következménye nem tudom..
  • Gerbill
    Ok, akkor nem az én készülékemben van a probléma. Ha jól olvastam akkor 5-5:30-ig tart a karbantartás. Premium accountot csak valós pénzért lehet venni?
    Amúgy ez kicsit most szivatás, mert szereztem egy bugit, valami autómatából 4 óráig ingyen kilehet próbálni, erre most nem lehet játszani, és elvesztem. Valahonnan meg "kölcsönvettem:)" egy légdeszkát, ennek lehet valami következménye?
  • Fido4life
    Nem, nálam is zárva van..
  • Gerbill
    Most akkor csak nekem nem megy?
  • Fido4life
    Nézd is meg ,-)
  • Palinko
    ezt meg kell néznem :D
  • Gerbill
    Na most beléptem és működött is, erre elkezdett lövöldözni egy nyomorék paintballal, elővettem a kocsimat beszálltam és erre ő is beszállt mellém mostmeg kilépett mert valami karbantartás folyik
  • Fido4life
    Nálam is ez van, lávvik hogy még nem eléggé kiforrot, vagy "fizess, és akkor játszhatsz alapon" csak premiummal lehet normálisan játszani..
    Nálam pl most ennyit lehet látni:
  • Dragooon #20
    jaj dehogy :D
  • Gerbill
    Én is letöltöttem, de valami bug miatt nem tudok normálisan játszani, az egyik plaza-nevű mapon vagyok és mindig visszadob ugyanarra a helyre, hiába nyomok akármilyen mozgás gombot, elindulok lépek egyet kettőt és visszadob oda ahonnan indultam, aztán megint és megint és megint. Én kivettem egy próbabugit, de azt is csak az egyik szigeten tudtam használni mert utána jött az a bug
  • Fido4life
    Most se ingyenes, illetve hogyha a többi mapra(mondjuk Egyiptomba) elakarsz menni, fizetni kell, vagy ha játékbeli pénzt akarsz, azért is fizetni akarsz(hacsak elnem tulajdonítod vlaki buggy-ját, és eladod :D) Te fent vagy már valamelyik serveren ?
  • Dragooon #17
    ez később is ingyenes lesz?
  • Dragooon #16
    help pls
    feltelepítettem aztán kiírt valami néhány pontban.. az mit jelent? mit csináljak vele? :D
  • Fido4life
    Hát én nem is nyomnám, csak nem hagynak békén, még a kérésem ellenére se.. Persze a retardált hülyéket rájuk értetted :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem vagyok hülye, hogy retardált hülyékkel nyomjam egy hülye játékkal. Sorry. :D

Én csak barátokkal/közeli haverokkal LANpartyzom (kizárólag).
  • Fido4life
    hát azt persze hogy szoktam, de az nem hat, valami komolyabb dumával kéne próbálkozni, persze ha az hatna rájuk.. De ez akkor nagyon durva volt, nagy nehezen elkúszok egy buggy-hoz, beszállok utasnak, a csajnak (aki vezeti az autót) mondom indítson, ő meg visszamegy a paintballosokhoz, és kitesz eléjük..
    Te nem jáccol ezzel ? Én egyszer loptam egy Buggyt, de vissza adtam a tulajdonasának, most már úgy vagyok vele hogy ha találok egyet nem kéne visszaadni, plusz egy paintballt kéne szerezni, és akkor móresre lehetne tanítani az ilyen gyökereket...:)
  • Sir Quno Jedi
    Elég ha mothafucka-olsz azt ők is megértik!
  • Fido4life
    Húú de felbaszott ez most, ilyenkor sajnálom hogy nem igazán tudok angolul...
  • Fido4life
    Ez nagyon szar, simán megtámadhatnak Paintball-al, és unalomig lőhetnek..
  • Fido4life
    Jah, kábé ilyen hsz-el kellet volna nyitnom :D Viszont vannak érdekes helyek a játékban, még premium nélkül is, szal azért több mint egy 3D-s chat szoba (pl.: Buggy, Jet Pack-ni is lehet) Viszont aki nyomja, az jelentkezzen, mert szar így szótárt figyelgetve beszélgetni :DD
  • Sir Quno Jedi
    Meg kell nézni a video demo-t ott virít, ha tetszik, nyomjátok!
  • Fülüke
    Nem érek rá egész nap...Majd megnézem. Esetleg..
  • Fülüke
    Ez durva..:DDDDDD
  • Dragooon #5
    join now