Incoming

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thadius
hát már megrendeltem a játékot ha meglesz talán tudok segíteni :)

sk8 4 fun

A zenéje kéne, nem tudna valaki segíteni ezügyben? <#lookaround>

alert
e-Bay-en láttam 0.99 dollárért is a múltkor :) még szállítással együtt is bõven kijöhet 1000 forintból ha jól csinálod.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

leslieboy
Remélem segített! :)

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Thadius
jaja a két játék más direkt oda is írtam a szövegbe :)
amúgy köszi az infókat :)

sk8 4 fun

A topic címe Incoming, akkor az Incoming Forces az nem is ide tartozik, ugye? Nyiss neki topicot gyorsan, mielõtt valaki megelõz.
leslieboy
Nem tudom most mi a halált kell lovagolni azon, amit belinkeltem! :@
Megmondtam,nem biztos,hogy az,de tessék,ez már igen!

incoming

incoming szintén

Még mielõtt ebbe is beleszólna valaki, külföldi linkek, külföldi eladók!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

De tnyleg nem az, az Incoming és az Incoming Forces ugyanaz a sorozat, de más játékok. Olyan, mintha a Descent-et és a Descent: Freespace-t kevernéd össze. Köszönöm az okoskodást.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

tigeroo
kurva jó!:D havernál szarrá játszotuk, ötletes, hangulatos, megnyugtató kis gém:D

Elég lenne csak a lenti képpel összehasonlítani a linkelt borítót, a neve biztosan véletlenül lett teljesen ugyanúgy írva.
Ez nem az :)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Saddalim
ezt nem ismerem, de a képekrõl itélve
ismeri valaki a BEA-t? na ahoz nagyon hasonlit...

damn

SiteDisagner
Annyiba kerül, mint a FlatOut 2<#alien2>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

leslieboy
Innen lehet!

576.hu

Ha ez az..

igazi kikapcsolódós gém volt valóban :)

még anno vmi hardware-hez kaptam ajándékba..

Thadius

sk8 4 fun

Thadius
Thadius
hello
emlékeztek errea jó régi játékra? ha valaki tud róla valamit, hog hol lehetne még beszerezni annak nagyon örülnék sztem jó kis game volt :)

sk8 4 fun