52
  • moor09
    #52
    Zidane il a frappé -nek nincs meg valahol a szövege ?
    http://www.youtube.com/watch?v=ZWyd2FdhboU&search=Zidane%20song
  • Somika9
    #51
    és a materazzi csak ügyetlen volt és neki ment a Zidane-nak
  • Somika9
    #50
    elég durva a játék de látszik hogy a Zidane be van vágva.
  • Totya15
    #49
    [Iloál]
  • fflx
    #48
    egyebkent feltunt, hogy a videon a legtobb bevagas az inter - milan meccsekrol van? ami ugye, hogy magyarra leforditsam, kb 5x durvabb, mint egy fradi - mtk
  • Cif
    #47
    Azért azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Zidane azért fejelte le Materazzit, mert mecs előtt megnézte az összevágott videót és végiggondolta, hogy milyen alattomos gyerek ez, és kijárni neki már egy fejes.
    Az olasz összeségében lehet , hogy megérdemel egy-két fejest de nem a vb döntőben amit 1-2 milliárdan néznek, köztük párszázezer zidane mezes gyerekkel akik fogékonyak minden fa*ságra. Ennyi ember előtt szerepelni hatalmas felelősség.
    Szóval egy szenzációs játékos és egy idegbeteg állat egyben.
  • Brolly28
    #46
    Katt IDE!!!!!!!!!!!!!!
  • fflx
    #45
    eloszor vicces, de ha jobban belegondolunk akkor inkabb szomoru...

    http://www.youtube.com/watch?v=js0vOgjBfD8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eggzidane%2Ecom%2Fvideos%2F
  • munka_gorilla
    #44
    Talán ha megnéznél egy rögbimeccset rájönnél, hogy ott ilyen nemigen van! A fegyelmezettségre csak egy apró példa, hogy ha a bíró lefúj egy szabálytalanságot, az esetek 99,9%-ában SENKI nem szól egy büdös szót sem. A reklamálás nem menő arrafelé. Amit a bíró mond, az úgy van és kész. A keménység pedig nem egyenlő az alattomossággal, hiszen ott az előbbieket nem tiltják a szabályok, az ésszerűség határán belül.
  • Komolytalan
    #43
    Ja, és a szóbeli provokáció ugyanúgy hozzátartozik a mai focihoz mint a passz. Ezért nem is értettem hogy miért ítélték el C. Ronaldot azért, mert a tapló Rooneyt kiállítatta. Nagyon jól csinálta, meccs után bónuszt kell adni az ilyen játékosnak. Az idegbetegek meg takarodjanak a rögbibe, ne focizzanak.
  • Komolytalan
    #42
    Zidane ugye csatárt játszik, de csatárok között pályafutása során rekordsok piroslapot gyűjtött össze. Keverhet akármilyen jól a labdával - ideggyenge, és kész. Provokálták, ledobta az agya az ékszíjat, és kijött belőle az állat. Szerintem ilyen embert nem volna szabad a VB legjobbjává választani. Rooney dettó: nagyon jó játékos volna, de egy irtó nagy idegbeteg bunkó. Az meg hogy Materazzi favágó az lényegtelen - ezen a meccsen nem csinált semmi olyat, ami piros lapot ért volna. Ezért játszotta ő végig, Zidane meg nem. Mellékesen ha Zidane nem fejezné be a pályafutását egy 5 meccses eltiltás nemzetközi tétmérkőzésektől járna neki (más is kapott a VBn hasonló tettért hasonló büntetést).
  • Skareb
    #41
    BooooOOOOooommMMMMM HeADSHoT!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=6dMhRBMdLPE&mode=related&search=Materazzi

