22
Első,második rész
-
#22 Felraktam a második részt megint, még most se unom -
Rambo888 #21 Sziasztok! Én márt nagyon,nagyon rég óta szeretném megszerezni a rollcage stage 2-t.valaki légyszi mondja meg ha tudja honnan tudnám letölteni vagy valami.márt több éve keresem mindenhol de nem találom. -
#20 Neked se rosz. A második rész jobb. -
#19 Jó neked, nekem csak a 2. rész van meg. (Meg az 1. demója, de azt nemtom hol van.)
Van benne 1-2 lol rész.
PL: Kilőttem 1 hőkövető rakétát, ami az 1.-t célozza be. Aztán bekapcsolt 1 időlassítót, leelőztem az 1.-t és a rakétát is. O_o
Na utánna lettem utolsó. XD (Eredetileg 3. voltam. :() -
#18 Nekem meg van az első második rész!
Sztem jó! -
blackgamer #17 thx, mozgó szimulátorban 3D-s sisakkal nagyon durva lehet -
#16 Én különben tavaly játszodtam vele, lehet azért tűnt nekem gagyinak.Akkor már, vagyis tavaly gagyinak számított, lehet hogyha akkor játszodtam volna amikor még megjelent akkor én is bírtam volna. -
#15 -
#14 Ez érdekes, mert nekem meg annak idején olyannyira bejött a demója, hogy próbáltam többször is megszerezni a fullt, de nem sikerült sehonnan.Ma már biztosan gagyinak tűnne, de nekem akkor nagyon tetszett. -
#13 van -
#12 Értjük ám a finom célzást. :) -
moralosan #11 ketenmenés
hasmenés
ketentebaba
...
KETENMENÉÉÉÉÉS -
#10 sztem vagy nagyon jó, vagy nagyon szar, mert még életemben nem láttam ezt a játékot:D -
blackgamer #9 ez a kép kedvet adott a beszerzésére, demo létezik? -
blackgamer #8 izlések és pofonok, nem kell ragozni... -
#7 megnéztem pár képet,és rájöttem,hogy játszottam a demoval!:DD
-
#6 Nekem abszolut nem jött be, de mindenkinek más az ízlése.
Nem a régisége miatt van baj vele hanem amiatt hogy nem láttam benen semmi jó ötletet.
-
#5 Itt az oldala:
http://www.rollcagestage2.com
(ezzen csak a második részéről vanak képek) -
#4 Szerintem jó játék.
Igaz már égi,de nagyon jó!
Sok játékmodvan még ketenmenésben is! -
#3 Szerintem gagyi játék, tulajdonképpen nem szól semmiről csak körözni kell azokon a jövőbeli pályákon, meg a túlfényessége is baj.
Ilyen szar autós játékot éleetmbe nem láttam, vagy 10 percet játszodtam vele és halálra untam magam mellette.
-
#2 még képet,ennyiből nem tudjuk meg mi ez -
#1 Hy!
Régi játék,de jó!