21
-
#21 március 15től van már -
FearFactory #20 Hello
Tud valaki valami infót arról, hogy itthon mikor kerül a moziba? Mert ugye december 26 a premier, de gonodolom csak az usaban.... -
Crazy Mate #19 Te kussoljál. -
#18 Sly egy élő legenda, a Rocky pedig az ő figurája, naná, hogy ő rendezi meg ismét... Én személy szerint nagyon várom már a filmet, a legjobban az idei termésből. -
GErYkE83 #17 Nanana álljunk csak meg 1 szóra barátocskám.
A Terminator3-ban előtte vagy 1 évig kondizott, hogy úgy nézzen ki ahogy ott kinézett és ha megnézed a meztelen jelenetet az elején, sztem elég korrektül néz ki ennyi idősen SŐT!... nemtom te melyik filmet lattad.... -
Inquisitor #16 Miért, Swarci hogy nézett már ki a 80 nakp alatta földkörülben? Lógott rajta minden ... és akkor jön a kamu szöveg, hogy nem filmezik mer' politizál. A T3-ban is tökig bőrruciban mászkált, nem véletlen ... -
GErYkE83 #15 Jófilm lesz reméljük már nagyon várom.
Szláj pedig még mindig elfogadhatóan néz ki.. sztem még nem gáz.. szeretnék énis így kinézni 60 évesen, de sztem ti is :D -
spR #14 Bakker, megneztetek az elozetest? Irto gaz.
Stallone mar nagyon oreg, akarhogy is erolkodik. -
pauly #13 azért még jól tartja magát... -
Zenty #12 Rambo 4 is lesz állitolag arról nincs info?
60 évesen is rambozni nem semmi :DD -
Zenty #11 Hat szerintem a story sablonos ,de nem is lehetne többet kihozni vagy újat kitlállni 6 résznél már :D
Stallone téleg 60 éves?
Jól tartja magát :D -
#10 "a fiataloké a vilég az öregek húzzanak a picsába!"
ugyanazoknak fog szólni a film akik anno a Rocky 1 után kijöttek a moziból és úgy érezték hogy szét tudnának ütni egy mamutfenyőt is:D -
#9 óriási ez a sztori. egyszerűen fenomenális. sohasem láttam még ilyet... fantasztikus, hogy tud vki ennyire jó történetet kreálni, ráadásul ő maga rendezi is. nagyon nagy film lesz!!!:)))) -
Zro #8 Mindig érdemes legalább megnézni a filmet szerintem, mielőtt fikázni kezdi az ember :)
Egyébként Bronson és Clint is keményen nyomta idős korában, nem beszélve Kill Billről :)
Így én is beállok a várakozók sorába... -
#7 Egyet kell értsek azokkal akik nem várják. Nevetség tárgyává teszi Rocky karakterét Stallone azzal, hogy 60 évesen hatodszor is eljátsza (még akkor is, ha "csak" ötvennek néz ki...
Legyen már elég, éldegéljen a millióiból, meg a csak dvd-n megjelent filmjeiből, az akcióhősöknek már leáldozott, ahogy a fullkemény boxolóknak is.
Hiteltelen, ráadásul Ő is rendezi, pffff -
Cat #6 neki is inkább tolószék kéne már, mint a christopher lambertnek. -
Zenty #5 kicsit megörögededt a rocky :D -
sguser #4 azta mit akar már ez a 60éves vén f*sz? -
atothhu #3 Óriási királyság! :) Én is nagyon -ahogy a képeknél is írtam- várom.
"Who was the greatest? Who was the best of all time?" -
#2 Én is!! -
DarthPedro #1 Király! Már nagyon várom ezt a filmet.