Rollcag stage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Én márt nagyon,nagyon rég óta szeretném megszerezni a rollcage stage 2-t.valaki légyszi mondja meg ha tudja honnan tudnám letölteni vagy valami.márt több éve keresem mindenhol de nem találom.
Jó neked, nekem csak a 2. rész van meg. (Meg az 1. demója, de azt nemtom hol van.)
Van benne 1-2 lol rész.
PL: Kilõttem 1 hõkövetõ rakétát, ami az 1.-t célozza be. Aztán bekapcsolt 1 idõlassítót, leelõztem az 1.-t és a rakétát is. O_o
Na utánna lettem utolsó. XD (Eredetileg 3. voltam. 😞)
Van benne 1-2 lol rész.
PL: Kilõttem 1 hõkövetõ rakétát, ami az 1.-t célozza be. Aztán bekapcsolt 1 idõlassítót, leelõztem az 1.-t és a rakétát is. O_o
Na utánna lettem utolsó. XD (Eredetileg 3. voltam. 😞)
A heavy cost. I pay it gladly.
thx, mozgó szimulátorban 3D-s sisakkal nagyon durva lehet <#guluszem1>#guluszem1>
Én különben tavaly játszodtam vele, lehet azért tûnt nekem gagyinak.Akkor már, vagyis tavaly gagyinak számított, lehet hogyha akkor játszodtam volna amikor még megjelent akkor én is bírtam volna.
Qwerty4
Ez érdekes, mert nekem meg annak idején olyannyira bejött a demója, hogy próbáltam többször is megszerezni a fullt, de nem sikerült sehonnan.Ma már biztosan gagyinak tûnne, de nekem akkor nagyon tetszett.
Értjük ám a finom célzást. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ketenmenés
hasmenés
ketentebaba
...
KETENMENÉÉÉÉÉS <#idiota>#idiota>
hasmenés
ketentebaba
...
KETENMENÉÉÉÉÉS <#idiota>#idiota>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
sztem vagy nagyon jó, vagy nagyon szar, mert még életemben nem láttam ezt a játékot😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ez a kép kedvet adott a beszerzésére, demo létezik?
izlések és pofonok, nem kell ragozni...
Nekem abszolut nem jött be, de mindenkinek más az ízlése.
Nem a régisége miatt van baj vele hanem amiatt hogy nem láttam benen semmi jó ötletet.
Nem a régisége miatt van baj vele hanem amiatt hogy nem láttam benen semmi jó ötletet.
Qwerty4
Szerintem gagyi játék, tulajdonképpen nem szól semmirõl csak körözni kell azokon a jövõbeli pályákon, meg a túlfényessége is baj.
Ilyen szar autós játékot éleetmbe nem láttam, vagy 10 percet játszodtam vele és halálra untam magam mellette.
Ilyen szar autós játékot éleetmbe nem láttam, vagy 10 percet játszodtam vele és halálra untam magam mellette.
Qwerty4