56
A legendás földigiliszta Jim
  • csum666
    Ewj 1 Ewj2 meg Ewj 3d van, sima 3 nem létezik illetve van még 1 EWJ special edeition ami windows-os
  • Emmegki
    Az ewj3-nak van Windowsos directxes verziója, a 2-nek csak dosos, az nem fut xp-n.
  • csum666
    A játékot aki tolni akarja legecerűbb ha snes emulátort és hozzá letölti Romként az ewjt... én is úgy játszom annak ellenére hogy megvan eredetibe :D
  • Shiwo
    én legutóbb vmi snes-emus verzióban akadtam rá dc-n
  • Blasta
    Az egyik beszólását azóta mondogatom:

"SZÁNÁVÁ" :DDDDDD

(a Son of a bitch rövidített verziója, természetesen JIM nem mondhatta ki teljesen a korhatár miatt)
  • ZsirosKenyer
    Azt mi is sokat nyúztuk még anno =)
  • Torry
    Valakinek nincs ötlete, honnan lehetne letölteni?
    Nem lett azóta ingyenes esetleg?
    Én még SEGA Mega Drive-on nyomtam:D
  • gameplusz
    Hát igen, a régi szép idők... Jó hogy mondod, valahonnan megint be kell szereznem
  • Nuki
    Jazz Jackrabitot lehetet Split screen-el játszani ketten! :DD fú mennyit is játszottunk mi azzal! :D:D
  • ColdFire
    na meg a főellenségek :D
    ilyen tácolo lámpa meg ilyenek :D
  • blackgamer
    nehézkes volt az irányítása, és sötétek a pályák, Jazz Jackrabbit jobban bejött
    bár volt pár poénos dolog benne, pl. amikor a teheneket cipelte
  • csum666
    kicsit jobb psp-s grafikailag de a régi feelingjét csak az adja vissza ma is játszottam vele nagyon nagy:D:D
  • ColdFire
    psps is 2ds, es ugyan olyan
  • csum666
    meg lesz nextgen de a régi az örök marad sose fogják felül múlni a 3ds verziók a régi 2D-s gammát:D
  • ColdFire
    nemsoka megjelenik pspre, hurra!
  • csum666
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem hihetetlen hogy nem volt topikja ennek a játéknak!