17
Logitech g 25
 • Pheel
  #17
  Ha még 20at nyitsz, akkor is be lesz zárva.
 • zoolee
  #16
  És a kuplungot támogatja minden game.Mivel csak +1 gomb ként funkcionál .Én multkor ki próbáltam hogy SLRR ben a féket állítom kuplungnak és nem úgy érzékelte mint a normális gombot hanem mint a gázt.
  Nem, nem jól látod ez az 1. 6+hátra sebbességes kormány a Logitech től.
 • Ch_Slater
  #15
  nem előre-hátra fokozat. (van olyan opció is benne)
 • blackgamer
  #14
  nyiss neki támogatunk
 • zoolee
  #13
  Hát nyissál.
  Engem az érdekel hogy ki fog vagy akar ilyen kormányt venni, kinek teccik kinek nem hi az akinek az ára miatt nem taccik meg minden.És nem a sok hülye duma hogy nézd itt is van egy ilyn topik.
  Ki nem sz@rja le???
 • blackgamer
  #12
  végre kuplung, csak a játékok is támogassák, a sebváltó viszont a szokásos előre-hátra kivitelnek tűnik, remélem tévedek és lehet fokozatokba rakni, szöveg azt írja
 • JohnnySmith
  #11
  Nekem DFP-m van annak is nyithatnánk egy topikot nem? Mert ugye a G25 még nincs.. szal a DFP tulképp most a legjobb (logitech szinten)
  Nem vitázok nekem tök mind1.... majd a modi eldönti.
 • zoolee
  #10
  Ne egy okos muksó végre aki meg érti ezt.

 • blackgamer
  #9
  ha vacak egereknek külön van akkor ez miért nem jó? végre egy értelmes téma
  úgyis moderátorok döntenek szóval kár húznod a szádat
 • zoolee
  #8
  És azér mer ez nem átlagos kis vacak forcefeed back -es okrmány.
 • zoolee
  #7
  Nem az te..
  Hanem ez.
 • JohnnySmith
  #6
  FF kormányok Ez teljesen jó és nem "1000 éves kihalt topik"
  Tényleg van elég kormány topik de a 80% bezárt..... mi a f***nak még1?
 • zoolee
  #5
  De vágod és akkor be linkel valami 1000 éves ki halt topik ot...
 • bertino
  #4
  hát ezektől mit vársz, le se izéli a usereket 1-2 modi, van ilyen :D
 • zoolee
  #3
  De az előzőt teljesen ok nélkül zárta be és amit írtam privit arra b@szott vissza írni.
 • bertino
  #2
  nagy szerencséd lesz, ha nem zárják :DD
 • zoolee
  #1
  Na szóval ujjra meg nyitottam ezt a topik ot mert az előzőt PHEEL ok nélkül be zárta és most látom hogy egy csomó kormánynak van saját topik ja.

  És most meg kérem Akármeik moderátort hogy NE ZÁRJA BE.


  A Logitech az E3 (Electronic Entertainment Exposition) kiállításon bemutatta eddigi legfejlettebb, PC játékosoknak szánt kormánykerekét, a Logitech® G25 kormánykereket. Az új termékkel a lehető legéletszerűbb autóversenyzésben lesz részünk otthon. Amatőrök vigyázzatok: a korlátozott példányszámban készülő G25 hátborzongató valószerűsége különösen derült és rémisztő pillanatokat is okozhat!

  A vállalat extrém teljesítményű, számítógépes játékhoz készült, G-sorozatú termékcsaládjának új tagja, a Logitech G25 kormánykerék olyan kiemelt szolgáltatásokat nyújt, amikkel eddig csak speciális, egyedi gyártású, többezer dolláros autóverseny-szimulátorokban találkozhattunk.  Ilyen például a hat sebességes váltó és a kuplungpedál; a két darab, nagy nyomatékú force feedback motor; a 28 centiméteres kormányátmérő vagy a teljes 900 fokos elfordulás. A kormánykerék, a pedálok és a váltó is olyan különleges minőségű nyersanyagokból készül, mint a rozsdamentes acél és a bőr, így az eszköz egy igazi versenyautó pilótafülkéjének belsejét idézi.

  "Játékosainknak segítünk hazavinni egy igazi versenyautót." - mondta Ruben Mookerjee, a Logitech interaktív szórakoztató részlegének marketing-igazgatója. "A G25 kormánykerék a gyakorlott játékost olyan helyekre is eljuttatja, ahol azelőtt még soha nem járt. Egyszerűen elfelejti majd, hogy a számítógép előtt ül, és egyszerre az Indianapolis, a Monza vagy a Brands Hatch pálya rajtvonalán találja magát."

  A Logitech G25 kormánykerék a vállalat első olyan terméke, ami hatsebességes váltókart kapott. A váltót lenyomva még hátramenetbe is lehet tenni. A versenyzők gyorsan átkapcsolhatnak bármelyik sebességfokozatba, ha egy kanyarhoz érve lassítaniuk kell, vagy abból kiérve újra gyorsítani. Nem kell többé a fokozatok között egyesével lépkedni, sem azon izgulni, hogy az automata váltó eltalálja-e az adott helyzetnek legmegfelelőbb fokozatot. A tartozék kuplungpedállal az eddiginél sokkal összetettebb vezetési technikákat is gyakorolhatunk.

  A Logitech - aki eddig bármely más vállalatnál több force feedback kormánykereket adott el - most a G25 játékvezérlő kormánnyal bemutatja a szakma első dupla motoros meghajtású force feedback mechanizmusát, ami a korábbiaknál erősebb és pontosabb erővisszahatást reprodukál. A második motornak köszönhetően az egyes irányokba ható erők sokkal valóságosabbak és egyenletesebb eloszlásúak. A játékos így az út egyenetlenségeitől kezdve az ütközésekig mindent érzékelni fog. A kétmotoros rendszer további előnye, hogy más megoldásoknál sokkal halkabban működik.

  A Logitech G25 Racing Wheel kompatibilis olyan jelenleg kapható játékprogramokkal, mint például a GTR GT Legends, a Live for Speed és az R-Factor / és tudtommal a Street Legal :D /. Ezeken kívül számos más PC-s autóversenyző játék van fejlesztési stádiumban. A kormány ugyancsak használható azokkal a PlayStation®2 játékokkal, amik együttműködtek a korábbi Logitech force feedback kormányokkal, például a Logitech® Driving Force™ vagy a Logitech® Driving Force™ Pro termékekkel.

  A korlátozott példányszámban megjelenő Logitech G25 Racing Wheel októbertől kezdve lesz megvásárolható a www.logitech.com internetes áruházban, valamint egyes viszonteladóknál az Egyesült Államokban és Európában. Javasolt fogyasztói ára Európában 299,99 euró.


  szerző: hírszerkesztő

  http://pcforum.hu