Megkezdődött A holtak napja forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hja Gyuri12, ajánlom figyelmedbe, és minden újabb horrorfan figyelmébe a Hypocrisy zenekar Killing Art címû klipjét😊

Jaj csak most vettem észre,hogy készûl a folytatás! Akkor nem szóltam!

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

Én azért akkor sem haragudnék meg ha esetleg folytatnák a Resident Evil-t mert ugye a sztorinak nem volt vége a második résznél.

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

tudom😄 de még mindig jobb mint néhány mai film...Kedves Anubys...

Anubys
Mondjuk azért, mert olyan filmbõl van, ami több, mint dupla annyi idõs, mint te, kedves gyuritizenkettõ... 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ez a kép elég gyagyi!mondjuk jól megvan csinálva...😄

Régen volt már jó zombulás. Pedig jöhet(ne) ezerrel. <#violent><#bdead>
Pont pár napja néztem meg az eredetit, szerintem iszonyat béna volt... najó, a végen amikor szétszedik a katonákat a zomik az jó volt! <#eljen> Viszont ez a "agyat adok a zombinak, és attól okos lesz" történet nagyon béna!!!!!
Anubys
"Elõször 2004-ben nyúltak hozzá a sorozathoz."

Nem is, hanem 14 évvel korábban a Night of the Living Dead Remake-kel...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hát igazából a thrillerhez semmi köze, a Day Of The Dead normál horror volt. Bár Hollywoodból kinézem hogy valami softhorrort csinálnak belõle hogy a tizenkét évesek is megnézhessék, mert hát fõ a profit... Ezért félek minden ilyesfajta remaketõl.

icewolf
Én nem láttam az eredetit, a leírás alapján hangulatos kis Horror/Thriller lehet majd ebbõl.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Na erre kíváncsi leszek, mert szerintem az eredeti nagyon jó. Csak el ne rontsák!!!!