GT TT NEXT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
R8 kész

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

veszem észre....

de jó lenne már valami bumm....

mohus
hát még csendes a topic

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

látom Bratyó újra alkotsz.....: )

de jó lenne már valami bumm....

mohus
Végre egy játék, amiért érdemes lesz talán HDTV-t venni...

Gran Turismo HD, ahogy a játék alkotója - Yamauchi san - tolja:)

mohus
jééé itt is elirtam az eclipse...elise helyett:)

mohus

mohus
GT4HD - Subaru
összenyomtam egy 50MB élvezhetõ WMV-re ...
GT4HD - Subaru

mohus

mohus
THX!!!

ez egy igazi project, nextgen szinten, végre

Super DANTE

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
<#wow2><#ravasz1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus

mohus

mohus

mohus
A DFP a nextgennyre is jó lesz

mohus
ez kõkemény üzlet:)

ha elveszti a varázsát én dobni fogom:)

Al Age
Tehát autót csak akkor kell venni, ha online akarunk vele versenyezni, a Classic offline módban benne lesz az összes? (Bár attól tartok álmodik a nyomor.)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
Kb ugyanaz csak a hardwired
Szorgos hangyácskák mazsolázták ki az aktuális Famitsuból, mi is a helyzet a Gran Turismo HD-vel, melyet elsõként az E3 során fedtek fel, ebben az évben. Nos elõször is a játék útban van, és egyféle hiánypótlóként fog szolgálni a következõ Gran Turismo 2008-ra datálható megjelenéséig.
És most kezdõdik a csavar, ugyanis a Blu-Ray disken két különbözõ változat kap majd helyet. A Gran Turismo HD: Classic jórészt a GT4 lesz, csak éppen HD felbontásban, némi szoknyával, tetõspoilerrel és emelt turbónyomással az optimális élvezeti faktor érdekében. A Gran Turismo HD: Premium pedig afféle prológusként szolgál a GT5-höz, két választható pályával és harminc autóval. Ez már jócskán kihasználja a PS3 hardware-es képességeit, de legalábbis jobban, mint a Classic változat.

Hogy mégse legyen mindenkinek egyszerû és kristálytiszta a helyzet, a Classic változat online játékmóddal lesz felvértezve. Ugyanis a Sony különbözõ szórásban (limitált példányszámú, adott ideig tartó, stb) 750 autót és 50 pályát tesz majd elérhetõvé a ehhez a változathoz. Persze a csavar ott jön a képbe, hogy ezek fizetõs tartalmak lesznek, a japán árak alapján egy autóért 200-500 yent (~2-4 dollár), mig egy pályáért 50-100 yent (50-80 cent) kell leszurkolni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
"Fény derült néhány újdonságra a Polyphony Digital autós szériájának legújabb, PS3-mat becélzó, "bemelegítõ" tagjáról - nézzük a Gran Turismo HD-val kapcsolatos új információkat.

Úgy néz ki, hogy valójában jóval többet fogunk kapni annál, mint amire az eddigi ismereteink alapján számíthattunk, és a negyedik részt jól ismerõ játékosoknak is számos újdonsággal fog szolgálni a játék. A legfrissebb Famitsu-ban például egy új, Eiger Nordwand elnevezésû pálya bukkant fel (amelyrõl itt oldalt láthattok néhány képet is), és biztosra lehet venni, hogy nem merül ki ennyiben a tartalmi bõvítések listája, sõt: a késõbbiekben kisebb összegekért cserébe autókat és pályákat is letölthetünk majd, elõbbiek ára 50 és 100, utóbbiaké pedig 200 és 500 jen körül mozog majd. Egy másik jól hangzó feature-rõl is lehullott a lepel, ami nem mellesleg a GT rajongók kívánságlistáján is igen elõkelõ pozícióban csücsült ezidáig: most már fel kell készülnünk a verseny közbeni idõjárásváltozásra is. Az autós produktum egyébként két külön játékmódra lesz bontva, melyek a "GT HD Classic" és a "GT HD Premium" nevet viselik - hogy ezek pontosan mit is takarnak, azt egyelõre nem tudni."

mohus
pcs papírmásé graf:)

eightmiles
nálam mindig is úgy volt, hogy a gran turismo kihozta a ps-bõl a grafikai maximumot (szinte). ezért sem kéne ezt kiadni, ha már ps3, akkor legyen hozzá méltó a grafikai szint, én nem hiszem, hogy ezt meg fogom venni ps3-ra, inkább megvárom majd a gt5-öt

Al Age
OK <#eljen>

Al Age
A 20 autóval és az online-nal kapcsolatban teljes mértékben igazad van, bár online-ról GT4hez is volt szó, aztán mégsem lett és úgy néz ki nem is lesz PS2-re. A GT4 nagyon korrekt grafikailag, ez tény. Normál TV felbontásban, PS2-vel. Azonban PS3-on, HDTV felbontáshoz néhány képen úgy tûnik már kevés ez a részletesség, plusz egy élelsimítást mindenképpen ráereszthetnének. Ezen a képen látszik kb mirõl beszélek.

mohus
a grafika engem nem igazán érdekel, mert a gt4 sem rossz....de hogy 20 autó tekereg online, valódi hivatalos verdákkal az már nem mindegy:)

mohus
"Ha jól tudom PS3-ra jön ki, ezért is nem értem ennek a topiknak a célját... :-\"

1, -hogy mindenkit összezavarjon:)
2, -hogy mindig aktuális legyen, míg a polyphony létezik:)és játékokat ad ki

Al Age
Én is így vagyok vele. Inkább jöjjön kicsit késõbb a GT5, mint hamarosan a GT HD felskálázott GT4 grafikával, a játékosok így jobban járnának, a Polyphony viszont úgy jár jobban, ha kiadja a GT HD-t is. $$$$$

JohnnySmith
Tutti hogy PS3ra jön (ha valóban jön) PS2 nem tud HD szerintem....
Picit belegondolva, nemtom hogy szükség van-e rá hogy kijöjjön, inkább egy teljesen új kellene.

Al Age
Helyesbítek:
a GT HD ha jól tudom PS3-ra jön ki, ha egyáltalán kijön.

Al Age
Ha jól tudom PS3-ra jön ki, ezért is nem értem ennek a topiknak a célját... :-\

eightmiles
ja, ez még ps2-re jön ki? akkor azért van gt5 topic is :P

CSak ps 3 ????

mila69en
hát mert ez a 4 csak HD minsõségben:DDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

eightmiles
várom már nagyon a ps3-at és a gran turismo-t is, de itt nagy grafikai fejlõdést nem látok a 4-eshez képest :/

mohus
hát én eddig az analóg tv antialiasingjában biztam:)

de most minden rondább lesz he nem lesz rendesen kidolgozva:)

Mondjuk egy 720p-t képes megjelenítõn se lesz ám randa ;)

So cry me a fuckin river, bitch!

UNREG
Ekkora lesz a különbség, feltéve ha birtokodban van egy megfelelõ képernyõ. :))

JGTC
rally is komoly

+fav

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
kellemes <#eljen>

mohus
Még képek itt...
képekkk itt

mohus
A prezi képei

mohus
méretest:)
wrommm

mohus

Snecie Smicie
képt, htx.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

JohnnySmith
Valóban. Reméljük a legjobbakat.

képt

http://www.lohere.net - a MagyarChan

mohus
Nos
Úgy érzem messze a november és messze még a PS3....de a GT4 HD már felröppent és a GT5 vagy TT2 PS3 verziója egyszer majd elkészül:)

Go Polyphony Digital