  • Brolly
    #40
    Persze, csak az ott marad a neve alatt hogy hogy vonult vissza. Hát ha focizna tovább akkor gondolom egy sajtótájékoztaton bocsánatot kérne, nem tom.
  • fflx
    #39
    azert termeszetesen o (zidan) egy rendkivuli jatekos marad ezek utan is, de legalabb egy bocsit elvarna tole az ember. bar o gondolom mar ugy van vele, hogy szarik az egeszre ugyis visszavonul. (ha nem vonulna vissza akkor azert szerintem maskepp reagalna)
  • Brolly
    #38
    Bocs ezt nem tudtam, de nem láttam a meccset, és nem tudok véleményt nyílvánítani:)
    Ronyet azért mondtam hogy lásd, hogy nem egyforma az idegrendszere minden embernek, pl. ő idegbeteg szitne, míg Henry nem szól semmit, csak felnyújtja a kezét, és szól vmit, utána abba is hadja.
  • Brolly
    #37
    Hát az már más kérdés, mert megoszlanak Fr.-ban is a vélemények a fejesről, és annak következményeiről, de azért az igaz hogy nem kell isteniteni ezek után, nekem marad ami eddig is volt, közömbös.
  • fflx
    #36
    Egyebkent Roneyt az angol sajto lehuzta teljesen, hogy hogy lehetett ilyen hulye es hogy a palya az nem kocsma ahol verekedni kell, hanem jatszani.

    bar igaz a franciak sose voltak teljesen komplettek...
  • fflx
    #35
    "még oylat nem láttam hogy egy játékos lent fekszik a földön, a másik meg szándékosan megtapossa a hátát"

    Zidan a szaudiak ellen, a foldon fekvo jatekos gyomraba lepett bele. 3-0 vezetesnel szandekosan es ki is allitottak. allitolag ott is beszoltak neki.
  • fflx
    #34
    de most komolyan, a vb donton milyen durva szabalytalansag volt? nem ertem.

    egyebkent meg csak az zavar az egeszben, hogy zidane lathatoan nagyon durva szabalytalansagot kovetett el es utana meg nemzeti hosse is avatjak, ahelyett, hogy a sarga foldig lehordanak, ugyanis nem kis szerepe volt abban, hogy kikaptak vegul.
  • Brolly
    #33
    Hát az igaz hogy ronaldot nem sok mindenki szereti a nagyképűsége miatt, meg sok hátvédnek nem tetszik amit tud csinálni a labdával, ezért ennek a receptje megvan. Meg jó csináltak oylanokat, de azért a helyzetüket is figyelembe kell venni, kiesésre áltak és iylenkor a hátvéd bármit megtesz hogy ne kapjon még egy gólt. De egy sima bajnoki mérkőzésen iyleneket csinálni. nah mindegy sztem megérdemelte, ennyi.
  • Brolly
    #32
    Mér szerinted mindenkinek olyan az idegrendszere? Henry amúgy is nyugodt játékos, ő iylen Zidane meg olyan nem lehet mindenki egyforma. Nézd meg Roneyt, ő miylen hülye szinte minden meccsén elgurul a gyógyszere. Meg sztem neked is tudnak olyat mondani amitől elgrul neked is. Meg arról nem is beszélve hogy azért egy vb döntő alatt milyen feszültségek vannak a játékosok között.
    Meg a videóval kapcsolatban, még oylat nem láttam hogy egy játékos lent fekszik a földön, a másik meg szándékosan megtapossa a hátát, azért a z durva. Én nem áltam volna meg a fejesnél az biztos.
    És még csodálkozik Materazzi hogy lefejelik. Röhej
  • fflx
    #31
    csak a vb-rol? hollandokat figyelted a portugalok ellen. szakszeruen legyilkoltak ronaldot. ot valahogy megsem sajnalta senki, mivel egy seggfej.
  • Brolly
    #30
    Hát azért kíváncsi vok hogy hány olyan híres hátvédet tudsi felsorolni, akik iylenkeet csinálnak.
  • fflx
    #29
    "És ha lefejelte? Megmondta a választ neki!"

    Ez igen. Igy kell ezt. "A budos neger" Henry erdekes modon nem fejelt le senkit, pedig sokkal tobbet basztattak.

