Incoming
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zenéje kéne, nem tudna valaki segíteni ezügyben? <#lookaround>#lookaround>
e-Bay-en láttam 0.99 dollárért is a múltkor :) még szállítással együtt is bõven kijöhet 1000 forintból ha jól csinálod.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Remélem segített! :)
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
A topic címe Incoming, akkor az Incoming Forces az nem is ide tartozik, ugye? Nyiss neki topicot gyorsan, mielõtt valaki megelõz.
Nem tudom most mi a halált kell lovagolni azon, amit belinkeltem! :@
Megmondtam,nem biztos,hogy az,de tessék,ez már igen!
incoming
incoming szintén
Még mielõtt ebbe is beleszólna valaki, külföldi linkek, külföldi eladók!
Megmondtam,nem biztos,hogy az,de tessék,ez már igen!
incoming
incoming szintén
Még mielõtt ebbe is beleszólna valaki, külföldi linkek, külföldi eladók!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
De tnyleg nem az, az Incoming és az Incoming Forces ugyanaz a sorozat, de más játékok. Olyan, mintha a Descent-et és a Descent: Freespace-t kevernéd össze. Köszönöm az okoskodást.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Elég lenne csak a lenti képpel összehasonlítani a linkelt borítót, a neve biztosan véletlenül lett teljesen ugyanúgy írva.
Ez nem az :)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
damn
Annyiba kerül, mint a FlatOut 2<#alien2>#alien2>
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
igazi kikapcsolódós gém volt valóban :)
még anno vmi hardware-hez kaptam ajándékba..
még anno vmi hardware-hez kaptam ajándékba..
hello
emlékeztek errea jó régi játékra? ha valaki tud róla valamit, hog hol lehetne még beszerezni annak nagyon örülnék sztem jó kis game volt :)
emlékeztek errea jó régi játékra? ha valaki tud róla valamit, hog hol lehetne még beszerezni annak nagyon örülnék sztem jó kis game volt :)
sk8 4 fun