28
Nokia 6020 vagy Sonny Ericsson k300i
-
#28 én is az infrára voksolok..sok helyen olvastam hogy a kábelt nem mindig ismeri fel a gép...
szal infra rúlz -
#27 az infra 4 ezer kürül kapható a kábel 3 ezer... én infrát vennék de döntsd el te -
#26 na és ha kaptam, az idiótázásért is járna neked... csakhát aki 5 éve regelt az protekciós itt igy megy.... -
#25 Nah ugy néz ki megfogadom tanácsodat...Én is ilyet fogok venni, szintén a T-Mobile-nál...
mit javasolsz adatkábeles megoldást vagy inkább a infrás megoldást a számítógépes összeköttetés céljából..
valamint láttam egy oldalon tök fekete kinézetűt....csak azon a karc jobban meglátszik -
#24 fúha, és ezt pont te mondod... aranyos. büntipontod miért is kaptad? -
jefferson83 #23 Nekem 3 éves telóm van (SE) és semmi baj a joyal. -
#22 belőled meg árad a "kúltúra".... -
#21 faszom, ilyen topikot... idióta. minek neked telefon? egy fórumot nem tudsz normálisan használni! -
#20 hát szerintem is nagyon kicsi, de nekem elég lesz ennyi is -
#19 De tényleg nagyon jól néz ki.. -
#18 Fájó az a 3.5 mega.. -
#17 Amugy a két telefon funkciókat tekintve szinte megegyezik, csak néhány különbség van... PL
Sony Ericcson k300i: - nagyobb a memóriája 12 MB (nokia 6020 csak 3.5 MB)
- támogatja az MP3/AAC formátumot, Nokia 6020 nem
Nokia 6020: - van beépített modem, SE k300i-ben nincs
- van EDGE támogatás, SE k300i-ben ez sincs
Saját véleményem szerint a Nokia 6020 elegánsabb, szebb és minőségibb SEk300i-nél, T-Mobile-nál most csak 19 800 FT, a héten én is pont egy ilyet akarok venni Zmeor javaslom te is kövesd a példám ;)
-
#16 - Kurvák.. -
#15 Kurvák, plz válaszoljatok ! -
#14 sorry, kijavítottam
KATT -
#13 itt egy oldal ahol nagyon sok kép van róla: KATT -
#12 én arról hallok inkább hogy hamar tönkremegy és a gazdi nem győzi szervízbe szállítani -
#11 SEK700im van már legalább 1 éve és még mindig jó a joy! pedig szoktam nyomkodni... -
#10 ja és az ericssonok joystickja igencsak rövidéletű.... kalap kaki. A Nokiáké viszont bírja a strapát -
#9 te szakértő a nokia minden csak nem lassú... ja és a legjobb telókat is a nokia gyártja, csak az elvakultak mondanak mást... a tény az tény -
#8 ép az a baj hogy nokia -
#7 Kezdek a Nokia felé hajlani....mégis csak ujabb fejlesztés, és NOKIA -
#6 Én széttörtem a k300i-met, hol tudnám megjavíttatni ? Néhány gomb nem műkszik, meg a "joystick"-ja.::( -
#5 Ericsson, lassú az a nokia -
tomo #4 nokia -
#3 -
#2 ezt meg ezt -
#1 Sziasztok! Vélemyényt szeretnék kikérni a két telefonnal kapcsolatban, melyiket ajánljátok jobban?