    "olaszok produkáltak idén a kamuszálukkal és a szokásosan stílusos focijukkal"

    na mert aztan amit a franciak muveltek a csoportmeccseken az aztan foci volt a javabol? hany golt is birtak rugni? zidane 2-t? 11-esbol az egesz vb alatt? meg henry 1-et a brazilokanak?

    "És mellesleg, ha a nyilatkozat igaz"

    hat elnezest, de ha figyelted a hireket akkor egyik jatekos sem mondta meg pontosan, hogy mi is hangzott el, csupan a bulvar sajto szajrol olvaso soha nem latott varazslokra hivatkozva allitja, hogy szerintuk melyik mit mondott.

    "Hát igen. Egy nagy alattomos favágó ez a Materazzi... Ezek után nem csodálkozom, hogy lefejelték"

    ugye ezt irtad a video belinkelesere? akkor ugye veletlenul sem kapcsolod ossze a kettot? aaa dehogy...
  • Morden23
    #28
    fflx ne haragudj meg, de semmi köze ennek a Zidane-fanatikus védelemnek. Jómagam egyáltalán nem szeretem a franciákat, de amit az olaszok produkáltak idén a kamuszálukkal és a szokásosan stílusos focijukkal, az újfent közröhej volt. Vissza is mehetnek a másodosztályba, ez tényleg szégyen, ami itt volt.

    És mellesleg, ha a nyilatkozat igaz, akkor nem csodálom, hogy ZZ lefejelte Materazzi-t. A "koszos algír terrorista" (már ha igaz) talán erős volt egy büdös digó szájából.
  • marositech
    #27
    A foci arról szól, hogy a legjobb tudásunkat bevetjük. A legjobb támadási/védekezési technikánkat alkalmazzuk. Emellett csapatjátékszerűen játszunk.
    De ha az egyik lek****zza a másikat, az már mióta foci? És ha lefejelte? Megmondta a választ neki!
    Ennyi, mindenki ezt csinálná az ő helyében, nincs kivétel.
    1értek, hogy eza Materazzi gyerek pályát tévesztett. Remélem megtanulja azt is, hogy ész nélkül nem káromkodhat az ellenfélnek. De mivel olasz, remélem szépen ellátják a baját.
  • Csaba
    #26
    Te ne nevettesd ki magad. Ki mondta, hogy köze van ennek a videónak a vb-n történtekhez?
    Senki. Olvasni kéne a sorok között.
    DE hogy te is megértsd: Materazzi annyi iszonyú durva szabálytalanságot követett el már, hogy törvényszerű volt, hogy egyszer valaki esetleg nem tűri, és behúz egyet. Ez a pillanat most jött el.
  • fflx
    #25
    szerinted zidant erdekelte, hogy materazzi hogyan jatszik az olasz bajnoksagban??? ne nevettesd ki magad. mi koze van ennek a videonak a vb dontoben tortentekhez???
  • fflx
    #24
    Egyebkent ez is olyan (szerintem), hogy ezek a durva belemenesek ugy kezdodnek tipikusan, hogy a masik elotte visszarugott
  • fflx
    #23
    Erdekes, a vb donton valahogy nem tunt favagonak. Azert mert a teljes palyafutasabol osszeolloztak egy par perces kisvideot elvakult zidane-vedo fanatikusok meg nem jelent semmit. allitom, gyakorlatilag a hatvedek nagyreszerol, akik mar tulvannak parszaz meccsen, ossze lehetne ilyen videot rakni.
  • Csaba
    #22
    "De ez nem rögbi hanem foci"

