56
A legendás földigiliszta Jim
-
#16 Ewj 1 Ewj2 meg Ewj 3d van, sima 3 nem létezik illetve van még 1 EWJ special edeition ami windows-os -
Emmegki #15 Az ewj3-nak van Windowsos directxes verziója, a 2-nek csak dosos, az nem fut xp-n. -
#14 A játékot aki tolni akarja legecerűbb ha snes emulátort és hozzá letölti Romként az ewjt... én is úgy játszom annak ellenére hogy megvan eredetibe :D -
#13 én legutóbb vmi snes-emus verzióban akadtam rá dc-n -
#12 Az egyik beszólását azóta mondogatom:
"SZÁNÁVÁ" :DDDDDD
(a Son of a bitch rövidített verziója, természetesen JIM nem mondhatta ki teljesen a korhatár miatt) -
ZsirosKenyer #11 Azt mi is sokat nyúztuk még anno =) -
Torry #10 Valakinek nincs ötlete, honnan lehetne letölteni?
Nem lett azóta ingyenes esetleg?
Én még SEGA Mega Drive-on nyomtam:D -
#9 Hát igen, a régi szép idők... Jó hogy mondod, valahonnan megint be kell szereznem -
Nuki #8 Jazz Jackrabitot lehetet Split screen-el játszani ketten! :DD fú mennyit is játszottunk mi azzal! :D:D -
#7 na meg a főellenségek :D
ilyen tácolo lámpa meg ilyenek :D
-
blackgamer #6 nehézkes volt az irányítása, és sötétek a pályák, Jazz Jackrabbit jobban bejött
bár volt pár poénos dolog benne, pl. amikor a teheneket cipelte
-
#5 kicsit jobb psp-s grafikailag de a régi feelingjét csak az adja vissza ma is játszottam vele nagyon nagy:D:D -
#4 psps is 2ds, es ugyan olyan -
#3 meg lesz nextgen de a régi az örök marad sose fogják felül múlni a 3ds verziók a régi 2D-s gammát:D -
#2 nemsoka megjelenik pspre, hurra! -
#1 Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem hihetetlen hogy nem volt topikja ennek a játéknak!