    Igazad van. De ha megnézem a videót Materazziról, akkor nekem inkább a rögbi jut eszembe, és nem a foci...
  • Csaba
    #21
    Hát nem tudom. Emlékszem, annak idején kis pöcsként néztem, amint a Völler meg a Rijkaard összeköpdösi egymást, és érdekes módon nem akartam utána a focipályákon mindenkit szétköpködni. Szerintem az a beteg elme, aki ennek hatására ugyanezt teszi majd. Akkor szerinted Maradona milyen példával volt a kiskölökökre annak idején? (Drogozás..)
    Egyébként nézted ezt a videót? Materazzi néhány megmozdulása... Hát, csoda, hogy nem tett valakit még nyomorékká. Szerinted Materazzi jó példa a kiskölyököknek? Zidane fejese eltörpül az olasz hentes ámokfutásai mellett...
    Persze Zidane sem szent, nem védem én, rengetegszer kiállították alattomos szabálytalanságai miatt, de nehogy már azt a favágó olaszt sajnáljam...
  • Zoliz
    #20
    De ez nem rögbi hanem foci. Bár lehet Zidane újítani akar. Itt csak az a baj, hogy sok olyan gyerek jelképe, akik azt sem tudják mi a jó és mi rossz így a következményeket nem kell ecsetelni.

    Szerintetek a világban azóta hányan utánozták ezt a mozdulatot a pályán? Szerintem jónéhány kiskölök kipróbálta.

    Így ezt helyeselni gyenge beteg elmét takar.
  • Csaba
    #19
    Hát igen. Egy nagy alattomos favágó ez a Materazzi. Mindig úgy megy oda egy-egy belépőhöz, hogy neki tök mindegy, kit talál el. Azok a karaterúgások, amik a videóban voltak...Rég elvitték a labdát mellette, ő meg szépen hátravetődik, és gerincren rúgja a csatárt. Szép. Szerintem sportágat tévesztett. Ezek után nem csodálkozom, hogy lefejelték, sőt, szerintem ez már rég kijárt volna neki. Kár, hogy nem kapott nagyobbat. Csak azon csodálkozom, hogy nem torolta meg eddig senki azt az ámokfutást, amit ez művel...
  • ScarY MAN
    #18
    Meterazzi és a sportszeruseg :)
  • fflx
    #17
    es a jatektudas feljogosit a palyan az agressziora???

    mert azert erdekes, pl ugye amikor Totti lekopte ellenfelet, akkor is egeszen biztos volt elozmeny... nehogymar azt hidd, hogy anyazas most fordult elo a vilagon eloszor foci kozben. es azert zidannal se most eloszor gurult el a gyogyszer.

    egyebkent figo is "lefejelte" a hollandot, de abbol nem lett semmi, de szerintem csak azert nem mert benan csinalta.
  • TheRaven
    #16
    jaj de kurva jó játék:D
  • HöfEE
    #15
    NEm akarom védeni Zidane -t de Materazzi se egy észlény, sőt ő az olasz válogatott egyik "legalulműveltebb" embere.A másik meg hogy hiába volt sportszerűtlen ez a megmozdulás Zidane akkor is a világ egyik legkiemelkedőbb focistája marad. Materazzi nevére viszont lehet senki nem fog emlékezni pár évtized múlva.
  • Komolytalan
    #14
    Nem mindenki, csak a futballdiplomácia. Egyszerűen nem akarják kimondani, hogy a focisták nagyrészt buták. Van köztük néhány intelligens emberke (pl Weah, elég szép politikai karriert futott be foci után), de a nagyrésze olyan "jómunkásember", mint Zidane. Szerintem az idei VBt elég jól minősíti, hogy ő lett a VB játékosa. Elmondják nekik, hogy pályán focizni kell, nem reklamálni meg agresszívkodni, mert annak semmi értelme. Erre meg lehet nézni hogy legmagasabb fokon is hány tudja ezt betartani.
  • fflx
    #13
    de persze ha nem Zidan fejelte volna, hanem akarki mas, akkor most mekkora szemet kocsog lenne, evekre el kellene tiltani, labdahoz se erhetne. de igy, hogy omeltosaga, zinedine zidan fejelt, igy most ot hosse kell avatni, hogy szegeny, hat mi mast tehetett, ha egyszer beszoltak neki es hat o erzekeny lelkuletu.

    (egyebkent erdekes, de pl. Henry sem olt le meg senkit, amiert lenegereztek...)